Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

geba90 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.07.2008 00:37    #7171     Sufler - Porady do gry - niepełnoletni newgeni...
czyli jednak za bardzo nie oplaca sie podpisywac z nim kontraktu, bo to tylko lamie mu kariere ;/ moze przynajmniej szkole skonczy ;p gdyby ktos wiedzial wiecwej na ten temat to prosilbym o podpowiedzi ;)

SeiDi Młody aktywista

15.07.2008 00:29    #7172     Sufler - Porady do gry - niepełnoletni newgeni...
to dziwne jeśli nie gra w żadnym klubie to mimo to że nie jest pełnoletni powinnien do Ciebie przyjść... przynajmniej u mnie zawsze tak było w podobnych przypadkach...
czyli nie będzie się rozwijał gdyż nie będzie nigdziej szkolony

Matiusz Młody aktywista

14.07.2008 13:27    #7173     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=master_koza]ja na 1 save prowadzilem 16 klubow i 3 reprezentacje
mam aktualnie 2029 rok i gram reprezentacja Szkocji jak ktos nie wierzy moge wyslac screeny nie ma problemu
Osiagniecia: Mistrzostwo Polski z Polonia W jak i Puchar oraz Superpuchar, wyjscie z grupy PUEFA z 3 miejsca w 2021r wejscie do fazy grupowej LM w sezonie 2021/22
Boca Juniors: 2xCopa Sudamericana 2xCopa Libertadores, dwa razy 2 miejsce w lidze i raz 4 i odpadniecie w polfinale Klubowych Mś
Watford:Awans z Coca Cola league 1 do CC Championship i jako beniaminek na 9 pozycji
Ukraina: 3 miejsce na MŚ w roku 2018
Awans Szwajcaria na MŚ i odpadniecie w Ćwf
(kto nie wierzy niech da znac to wysle mu screeny)[/quote]
to daj screeny bo jestem ciekawy

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

14.07.2008 13:26    #7174     Sufler - Porady do gry - Przekwalifikowanie zawodnika
To zależy. Jeżeli ma na tej pozycji status "uzolniony" to możesz juz ustawić brak. Warunkiem jest ciągłe wystawianie tego zawodnika na tej pozycji. Jeżeli wyszkolisz u niego umięjętność gry na prawiej stronie, a nie będziesz go tam wystawiał, to będzie sobie radził nie najlepiej. Trening to nie wszystko
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

master_koza Partyzant

14.07.2008 13:19    #7175     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja na 1 save prowadzilem 16 klubow i 3 reprezentacje
mam aktualnie 2029 rok i gram reprezentacja Szkocji jak ktos nie wierzy moge wyslac screeny nie ma problemu
Osiagniecia: Mistrzostwo Polski z Polonia W jak i Puchar oraz Superpuchar, wyjscie z grupy PUEFA z 3 miejsca w 2021r wejscie do fazy grupowej LM w sezonie 2021/22
Boca Juniors: 2xCopa Sudamericana 2xCopa Libertadores, dwa razy 2 miejsce w lidze i raz 4 i odpadniecie w polfinale Klubowych Mś
Watford:Awans z Coca Cola league 1 do CC Championship i jako beniaminek na 9 pozycji
Ukraina: 3 miejsce na MŚ w roku 2018
Awans Szwajcaria na MŚ i odpadniecie w Ćwf
(kto nie wierzy niech da znac to wysle mu screeny)

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

14.07.2008 10:08    #7176     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
[quote=krolik123]dzieki wszystkim za pomoc. obejmujac ajax postanowilem sobie ze skoncze gre jak zdobede mistrzostwo, puchar holandii i superpuchar. 2 pierwsze osiagnalo=em w 1 sezonie to 3 na pczatku 2. wiec chyba koncze przygode z ajaxem ale save nie skasuje :D moze jeszce bede chcial go poprowadzic. tera przerzucilem sie na bardziej wymagajaca prace. objalem hearts (szkocja jak by ktos nie wiedzial). tam to bedzie wyzwanie obalic hegemonie druzyn z glasgow :D.

ja w ajaxie stosowalem rotacje w taktyce i sqadzie ale z umiarem. jesl ichodzi o taktyke to kilka meczy gralem 4-4-2 a potem kilka 4-2-3-1. obrona byla zgrana bo tam nie bylo rotacji. ale w kazdym meczu zmienialem kogos w ofensywie. tak wiec z jednej sttrony zaden pilkarz nie wkurzal sie ze grzeje lawe, a z drugiej przeciwnik nigdy nei wiedzial w jakim skladzie wyjde :D.
moj sklad na poczatku 2 sezonu :
stekelemburg-emmanuelson,veermalen,heitinga,vanden borre-meireles,kehl-cardozo,sapara,leandro-huntelaar. zdazylem jeszce rozegrackilka meczy w 2 sezonie. 2 porazki z feyenoordem i psv :/ ale ogolnie miazdzylem rywali :D stzrelalem po 5 bramek na mecz. swietnym transferem byl salvador cabanas. w 1 meczu ustrzelil 5 bramek !!![/quote]
To nie temat na przechwałki...
Chcesz się pochwalić to masz temat "Przechwałki. rekordy itp."

Bartek-kibic Partyzant

rafciu ale to niekoniecznie jest dobry sposob bo ja tak kiedys probowalem na poczatku z druzyna Bulgarii, Rumunii i Turcji ale wszystkie podania odrzucili... wiec najlepiej troszke pograc, zyskac punkty, zdobyc doswiadczenie i np. po Euro2008 zlozyc papiery bo sie zwolni przynajmniej 4-5 miejsc :)

krolik123 Partyzant

13.07.2008 23:22    #7178     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
dzieki wszystkim za pomoc. obejmujac ajax postanowilem sobie ze skoncze gre jak zdobede mistrzostwo, puchar holandii i superpuchar. 2 pierwsze osiagnalo=em w 1 sezonie to 3 na pczatku 2. wiec chyba koncze przygode z ajaxem ale save nie skasuje :D moze jeszce bede chcial go poprowadzic. tera przerzucilem sie na bardziej wymagajaca prace. objalem hearts (szkocja jak by ktos nie wiedzial). tam to bedzie wyzwanie obalic hegemonie druzyn z glasgow :D.

ja w ajaxie stosowalem rotacje w taktyce i sqadzie ale z umiarem. jesl ichodzi o taktyke to kilka meczy gralem 4-4-2 a potem kilka 4-2-3-1. obrona byla zgrana bo tam nie bylo rotacji. ale w kazdym meczu zmienialem kogos w ofensywie. tak wiec z jednej sttrony zaden pilkarz nie wkurzal sie ze grzeje lawe, a z drugiej przeciwnik nigdy nei wiedzial w jakim skladzie wyjde :D.
moj sklad na poczatku 2 sezonu :
stekelemburg-emmanuelson,veermalen,heitinga,vanden borre-meireles,kehl-cardozo,sapara,leandro-huntelaar. zdazylem jeszce rozegrackilka meczy w 2 sezonie. 2 porazki z feyenoordem i psv :/ ale ogolnie miazdzylem rywali :D stzrelalem po 5 bramek na mecz. swietnym transferem byl salvador cabanas. w 1 meczu ustrzelil 5 bramek !!!

Mrożon Partyzant

13.07.2008 03:26    #7179     Sufler - Porady do gry - Problem z grą.
Nie wiem co się dzieje gram sobie gram, aż tu nagle gra zaczęła mi szwankować.
Najpierw zaczęło pojawiać się takie coś
http://www.wgraj(...)le=25905
Ale po kliknięciu ok dało się grać tylko niedługo po pojawieniu się problemów zaczął się problem z zapisem. Po każdym zapisie wyskakiwał komunikat że zapis zakończony niepowodzeniem. Ale gra się zapisywała tylko zamiast do jednego pliku z nieznanych mi powodów zaczęły się tworzyć całkiem osobne savey jeden za każdym razem ten nowy był trochę większy od poprzednich.
Mnie to nie przeszkadzało wiec grałem dalej ale potem pojawiło sie nagle to
http://www.wgraj(...)le=25907
I tu po daniu ok wyskakuje raport o błędach typowy dla xp i gra się wyłącza więc przy tym komunikacie z drugiej foty jest podana ścieżka do folderu w którym ma być coś szerzej o tym błędzie niestety we wskazanym folderze nie ma nawet jednego pliku.
Re instalacja gry pomogła, ale częściowo jak zaczynam gre od nowa nic mi się nie rozczepia nie wyskakuje słowem gra chodzi normalnie, ale ten zapis po wczytaniu dalej sie zachowuje tak jak opisałem. Próbowałem nawet nieco się cofnąć ale dochodzi do magicznej daty gdzieś pod koniec sezonu w 2010 i dzieje się to samo.
Właśnie ten drugi komunikat wyskakuje zawsze przy jednej dacie.
Chyba maju 2010. Znaczy tego dnia niby wszystko jest normalnie mogę wykonywać wszystkie czynności ładowanie wygląda też normalnie na początku,ale w trakcie ładowania podczas zmiany dni wychodzi do Windowsa wyskakuje drugi komunikat i jest po zawodach.
Miał ktoś kiedyś takie problemy?
Proszę pomóżcie.
Bardzo mi zależy
Jak to naprawić?
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na tego typu temat, ale musiałem go założyć bardzo mi zależy na uratowaniu tej gry.

geba90 Młody aktywista

13.07.2008 01:03    #7180     Sufler - Porady do gry - pojawiający się zawodnicy
jak chcesz sie bawic w takie rzeczy to poczytaj to http://www.cmrev(...)cie.html ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.