Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Galileusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.08.2008 17:25    #6951     Sufler - Porady do gry - Ile lig ?
Czyli mam rozumieć, że w przypadku wyboru dowolnej ligi autoamtycznie wczytują się wszyscy piłkarze z danego kraju ? A gdybym np. chciał grać tylko ligą szkocką (łącznie 4), a pozostałe (12), które są u mnie ligami grywalnymi wybrał na podglądzie, czy zmieniło by to cokolwiek w płynności gry, w sensie jej poprawy oczywiście ?

Galileusz Partyzant

26.08.2008 16:55    #6952     Sufler - Porady do gry - Ile lig ?
Hej ! Mam procesor 2,4 Ghz i pamięć 1 GB, zacząłem grać 16 ligami (angielska, szkocka, walijska oraz z obu Irlandii), ponadto wczytalem wszystkich piłkarzy z 20 krajów w tym równeż z tych pięciu lig, a wszystko na olbrzymiej bazie danych. Gra ładowała sie około 42 minut. Mam pytanie czy to za dużo jak na mój komputer ? Dlaczego gra w mairę dobrze funkcjonuje do momentu zapisu, gdy to nastąpi pracuje zdecydowanie wolniej. Czy może faktycznie przesadziłem z ilością lig i dodatkowo wszystkich piłkarzy ?

krycha1101 Partyzant

26.08.2008 16:16    #6953     Sufler - Porady do gry - Ability Difference
Co to oznacza:
Ability Difference-

Czy dany zawodnik ma ograniczenia pod wzgledem wyszkolenia fizycznego czy moge gdzies znalezc jakie moze miec ktos PA fizyczne

adson43 Partyzant

26.08.2008 14:23    #6954     Sufler - Porady do gry - Masowa wyprzedaz
No troche źle bo w sumie koleś ma PA 198:D Szkoda. A pomoże coś: ustal status, cena: 73 mln, i odrzucaj wszyskie oferty??

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.08.2008 20:33    #6955     Sufler - Porady do gry - Gra z kontry czy atak pozycyjny
jedno nie przeszkadza drugiemu, gra pozycyjna wtedy gdy się utrzymujesz przy piłce, a z kontry najczęściej po stałych fragmentach gry, gdy bramkarz przejmuje piłkę i wybija na szybkiego napastnika
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

szymon91 Partyzant

25.08.2008 15:47    #6956     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
awansowałem moim East Stirlingshire do Szkockiej 1. ligi :D teraz już tylko krok do ekstraklasy (chociaż może odejdę) :P

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
A ja sobie sam jakiegoś takiego sejva zrobie :) Powybieram kilka lig z kilku/kilkunastu krajów i se też na Bahamy pojadę :P i zobaczymy co z tego będzie :)
Ale polskiej ligi na pewno nie wybiorę :P bo nawet jak dojdę do 2300 roku to tam pewno dalej Listkiewicz będzie się panoszył w PZPN'ie ;-P

Aha jeśli komuś przeszkadza ten bug że manager ma -42 lata to można przecież "dodać nowego managera" a tamtego poprzedniego co na urlopie był to posłać na "emeryturę" ;)

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
23.08.2008 15:19    #6958     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=DeminElex]http://www.bankfotek.pl/view/123547[/quote]
za tę kasę to bym sobie trzech takich wyszkolił ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Czik Partyzant

22.08.2008 03:31    #6959     Sufler - Porady do gry - Wartość zespołu
Inwestuj w co się da. Stadion, transfery, szkółka, kontrakty dla trenerów, kluby filialne, nowe kontrakty dla graczy... Kasa zejdzie szybko jak balon z którego spuszczono powietrze, a będzie się lepiej grało.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

21.08.2008 21:02    #6960     Sufler - Porady do gry - Jak trenowac gwiazdy
W FAQ i zasady wszystko jest opisane bardzo dokładnie ;D

Dzięki niemu umiejętności naszych zawodników mogą rosnąć bądź spadać. W trakcie przygotowania do sezonu warto ustawić trening na bardziej siłowy czyli więcej aerobiku i kondycji dla wszystkich zawodników, po to, żeby wrócili do formy. W trakcie sezonu powinno się przydzielić osobny trening dla pozycji/formacji.

"Trening Mistrzów", czyli jak mieć upragnione 7 gwiazdek dla naszego programu szkoleniowego:

Trener od (podano minimalne wartości wymaganych atrybutów):

# Siły powinien posiadać Kondycję na 18

# Aerobiku powinien posiadać Kondycję na 18

# Bramkarzy musi posiadać Umiejętności bramkarskie na 18

# Taktyki musi posiadać Taktykę na 18

# Panowania nad piłką powinien mieć: Technika 18 i Psychika 18 albo Technika 19 i Psychika 14, ewentualnie Technika 20 i Psychika 10.

# Defensywy musi posiadać Defensywę na 18 i Taktykę na 18 albo Defensywa 19 a Taktykę na 14 jeszcze można zyskać 7 gwiazdek mając Defensywę 20 i Taktykę na 10

# Ataku musi posiadać Atak na 18 i Technikę na 18 albo Atak 19 i Technika 14 ostatnim wyjściem jest Atak 20 i Technika 10.

# Strzeleckiego musi posiadać Technikę na 18 i Atak 18 albo Technika 19 i Atak 14 ale można również zatrudnić trenera z Techniką 20 i Atakiem 10

# Stałych fragmentów gry nasz trener musi posiadać następujące wartości atrybutów:
- Technika 17 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 39.
- Technika 18 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 36.
- Technika 19 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 33.
- Technika 20 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 30.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution