Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2008 19:53    #7001     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Po Arsenalu, Mallorce, Aston Villi, Newcastle, Atletico M. i Villarreal przyszedł czas na Tottenham (sam jestem w szoku). Przyjmując ofertę Kogutów, nie byłem świadomy, że przejmuję zadłużonego beniaminka PremierLeague, któremu fachowcy wróżą 14. lokatę. Wbrew powszechnym opiniom Spurs zajęli ostatecznie 3. miejsce w lidze, choć jeszcze po 30 seriach spotkań byli liderami, a z walki o mistrza odpadli dopiero na 3 kolejki przed końcem.
http://www.bankfotek.pl/thumb/119928.jpeg

Niby nic wielkiego, ale spójrzcie na skład, który praktycznie do końca bił się o majstra.
http://www.bankfotek.pl/thumb/119931.jpeg

W styczniu do drużyny zawitali van den Vaart, Krhin, Beltman oraz Taiwo. Nie trudno się więc domyślić, w większości spotkań miałem nie więcej jak 4-5 zmienników. Przez długi czas kontuzję miał Williams, co powodowało, że miałem jednego wartościowego skrzydłowego. Jak sami widzicie, praktycznie żadnej gwiazdy, a w większości jedynie solidni gracze u schyłku kariery (Bent, Vaart, Dawson, Fae, Wilson).

Jak chcecie jakieś screeny to walcie. x]

Sądzę, że macie większe sukcesy, ale dla mnie to nie lada wyczyn. Szkoda, że nie udało się wygrać, bo na pewno tym bardziej miałbym się czym chwalić. ;)

about Partyzant

15.08.2008 19:12    #7002     Sufler - Porady do gry - bug , błąd ?
jeżeli chodzi oto to nie przeszkadza ale szkoda że zdobyłem majstra którego mi nie wliczyli :( na tamtym turnieju odkryłem wiele gwiazd wpisane ten sukces w profilu mają

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

15.08.2008 18:09    #7003     Sufler - Porady do gry - bug , błąd ?
Ja miałem podobnie,gdy objąłem kadrę Polski - byłem trenerem klubu od 2006- do 2009 (mimo iż dalej byłem trenerem Anderlechtu),a kadrę miałem od 2009-2010 (zrezygnowałem),lecz potem już nie miałem znowu Anderlechtu,choć dalej jestem trenerem i mam 2017 rok ... jest to bug,ale chyba w grze nie przeszkadza,co :-) ?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
14.08.2008 22:43    #7004     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
Widzę, że czas zamykać temat, skoro update schodzi na plan drugi, a koncertu "Solidarni z irekrogiem" sobie nie życzymy.

Raz i na zawsze, żeby nie było niedomówień - kolega irekrog17 parokrotnie zakładał nowe konta na stronie i zakładał mnóstwo tematów na raz bawiąc się w trolla i spamując suflera. Tym samym nie tylko napsuł nam sporo krwi i przysporzył pracy, ale też obciążył nasz serwer. Tak jak pisałem, to nie był jednorazowy wybryk, tylko recydywa. Zresztą nie przeszkodziło mu to w tym samym czasie latać z avatarem "Nie karmić trolla" i pisać takich rzeczy jak "I znowu się zaczyna Trollownia... porażka i żal poprostu. Widzę, że redakcja nic sobie z tego nie robi i nasza inicjatywa jest niepotrzebna." Ja nie mam słów na opisanie takiej dwulicowości. Nie chcemy takich użytkowników.

Sami byliśmy zdziwieni, gdy okazało się, że to tak "doświadczony" użytkownik bawił się w trolla, ale kolega irekrog sam jest sobie winny temu, że go tutaj nie ma. Każdy zasługuje na drugą szansę? Nie zgodzę się - raczej każdy zasługuje na to, żeby rozważyć to, czy dać mu tą drugą szansę. Rozważyliśmy - drugiej szansy nie będzie.

urbi1000 Partyzant

14.08.2008 22:43    #7005     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
Burinek świetna praca. Ale tak logicznie rzecz biorąc - czy nie dałoby rady stworzyć jakiegoś teamu upgraderów z których wyodrębniły się mniejsze drużyny skupiające się na małych terenach przy reserchingu ? Tak poza tym - Ja mam dobry sprzęt - Intel quad 2,4 Ghz i 4 GB ramu - wystarczy mnie przeszkolić ... :D

MiKa Młody aktywista

14.08.2008 20:53    #7006     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
Nie wypowiadałem się w konkretnym przypadku tylko ogólnie. Mnie tam to nie przeszkadza, ale radzę uważać. Zresztą jak ktoś chce to niech mnie zbanuje i będzie spoko.

burinek Przodownik pracy

14.08.2008 20:19    #7007     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote=didol92]Ok dzięki za wyjaśnienia.Szkoda ze nie zmienialiście CA PA .

Bo niektórym piłkarzom przydałoby się pozmieniać chociażby Robert Lewandowski

[/quote]

Były zmieniane zobacz se w edytorze na tym update. i się przekonasz

didol92 Młody aktywista

14.08.2008 20:11    #7008     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
Ok dzięki za wyjaśnienia.Szkoda ze nie zmienialiście CA PA .

Bo niektórym piłkarzom przydałoby się pozmieniać chociażby Robert Lewandowski

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

14.08.2008 19:47    #7009     Sufler - Porady do gry - EUROLIGA
Wyszukiwarka nie gryzie. Nie ma obecnie updatów (Transfery z Tego i poprzedniego sezonu) dla FM 07. Czas zmienić staruszka na młodziaka 08 ;p
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

braulio Partyzant

14.08.2008 15:19    #7010     Sufler - Porady do gry - Burinek Summer Update FM 2008
[quote3=A. De Raph][quote2=burinek][quote=A. De Raph]nie bedziemy zamykac tego tematu, inicjatywy graczy są mile widziane, ale szkoda, ze nie spróbowałeś pogadac z kims redakcji w sprawie przetestowania i wrzucenia tego ewentualnie do FilePlanet.[/quote]

Tylko był jeden problem. Chciałem na początku jak zacząłem robić go ale powiedzieliście że nie ma mowy bo Fudi&Messinho wydają wiec nie powiedzieliście
[/quote2]

Mowa była o firmowanie tego przez CM Rev. O ile pamietam staneło na tym, zebys to zrobił, puścił info, a potem się by zdecydowało. Zrobiłeś, ale nie dałes znaka nikomu z nas, ze zrobiłes, no ale ok, jest na razie tutaj.
[/quote3]

BURINEK NIE MA OBOWIąZKU TłUMACZYć SIE KOMUKOLWIEK!!! DOBRZE ROBI !!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.