Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.07.2008 23:11    #7101     Sufler - Porady do gry - Profil managera.
W 2007 dało się zobaczyc na liście szkoleniowców. Jeśli chodzi o 2008 to Przemu$ ma racje.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

rafee Młody aktywista

28.07.2008 20:33    #7102     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy +30
[quote2=glosik1][quote=rafee1991]U mnie w Wołyniu 33 letni Yacouba Bamba (tez z Chazara), gra i miażdży, i już mło0dzież od niego się uczy. Ja tam mam w większości karier zawodników po 20 (choc zdarzają sie perełki ze szkółki np. Federico Medina jako 16- latek grał w pierwszym składzie jak 31-letni Mauricio Hanuch dostał kontuzji na 6 miechów). Pytasz czy się opłaca oczywiście, szczególnie jak prowadzisz nie za bogaty klub i nie masz kasy na dobrych młodych wtedy się kupuje tanie j emerytów, którzy mogą trochę zarobić dla klubu, i będziesz miał z nich kasy na następców bądź tacy się wyklują w szkółce i starsi zawodnicy będą podporą dla młodziaków którzy wchodzą do 1 składu[/quote]

Bamba?? Ten z Wybrzeza kosci słoniowej?? Pamietam go..[/quote2]
Tak on, jeszcze mam Kuchme co kiedys w Chorzowie grał
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

28.07.2008 18:38    #7103     Sufler - Porady do gry - 7 rezerwowych w lidze angielskiej
Ja gram 2 sezon (w sumie już jestem po) i mogłem wystawiać tylko 5 rezerwowych.
Gram oczywiście na 8.0.2
Nie wiem, może w 3 sezonie się to zmieni...?...

..."to dotyczy tylko Premiership"...
...tak ?... hmm, to dziwne i w sumie szkoda...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.07.2008 15:56    #7104     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy +30
[quote=rafee1991]U mnie w Wołyniu 33 letni Yacouba Bamba (tez z Chazara), gra i miażdży, i już mło0dzież od niego się uczy. Ja tam mam w większości karier zawodników po 20 (choc zdarzają sie perełki ze szkółki np. Federico Medina jako 16- latek grał w pierwszym składzie jak 31-letni Mauricio Hanuch dostał kontuzji na 6 miechów). Pytasz czy się opłaca oczywiście, szczególnie jak prowadzisz nie za bogaty klub i nie masz kasy na dobrych młodych wtedy się kupuje tanie j emerytów, którzy mogą trochę zarobić dla klubu, i będziesz miał z nich kasy na następców bądź tacy się wyklują w szkółce i starsi zawodnicy będą podporą dla młodziaków którzy wchodzą do 1 składu[/quote]

Bamba?? Ten z Wybrzeza kosci słoniowej?? Pamietam go..

rafee Młody aktywista

28.07.2008 15:53    #7105     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy +30
U mnie w Wołyniu 33 letni Yacouba Bamba (tez z Chazara), gra i miażdży, i już młodzież od niego się uczy. Ja tam mam w większości karier zawodników po 20 i więcej latek(choc zdarzają sie perełki ze szkółki np. Federico Medina jako 16- latek grał w pierwszym składzie jak 31-letni Mauricio Hanuch dostał kontuzji na 6 miechów). Pytasz czy się opłaca oczywiście, szczególnie jak prowadzisz nie za bogaty klub i nie masz kasy na dobrych młodych wtedy się kupuje tanie j emerytów, którzy mogą trochę zarobić dla klubu, i będziesz miał z nich kasy na następców bądź tacy się wyklują w szkółce i starsi zawodnicy będą podporą dla młodziaków którzy wchodzą do 1 składu
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

27.07.2008 21:51    #7106     Sufler - Porady do gry - Drafty w MLS
Po to masz opcję edytowania tekstu i po to chodzisz do szkoły (zakładam) żeby nie popełniać takich dziecinnych błędów,racja ? Nie trzeba być magistrem,żeby pisać bez błędów,ale trzeba być osłem,żeby pisać z. Wystarczy chociażby wygooglować jakiś słownik internetowy ...

rungusik Partyzant

27.07.2008 20:27    #7107     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Fenix] Znacznie lepiej idzie mi Śląskiem - drużynę tą przyjąłem drugim memedżerem i najpierw zająłem 5 miejsce w lidze, a teraz jestem liderem Ekstraklasy. W mojej drużynie nie ma gwiazd, są solitni rutyniarze - o sile stanowią: Truszkowski, Gołoś, Egipcjanin El Sayed, Drzymont, Paweł Wojciechowski czy Sokalski.[/quote]

też gram Śląskiem i całkiem nieźle mi idzie ;) miałem zając miejsce w środku tabeli a jak w następnym meczu pokonam przyjaciół z Gdańska to zostane wiceliderem jesieni w II lidze ;)

http://www.bankfotek.pl/view/109332 taki ostatni prestiżowy mecz ;p
reszta screenów wieczorem ;]

Fenix Partyzant

27.07.2008 20:24    #7108     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Udało się - zdobyłem mistrza Śląskiem Wrocław! :D Uważam to za ogromny sukces tym bardziej, że w składzie nie miałem żadnej gwiazdy. Może kimś, kto się wyróżniał ponad przeciętność był jedynie napastnik Truszkowski.

Zapraszam do oglądaniu mojego składu i w ogóle całej strony, bo mam tam różne składy z moich karier :D Skomentujcie i oceńcie ;)

http://www.membe(...)hp?id=41

Fenix Partyzant

27.07.2008 19:32    #7109     Sufler - Porady do gry - Ogromny talent - pytanie
Mi się nieraz trafiają z potencjałem 199, ale 200 rzadko. Na szczęście raz trafił mi się w Las Palamas regenerant, który przyszedł z mojej szkółki już w pierwszym sezonie. Miał potencjał 198 - nadałem mu ksywę Demonio - to był ktoś! W pierwszym sezonie w II lidze strzelił chyba 32 gole i walnie przyczynił się do awansu. W Primera Division też wymiatał i byłem pewien że będzie następcą Raula w reprezentracji Hiszpanii... :D Niestety z sezonu na sezon było coraz gorzej - strzelał coraz mniej goli i miał coraz niższą średnią. W czwartym sezonie Las Palmas Demonio ma 22 lata i teraz wprowadzam go na końcowe minuty po kontuzji jakiej doznał. Na 5 meczów zdobył na razie 0 goli. Ale liczę, że jego gwiazda znów zabłyśnie :)

Fenix Partyzant

27.07.2008 19:14    #7110     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Po 3 miejscu w Bundeslidze, dwóch wicemistrzostwach i 7 miejscu w Bundeslidze moja Arminia przeżywa kryzys. W sezonie 2011/12 bronię się przed spadkiem, jednak chyba się obronię - mam 14 miejsce i dość dużą przewagę (gram już rundę wiosenną). Znacznie lepiej idzie mi Śląskiem - drużynę tą przyjąłem drugim memedżerem i najpierw zająłem 5 miejsce w lidze, a teraz jestem liderem Ekstraklasy. W mojej drużynie nie ma gwiazd, są solitni rutyniarze - o sile stanowią: Truszkowski, Gołoś, Egipcjanin El Sayed, Drzymont, Paweł Wojciechowski czy Sokalski.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.