Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.07.2008 15:03    #7111     Sufler - Porady do gry - Klikam i nic ...
A jak klikasz myszką to jest normalny "odgłos" kliknięcia? Bo może coś z myszką jest nie tak....

karus 7 Partyzant

27.07.2008 14:51    #7112     Sufler - Porady do gry - Klikam i nic ...
Mój problem zaczął się podczas gry, gdy musialem klikac po 3 razy kontynuj, żeby zaskoczyło. Pomyślałem więc, że zainstaluje gre na nowo i tu się zdziwiłem... Gdy wyskakuje okienko, z wyborem jezyka i przejscia dalej poprzez klikniecie "OK", no własnie kliknięcie. Nie moge kliknąc myszką na tym "OK". Tzn. najeżdżam i klikam z milion razy i nic. Próbowałem enterem i działa... ale dalej jest akceptacja regulaminu i tam juz enterem nieporadzisz. Mam orginalną wersje gry. Hlep me !!

Brazzo Młody aktywista

27.07.2008 14:36    #7113     Sufler - Porady do gry - Ogromny talent - pytanie
Może się tylko szybciej rozwinąć. Ale pamiętaj, że on wciąż się rozwija i nie przemęczaj go (bo możesz mu tym zaszkodzić).

Tofu Młody aktywista

27.07.2008 13:29    #7114     Sufler - Porady do gry - Asystent
Hmm, zamiast oferty pensji może zaoferuj mu pokaźną sumkę za podpis kontraktu. A jesli i to nei skutkuje to wyszukaj sobie innego dobrego szkoleniowca z wysokim atrybutem. A może po prostu zatrudnij dobrego trenera siłowego? :)

Brazzo Młody aktywista

27.07.2008 13:21    #7115     Sufler - Porady do gry - Asystent
Może to być wina tego, że twój klub (tzn. prezes) uważają, że kolejny asystent jest w klubie niepotrzebny. Zwolnij Garego Ableta i spróbuj ponownie złożyć ofertę. Jeśli to nie poskutkuje poszukaj innego szkoleniowca, który spełni twoje wymagania (polecam na asystenta Vito Scale z Romy).

michcio1991 Partyzant

27.07.2008 13:18    #7116     Sufler - Porady do gry - Asystent
Witam. Gram Liverpoolem pierwszy sezon. Problem przedstawia sie tak. Obecny asystent Gary Abblet ma słabe punkty Kondycji. Chce sprowadzić jak z za dawnych czasów Pako Ayesterana. On charakteryzuje sie maksymalną ilości. Moi piłkarze są strasznie zmęczeni i sprawia mi to problem. Oferuje Pako maksymalny kontrakt (bo jest wolnym szkoleniowcem) i nie wiadomo czemu Pako odrzuca. ja sprawdzam a tu zamiast w oferownym kontrakcie 18,000 Ł za tydzień zmniejszyło się do 10,xxx. Pako śmieje sie z takiej oferty a mimo tego że zmieniam na lepsza on automatycznie zmniejsza się na tą drugą. Co zrobić z tym fantem???

PS. dodam że mam jeszcze wolnych 450 tys funduszy na pensje tygodniowe.

omega Młody aktywista

27.07.2008 12:29    #7117     Sufler - Porady do gry - Problem ze mna?
to co pisze przemus to jakies dziwne... podajesz przyklad elementu ofensywnego a tu wyraznie kolega ma problem z obrona... liczymy na darmowy punkcik? zal
Z wlasnego doswiadczenia wiem a stworzylem juz wiele taktyk... ze za obrone i dobra gre defensywna odpowiadac musi praktycznie caly zespol... nie tylko obrona ew defensywny pomocnik ale caly zespol! I nie chodzi mi tutaj o gra defenywna...
Musisz przede wszystkim sam miec pomysl jak Twoja druzyna ma grac w obronie...
czy bedzie tostanie na skrajku pola karnego czy moze bardzo wysoko i proba lapanie na spalone... Usyawien odpowiedzialnych za obrone masz bardzo duzo... Najwazniejsze sa i tak ustawinia indywidualne!! tu musisz ustawic kombinowac itd.. ustawiasz taktyke i pozniej ogladasz 4-5 meczy calych!! i patrzysz co nie funkcjonuje jak wiesz to zaczyna poprawiac i wkoncu opracowujesz niezla taktyke...
Masz insrukcje tam kazdy z elementow jest opisany kombinuj...
fakt zajecie wisla 7 miejsca to troche kiszka
i jeszcze jedno rad typu burinek nie sluchaj... on nawet nie wie jakich ma grajkow a juz ci podpowiada taktyke... zal
Taktyke dobiera sie pod zawodnikow a nie na odrwot!
I defensynie nie radze grac... nawet z mocniejszymi od Ciebie

amenokoyane Młody aktywista

26.07.2008 22:59    #7118     Sufler - Porady do gry - African Database Update
[quote=bajkopisarz]czy to update można byłoby sciągnąć z cmrev.com czy to byśmy robili dla siebie....[/quote]

Jeżeli ktos by mi pomógł z transferami i uznałbym, że update repezentuje odpowiedni poziom to nie widzę przeszkód aby nie umieścić tego na Cmrev.

http://img65(...)bjl0.png

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

25.07.2008 23:49    #7119     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Troche ofensywnego futbolu jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziło :D

jaramaniak Przodownik pracy

na wszelki wypadek zainstaluj sobie 3.5 . proponuję zassanie tego:

http://www.progr(...)ork.html

java jest odpowiedzialna w dużej mierze za skrypty. sprawdź, nie zaszkodzi a sądzę że pomoże.
De profundis clamavi ad te, Domine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.