Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
01.08.2008 00:27    #7071     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
Dziękujemy za twórczy udział w nie mniej twórczej dyskusji. Pomarańczka zaraz się troszkę rozlezie... A jednak skończyło się czerwieni :(

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
31.07.2008 22:56    #7072     Sufler - Porady do gry - Nie wchodzi mi w gre...
czemu ? Czasem to pomaga,przeważnie w starszych gierkach,ale spróbuj,co Ci szkodzi

omega Młody aktywista

31.07.2008 22:05    #7073     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
wiec dawaj misiu... kiedy jestes gotowy.... szkoda ze ten tekst skopiowales z jakiegos forum dla pajacy z kamieniami hahaha

Tofu Młody aktywista

[quote=mrjonhs]ToFu- Szkocja, to nie jest mało znany kraj :P[/quote]
Racja. Ale ja miałem na mysli że w takich karajach często to się odbywa. odwiedź po paru latach reprę Nowej Kaledonii :P A ten młody szkot to widać...słaby psychicznie :D

kac100 Partyzant

Dobra dzieki za tworcze podpowiedzi, bo oczywiscie nie moge podziekowac debilom ktorzy we wszystkim szukaja pirata, w sumie do kazdego problemu mogliby wpisac ze plyta jest piracka bo jak to sprawdzic jak ktos jest po drugiej stronie kompa? Przeciez swojego klucza wam nie podam :-)
Bede probowal dalej walczyc z tym problemem ale poki co moge kozystac z innego komputera na ktorym on nie wystepuje.
Od razu przy okazji zamykam posta zeby wiecej durnych podpowiedzi nie bylo.
Bo jest takie przyslowie skoro Polak Ci nie zaszkodzil to juz Ci pomogl.
Oczywiscie nie tyczy on sie tych osob ktore staraly sie jakos pomoc rozwiazac moj problem.
Wracam do gry.
Pozdrownienia narka

burinek Przodownik pracy

31.07.2008 11:03    #7076     Sufler - Porady do gry - PUNKTY DAJE
[quote2=Przemu$^^][quote=irekrog17]To po huj się wpisujeta na czele z przemusiem i jark4, a teraz udajecie, że chcecie odjęcia pkt...[/quote]
ta sam piszesz Ban i dostajesz punkty i jakoś Ci to nie przeszkadza. A my grzecznie prosimy o odjęcie tych punktów, bo one są bynajmniej mnie nie potrzebne[/quote2]

Fakt przemuś ale ty dostałeś z 20 a on 3 i ie nie odzywa. A tak wogóle to kazdy kto pisze do chce punkty

Jarek.K. Partyzant

31.07.2008 11:02    #7077     Sufler - Porady do gry - PUNKTY DAJE
[quote2=Przemu$^^][quote=irekrog17]To po huj się wpisujeta na czele z przemusiem i jark4, a teraz udajecie, że chcecie odjęcia pkt...[/quote]
ta sam piszesz Ban i dostajesz punkty i jakoś Ci to nie przeszkadza. A my grzecznie prosimy o odjęcie tych punktów, bo one są bynajmniej mnie nie potrzebne[/quote2]

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

31.07.2008 11:01    #7078     Sufler - Porady do gry - PUNKTY DAJE
[quote=irekrog17]To po huj się wpisujeta na czele z przemusiem i jark4, a teraz udajecie, że chcecie odjęcia pkt...[/quote]
ta sam piszesz Ban i dostajesz punkty i jakoś Ci to nie przeszkadza. A my grzecznie prosimy o odjęcie tych punktów, bo one są bynajmniej mnie nie potrzebne
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote2=omega][quote=glosik1]pzostaje pogratulowac SI świetnej gry. Zawodnika chyba nie uratujesz, jego strata :/[/quote]
Rany boskie kiepska gra nie graj moze dzieki temu przestaniesz tez ciagle pisac glupoty na suflerze[/quote2]
chyba nawet przyznam ci rację, wylewanie żali i tak nic tu nie da...
a bramkarza szkoda :/

mrjonhs Młody aktywista

Ale słuchajcie, zawodnik był niecałe 2 tygodnie na Wolnym Transferze, a zainteresowanie nim było ogromne, tak samo jak liczba ofert kontraktów, więc nie rozumiem :( Szkoda mi by było takiego grajka nie mieć, ponieważ Szkocki Bramkarz z Potencjałem 178 to się rzadko zdarza :(

ToFu- Szkocja, to nie jest mało znany kraj :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.