Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2008 18:02    #7091     Sufler - Porady do gry - Ogromny talent - pytanie
NO raczej tylko po co on to do ludzi pokazuje...i jeszcze nie wie czy lepiej bedzie jak bedzie gral czy nie szkoda gadac..
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Tofu Młody aktywista

29.07.2008 17:03    #7092     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
[quote=Pinhead]aha, i jeszcze zastanwiam się czy zatrudnić trenera obcokrajowca (niemca) - pasowałby do tego co napisał Tofu[/quote]
Postaraj się zatrudnic - na pewno nie zaszkodzi :)
A jak się zarząd nie zgodzi to zasugeruj się kimś innym :)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.07.2008 16:37    #7093     Sufler - Porady do gry - anglia-rezerwy
[quote=uub10]mam jeszcze jedno pytanie
a jak wypozycze mojego zawodnika do szkocji lub irlandi to bedzie mogl on tam grac(bo tam ma kluby filialne)??[/quote]
niestety nie, zakaz obejmuje całe wyspy brytyjskie..

[quote=burinek]Tak oczywiście ze będzie mógł grać. Nie zagra tylko jak go wyporzyczysz do klubu angielskiego[/quote]

i tu sie mylisz...

uub10 Partyzant

29.07.2008 16:34    #7094     Sufler - Porady do gry - anglia-rezerwy
mam jeszcze jedno pytanie
a jak wypozycze mojego zawodnika do szkocji lub irlandi to bedzie mogl on tam grac(bo tam ma kluby filialne)??

Pinhead Partyzant

29.07.2008 15:24    #7095     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
hello,
mam takiego zgryza, prowadze zespół który może mieć tylko 5 trenerów + asystenta i staram się właśnie dobrać kadrę szkoleniową na nowy sezon.
i teraz nie wiem co wybrać:
1. opcja: siła i aerobik na 4 gwiazdki + taktyka na 7* + (sfg+strzały+PnPiłką - wszytsko na 4*) + pozostałe treningi na 7*
2. opcja: siła 7* +aerobik 7* +(sfg+strzały+PnPiłką+taktyka - wszytsko na 4*) + pozostałe treningi na 7*

proszę o sugestię co wybrać

garnek-123 Partyzant

29.07.2008 14:36    #7096     Sufler - Porady do gry - Przdassssssstawiam sieę
DZiń doBRY Jo nozywom sie Zdzislaw garnek iestem zawodowym alkoholuikieM. MIszkOM w KuRiniku a Czaesem w ChliWie

[quote=Kozik]Pamietam jakas reklame fm-a. Gdzie pisali ze "od teraz scouci beda znajdowac pilkarzy na podworkach, boiskach szkolnych itp." a tu lipa. Dotyczylo to chyba jeszcze fm 2006.[/quote]
reklamy kłamią :)

Kozik Partyzant

Pamietam jakas reklame fm-a. Gdzie pisali ze "od teraz scouci beda znajdowac pilkarzy na podworkach, boiskach szkolnych itp." a tu lipa. Dotyczylo to chyba jeszcze fm 2006.

Brunix Partyzant

29.07.2008 09:33    #7099     Sufler - Porady do gry - Profil managera.
W FM 2008 swoje atrybuty można zobaczyć na liście sztabu szkoleniowego w naszym klubie, zmieniając w widoku z kontrakty na umiejętności trenerskie i/lub psychiczne. Ja bym je jednak w FMM pozmieniał ;)

29.07.2008 01:09    #7100     Sufler - Porady do gry - African Database Update
[quote3=fbd][quote2=glosik1][quote=fbd]Ja bym mógł przetestować ligę RPA o ile by taka powstała[/quote]
liga RPA jest w fmie, bez koniecznosci zmienianaia bazy danych:>
a po za tym nie czytałeś postu... amenokoyane pisał że : [quote=amenokoyane]
Ligi za które zamieniłem: Australia, Kolumbia , Peru, Singapur, Indie, HongKong, RPA[/quote]
czyli tej ligi akurat nie będzie...
[/quote2]
o kurde nie zauważyłem, nawet w fmie :) trochę z dupy ale jak komu się podoba. a co do tego to można by było jakby ktoś bylby chętny (ja się jakoś nie palę) wykonać patcha z całą afrykańską footballową społecznością i cofnąć się w czasie gdy na przykład Zidane zastanawiał się czy grać dla Francji, albo chociaż do czasu gdy jeszcze Martins, Mikel, Toure czy Drogba grali jeszcze w Afryce (bo chyba kiedyś grali)[/quote3]
Ani Zidane ani Drogba nie grali w Afryce (o pozostałych nic mi nie wiadomo) od dziecka mieszkają po za
1Zidane-Algerią
2Drogba WKS
troche dużo roboty było by z tym...:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.