Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.08.2008 13:54    #7041     Sufler - Porady do gry - Problem z Finansami
Może ściągnąłeś kilku piłkarzy za dużo i to w dodatku w ratach dlatego jest jeszcze bardziej widoczna strata na koncie.
Po pierwsze spróbuj podpisać nowe kontrakty ze starymi (28-30lat) piłkarzami oczywiście na niższą kwotę, ale musisz uważać by nie dawać im za podpis nic albo bardzo mało.
Zawsze możesz zwolnić piłkarzy, lub sztab szkoleniowy (zmniejszyć ilość fizio i scoutów, bo trenerzy się jednak przydają)
Dobrym sposobem jest ściąganie piłkarzy na prawie bosmana - potem zawsze można ich sprzedać, ale to raczej plany długo terminowe.
Lub przeczekać ten okres i nic nie robić i pod koniec dostaniesz kasę za któreś tam miejsce w lidze i inne nagrody

Matiusz Młody aktywista

08.08.2008 12:25    #7042     Sufler - Porady do gry - Update KIN4S - Problem
zobacz też czy masz taka ścieszka
http://img29(...)acw2.png

Mazur Partyzant

08.08.2008 10:41    #7043     Sufler - Porady do gry - Problem z Finansami
Witam problem mój wygląda tak gram sobie Feyenoordem i moja kasa klubowa sie kurczy na płace nie wydaje za dużo jedynie najlepszy napadzior dostaje 40.000 większość pieniędzy wciąga mi szkółka . Pytanie brzmi jak podreperować budżet ? czy mam wpływ na podniesienie cent biletów itp , nie chce pozbywać się zawodników żeby łatać dziurę w budżecie a dzien kibica wszyskiego nie rozwiązuje

hadaszyszek Partyzant

Podniosłem swój budżet na maxa : 999999999Mln : razem około 2,5mld. Ale co z tego, że tyle mam, skoro mam wydatki na ok. 3,5mld... ok, spróbuje im obniżyć pensję.

Edit :
Ale obniżyć pensję w FMM. Tylko gdzie to się robi? Mówiłem wcześniej - jestem strasznie mało obcykany w edytorach, a sam angielskiego znam troszkę mało...

Peledona Młody aktywista

06.08.2008 23:09    #7045     Sufler - Porady do gry - Odgrwywajacy
Możliwe. Szkocka pogoda daje mi w kość. Wybrałem sobie zły pakiet wakacyjny :)

pierdutka Przodownik pracy

Dobre Ranko ;)

Już z Wakacji by znowu jechać ;) I NI stąd ni zowąd od razu Trolek :/ [quote=nera1989]ja mówie mam sposób... zrobic odpłatną rejestracje... np 2,44 SMS... na stronie będa ci którmym naprawde zależy by tu być.. a takim pajacom bedzie szkoda kasy by takie głupoty pisać[/quote]

A jeżeli są tacy co nie mają telefonu? Albo sobie nie życzą by CMREV miało ich numer? ;) Ale pomysł nie głupi :-k

Edit :
[quote=Komar]No w sumie jakiś to sposób jest, ale ja wiem czy aż taki dobry żeby wyeliminować trolli, w końcu 2,44 to prawie nic, więc pewnie niektórzy i tak zapłacą za możliwość potrollowania.[/quote]

Zawsze mogą się przenieść na bezpłatne strony...

nera1989 Młody aktywista

ja mówie mam sposób... zrobic odpłatną rejestracje... np 2,44 SMS... na stronie będa ci którmym naprawde zależy by tu być.. a takim pajacom bedzie szkoda kasy by takie głupoty pisać

mesjo Partyzant

04.08.2008 19:55    #7048     Sufler - Porady do gry - Brak bazy danych w FM Editor
teraz tak...
kurna szkoda no ale nic, zaczalem wlasnie jeszcze raz

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
04.08.2008 18:46    #7049     Sufler - Porady do gry - Liga luksemburska - szukam
Ja osobiście na jednej bazie danych zrobiłem ligi Nigerii, WKS, Azerbejdżanu, Malty, Cypru, Bośnii. A planuje zrobić jeszcze trochę :] Nie są to update'y najwyższej jakości (czasami w pucharze krajowym można zagrać z drużyną z podmienionego kraju:D) lecz to nie przeszkadza zbytnio. Jak ktoś zainteresowany - proszę pisać.
lucasinho.blox.pl

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

ja tam niedawno rozbudowałem szkółkę (w fmm pokazało że do 12 :D) i jak wcześniej zawodnicy mieli pa po 60-90 to przyszedł jeden(co juz ma pa 80) z 114 ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.