Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

dawidiuk1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote2=brutalny_kazik][quote=glosik1]1 lepsza szkółka -lepsi juniorzy [/quote]

Czy lepsi to bym nie powiedział,ale większa szansa na posiadanie wychowanka -gwiazdy przyszłości ;]. Od wielu lat mam bazę i akademię rozbudowaną na maksa,a lepszych graczy z tego nie ma,oprócz pojedynczych ...
[/quote2]
A czego ty się spodziewałeś?;) Masowej produkcji zawodników z PA 199? Jeśli masz na full rozbudowaną szkółkę i co rok generuje ci się 1-2 zawodników z PA 180 to jest dobrze.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=glosik1]1 lepsza szkółka -lepsi juniorzy [/quote]

Czy lepsi to bym nie powiedział,ale większa szansa na posiadanie wychowanka -gwiazdy przyszłości ;]. Od wielu lat mam bazę i akademię rozbudowaną na maksa,a lepszych graczy z tego nie ma,oprócz pojedynczych ...

bartek151191 Partyzant

03.08.2008 20:46    #7053     Sufler - Porady do gry - Problem z wychowankami
Szkoda, będą się musieli ogrywać w rezerwach. Po ukończeniu tych 20 czy 21 lat będę w końcu będę musiał ich zgłaszać, a przed 20 raczej będą jeszcze za słabi na LM.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

1 lepsza szkółka -lepsi juniorzy
2 wiecej trenerów mozna będzie zatrudnic

mrjonhs Młody aktywista

Witam :) Chciałbym się dzisiaj dwiedzieć co daje bardziej rozbudowana szkołka juniorska i lepsza baza treningowa? Mam swoje przypuszczenie tyczące się tego, lecz chciałbym skonsultować to z wami. Moze ktoś dokładnie wie co daje ich lepsza rozbudowa i wogóle jakie one mają wpływ na ogólny trening?

pawelek17 Młody aktywista

03.08.2008 14:45    #7056     Sufler - Porady do gry - Status Zespołu
po pewnym czasie gdy coś osiągniesz status klubu zmieni sie na profesjonalny.
jest bardzo dużo korzyści tak jak powiedział kerry nowi zawodnicy a także lepszy sztab szkoleniowy... no i chyba jakaś satysfakcja że Ci się to udało hehe

Tofu Młody aktywista

Ech, szkoda że internet to taka zawodna "Maszyna". Nie mozna uniknąć niektórych indolentów. Ale trzeba przyznać nieco uczciwości i zdrowego podejścia ukaranych.

boro92921 Przodownik pracy

1. Jasne jeśli zajdziesz daleko w europejskich pucharach i polskie kluby również będą sobie nieźle radziły to Polska będzie miała coraz więcej punktów w rankingu UEFA.
2. Czytałem gdzieś że gra generuje mało talentów. Wszystko zależy od treningu i bazy szkoleniowej. Ale z pewnością jest możliwe wychowanie dobrego newgena.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

1. Oczywiście. Ja Wisłą doszedłem do finału Pucharu UEFA gdzie poległem, ale udało mi się wywalczyć drugie miejsce w LM. Wystarczy, że będziesz regularnie grał w europejskich pucharach.
2. Również tak. Odpowiedni trening to podstawa. Jak masz dobrą szkółkę, to czemu miałby się nie urodzić drugi Ronaldinho, czy Boruc? Wszystko możliwe.

rafee Młody aktywista

02.08.2008 15:25    #7060     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=glosik1]

to wszystko zależy na kogo wpadnę zarówno w 2 i 3 rundzie będe zapewne nierozstawiony... nie zrobie tragedii jak nie awansuje (daje sobie na awans 2 sezony[ten i jeszcze 1] , jak sie nie uda to zmieniam klub) [lubie zmieniac kluby :D)
Ale najważniejsze jest to że mogę sie pochwalic dłuugą ławką rezerwowych, [/quote]
ja przedtem Warte poznańską prowdziłem i trochę Newgenów do Turku posprowadzałem ogranych na polskich boiskach. A 2 rundę spokojnie przejdziesz o ile nie trafisz na wicemistrz Ukraina/Szkocja
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.