Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

RobinWLKP Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.07.2008 20:41    #7121     Sufler - Porady do gry - ile wybrać lig??
[quote=nera1989]OK... dzięki... zobaczymy jak to bedzie chodziło... w CM4 kiedys, jak włączało się nową gre i wybierało sie ligi to był komunikat na dole ''na tym komputrze zalecamy uruchomienie nie więcej niż...lig'', mi pokazywało w tedy 11 lig ale miałem tylko 256 ramu... szkoda że zrezygnowano z tej opcji..[/quote]

Przeciez ta opcja jest caly czas ...

[quote=szegemege!]Gram obecnie na 4 ligach z 4 krajów i jednym dodatkowym państwem.
Dual Core 2.0 i 2 GB ramu. [/quote]

Bez problemu mogles wiecej lig wybrac , ja na troche lepszym spzrecie gralem z 30ligami i bylo spoko ( w miare ;) )

nera1989 Młody aktywista

25.07.2008 18:09    #7122     Sufler - Porady do gry - ile wybrać lig??
OK... dzięki... zobaczymy jak to bedzie chodziło... w CM4 kiedys, jak włączało się nową gre i wybierało sie ligi to był komunikat na dole ''na tym komputrze zalecamy uruchomienie nie więcej niż...lig'', mi pokazywało w tedy 11 lig ale miałem tylko 256 ramu... szkoda że zrezygnowano z tej opcji..

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

..not well formed-(invalid token) at line 1 of 2d speed.xml

Może od początku
Grałem w fma, kiedy użyłem opcji ''pójdź na urlop'' gra ''wyszła'' do windowsa i pojawił się taki oto komunikat (treść powyżej) co ciekawe kiedy nacisnąłem alt tab gra z powrotem działała jednak problem powtórzył się jeszcze raz, po kliknięciu na wynik meczu , mam obawy czy przypadkiem save zaczyna się psuć.

Pewnie ma też znaczenie to że 2 godziny wcześniej podczas gry wyłączyli prąd...
Spotkaliście się kiedyś z takim problemem??

PS: dzięki Bogu udało się bez przeszkód zapisac save, ale nie wiem czy problem nie wróci...

n1u5 Partyzant

szkoda ale pgdzie mam sie tego dowiedziec jak nie na forum o grze

burinek Przodownik pracy

według mnie najlepsza to Premiership a najgorsza chińska.

Edit: Chyba dostaniesz wroga lepiej uważaj bo szkoda konta.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Na prawdę chcesz wroga ludu? Nie szkoda Ci konta?

mrjonhs Młody aktywista

24.07.2008 18:40    #7127     Sufler - Porady do gry - Spadające atrybuty
Kolego, a ile lat mają ci zawodnicy? W wieku 33 lat atrybuty techniczne także spadaja na łeb, na szyje, wiec z tym może wiazać sie twój problem. Także jest możliwośc, że masz źle dobray sztab szkoleniowy(za słabych trenerów, badź przydzielonych do złych kategorii)...

Sirch Partyzant

24.07.2008 14:44    #7128     Sufler - Porady do gry - Wybór mentora
Gra w pierwszym składzie ale przesunięcie go do rezerw nie odblokowuje tej opcji. Zresztą zauważyłem że niektórym mogę przydzielić mentora a niektórym nie, nie zależy to też czy grają w pierwszej drużynie czy w rezerwach... Nie wiem od czego to zależy wiek też raczej tu nie gra roli bo niektórzy mają 20 lat i im mogę przydzielić a niektórzy 19 i nie mogę... Szkoda bo myślę że taki Bąk mógłby coś kogoś nauczyć...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=kerry]
Żal, że nie potrafisz zrozumieć co znaczy cudzysłów.

Tyle ode mnie i EOT. [/quote]
Kerry dzisiaj nie w humorze ;>

Ależ potrafie ;-) , ale dla mnie ustawianie treningu jest katorgą, jeszcze zaden do 2008 mi nie wyszedł, za to do 2007 małem bardzo dobry trening (szkoda że nie działa do 08 ;( ) i dlatego stosuje czyiś trening IMO nie uważam że jest to gorsze od dogrywania meczów i chyba sie ze mną zgodzicie
[quote=kerry]Nie zaglądam w okno "wyszukiwanie zawodników" itp.[/quote]
ja też nie :P
EOT i z mojej strony

SeiDi Młody aktywista

24.07.2008 13:35    #7130     Sufler - Porady do gry - Gra sama się wyłącza
jeśli przeinstalowanie FMa nie pomaga to macie pewnie uszkodzony save... spróbujcie użyć jeszcze Save Cleanera może to coś pomoże.. lub sprawdźcie u kumpla na kompie ten save jeśli dalej będzie wyskakiwał ten błąd to niestety save przepadł....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.