Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

mrjonhs Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Otóz mój problem tyczy się chyba pewnego niedopracowania SI- otóż skonczyłem sezon w moim Celticu no i chciałem rozejrzeć się za jakimiś dobrymi juniorami, aby wyłapać to co najlepsze no i na wolnym transferze znalazłem 16-letniego szkockiego bramkarze Kevin Shaw. Ucieszony jego wspaniałymi atrybutami zaproponowałem mu kontrakt, a tydzień póxniej otrzymałem wiadomośc, że go odrzuca. Postanowiłem spróbowac jeszcze raz, a tu patrze i za pare dni przychodzi informacja, ze odchodzi na piłkarską emeryture :( Co z tym zrobić, można na to jakimś sposobem zaradzić, żeby jednak nie konczył? (rzadko zdarzają się aż tak dobrzy juniorzy :( )

Pierwszy raz mi się to zdarza, bo nigdy wcześniej nie sięgałem po piłkarzy z wolnego transferu, więc prosze mi napisac czemu tak jest i dać jakieś porady jak ominąc :) (może jakos zaproponowac odrazu kontrakt po pojawieniu się takiego pomoże)

Galax Partyzant

30.07.2008 18:59    #7082     Sufler - Porady do gry - Losowanie atrybutów
No ok ale ja gram MU teraz i zwykle Nicky Ajose to taka pitka jest że szkoda gadać.
A teraz ma kilka 15 i nawet nieźle się zapowiada więc coś chyba w tym jest ;D

kac100 Partyzant

mam orginalna plyte
i jak juz mowilem raz mi sie normalnie uruchomila gra a dzwonie do serwisu to tam jak mi tllumacza to zrozumialem ze nie za bardzo sie znaja bo jeden tak a drugi inaczej
od jednego uslyszalem ze moze mam za slaba grafike i nie pojdzie, a ja mu tlumacze ze juz raz poszlo i gralem tylko jak zrestartowalem to juz nie chce isc.
poza tym gralem juz w wersje demo i jakos grafika nie przeszkadzala
mam zintegrowana karte graficzna 358MB Accelerator X3100

LiPa_7 Partyzant

30.07.2008 12:19    #7084     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Pierwszy post ;p

Zacząłem nową karierę Spartą Praga i już pierwszy sukces :D
Niby to sparing, ale cieszy. Tymbardziej, że poprzednie sparingi przegrywałem z drużynami pokroju znicza pruszków :D
http://www.bankfotek.pl/thumb/110563.jpeg

Zola Partyzant

30.07.2008 06:17    #7085     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Witam. Mam mały problem z taktyką i nie chodzi o to że nie strzelam bramek lub coś w tym stylu tylko o to że zazwyczaj dopasowywuje taktyke do zawodnikow i tu pojawia sie mały problem. Gram Man City 2 sezon.Po 1 udanym sezonie sprowadziłem 3 klasowych zawodników na pozycje napastnika.Sa nimi Toni,Berbatov i Aguero.Do tego z 1 sezonu dochodzi Sobis,Liedson i Vagner Love.Z wypożyczenia wrócił Bianchi(Bardzo dobrze sie rozwinął w Lazio).No i Stancu którego chce wpuszczać na ogony meczów. Z moich przemyśleń atak jest najmocniejszym ogniwem w mojej drużynie.Po sprzedaniu Van Der Vaarta(Prezes nie mógł odrzucić oferty wartej 200 mln zł:/. W środu pomocy według mnie dwóch najlepszych to Elano i Johnson a na skrzydlach Petrov i Arshavin.Moje pytanie brzmi jaką taktyke dobrać do tych zawodników?Wiadomo, że walka o miejsce w skladzie jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale w ataku troche ich za dużo(Nikt sie nie zglasza po nikogo z ataku).A szkoda, żeby jakiś zawodnik sie marnował z napastników bo każdy ma to coś w sobie co powinien miec rasowy napastnik.Prosze o pomoc w wybiorze taktyki.Z góry ThX PoZdr0.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Nie wiem czy z tego będę korzystał, no ale może się i przyda. W mojej opinii ta wyszukiwarka jest wciśnięta w ten kąt tak troszkę niefortunnie. Nieco przyjemniej dla oka wyglądałaby na górze, bądź na dole.

I jeśli jeszcze mogę, co do newsów... Wiadomo, że nie wszystkim się podpasuje od razu i każdy ma swoje poglądy, ale narzekaniem też nie zmienimy wiele. To, że raz czy dwa jest takie czy inne powtórzenie, nie wpływa przecież drastycznie na ich sens, a przynajmniej czujemy jakiś 'klimacik'. Pisane są rzetelnie i to należy chwalić. To tyle w kwestii mojego zdania w tej dyskusji. :)

ED: 1. akapit oczywiście o footerze. ;)

darkraziel Partyzant

29.07.2008 22:21    #7087     Sufler - Porady do gry - stary save do nowego fm-a
[quote2=jaramaniak][quote=JackoBB]No właśnie?A wlasciwie to co to zmienia czy FM07 czy 08 skoro zawodnicy sa z 07??[/quote]

silnik gry jest zupełnie inny. Ej nie podoba mi się to, były już takie tematy to szukajcie a nie... :][/quote2]
szukałem lecz nie znalazłem :((
byc moze zle szukałem

ale dzieki za pomoc
szkoda ze panowie ze sport interactive nie mogliby zrobic takiego programiku

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.07.2008 20:51    #7088     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Istnieje jeszcze coś takiego jak szkoła i oryginalny FM.Albo słownik.Opanowanie-composure.;]
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

szczepek Młody aktywista

zdecydowanie Argentyna :) troszke Rosja i Czechy ;)

Fenix Partyzant

29.07.2008 18:46    #7090     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A teraz przedstawiam Państwu jednego z moich ulubionych renegów i w ogóle piłkarzy w historii FM ....W FM-ie 2005, grając wraz z kolegą stworzonym klubem o niskiej reputacji, startując od II ligi wprowadziliśmy zespół na szczyty. 12 razy triumfowaliśmy w Ekstraklasie (stan na październik 2021), 7 razy puchar polski, lecz na arenie międzynarodowej "jedynie" finał Pucharu UEFA. W 2008 roku w naszej akademii wykryłem niesamowity talent - Tomasza Topolskiego. Wraz z kolegą natychmiast postanowiliśmy, że trzeba go oszlifować i dawać mu szanse. Początkowo był jedynie ofensywnym pomocnikiem, lecz po czasie przekwafikowaliśmy go na napastnika. Nieco później na prawego pomocnika. W swoim pierwszym sezonie zdobył 6 goli, a z czasem było już tylko lepiej. Nie trzeba było długo czekać, by trafić do reprezentacji Polski. Stał się symbolem naszego klubu i w 2021 roku z bólem serca postanowiliśmy nie przedłużać kontraktu, aby dać mu szansę gry w jednej z czołowych lig w Europie - Primera Division. Sam kilkakrotnie chciał wyjeżdzać za granicę, jednak kontrakt mogliśmy z nim przedłużyć - postanowiliśmy jednak sprawdzić go w innej lidze. Obiecaliśmy sobie, że niedługo wróci do klubu, choć ma już 29 lat. W 96 meczach reprezentacji trafiał 45 razy. Zapodałbym screena ale z przyczyn technicznych (awaria lewego przycisku myszki) nie mogę :/

Jeden z najlepszych regenerantów jakich miałem.... co ciekawe, nie miał takiego wysokie potencjału i ca nawet - potencjał miał 160 albo 170 ileś, ca oczywiście nieznacznie mniejsze.... graliśmy na tej karierze od wakacji 2006 roku do stycznia 2007, zerwaliśmy z nią, kiedy wyszedł nowy FM ... Po ponad roku natrafiłem na sobowtóra.... grając wspólnie Las Palmas już w drugim sezonie gry gra wygenerowała takiego samego niemal zawodnika. Też nazywa się Tomasz Topolski, a co ciekawe gra na tych samych pozycjach. Tyle, że ma jeszcze większe zadatki. Póki co, mając 20 lat pełni rolę dżokera i już strzela bramki. Niestety nie tyle, co "Topolski 1" w KR ;)

p.s. cholera myszka mi się ścięła nie wiem czemu ale lewy przycisk nie działa i działam praktycznie klawiaturą :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.