Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kondzio93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2008 21:12    #6941     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
moj debiut w roli managera Kmity Zabierzów

PS. Szkoda że na mecze FM nie można w sts postawic :D

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
29.08.2008 12:36    #6942     Sufler - Porady do gry - Wypozyczenie czy Trening.
Osobiście preferuję rozwiązanie pozostawienia zawodnika w zespole młodzieżowym i przydzielenia mu odpowiedniego treningu. Na wypożyczeniu będzie trenował ze słabszymi zawodnikami, na gorszej bazie treningowej, być może bez obiektów młodzieżowych - w macierzystym klubie są zazwyczaj lepsze warunki do rozwoju. I na swojej filozofii szkoleniowej jeszcze się nie przejechałem ;)

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

28.08.2008 23:30    #6943     Sufler - Porady do gry - Brak funduszy na transfery
Gram wraz z kilkoma kolegami w FMa 2008 bez żadnych patchów przez sieć. Pierwszy sezon przebiegł bez najmniejszych problemów, jednak w trakcie okienka transferowego przed drugim zauważyliśmy iż od zarządu nie dostaliśmy... pieniędzy na transfery. Wszystkim przyszła informacja jakie są wymagania dotyczące ich drużyn oraz jaki budżet dostaną. Mimo to podanych kwot nie dostaliśmy.

A było z czego, po zwycięstwie w lidze i występie w finale LM tymczasowo prowadzona przeze mnie Barcelona uplasowała się na pierwszym miejscu listy bogaczy, a zarząd był zachwycony stanem klubowego konta. Zdecydowali się przekazać mi 66M funtów na transfery i 1,9M funtów na pensje. Mimo to zostałem z kwotą 2,5M funtów, które zostały mi z poprzedniego sezonu. Upomniałem się dwukrotnie do zarządu prosząc o dodatkowe fundusze na transfery, ci jednak stwierdzili iż dotychczasowe wydatki się nie zwróciły.

Podobny problem ma jeszcze moja trójka kolegów grająca Realem, Sevillą oraz Valencią. Uniemożliwia nam to zakup upatrzonych piłkarzy co z kolei przeszkadza w całej grze. Jeśli ktoś miał podobny problem lub/i wie jak dostać swoje pieniądze to byłbym wdzięczny za odpowiedzi. Mam nadzieję, że istnieje jakiś sposób poza rozpoczęciem gry od nowa.

Partyzant

28.08.2008 21:23    #6944     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
No a w szkole z wypracowań same piatki dostawałem :P

mirek0490 Partyzant

28.08.2008 12:50    #6945     Sufler - Porady do gry - Zapis gry, a historia zawodników
Mam problem z grą. W pewnym momencie zauwazyłem, ze znikneły dane w historii zawodników z ostatniego sezonu, w sumie troche mnie to zmartwiło, ale przeciez nie przeszkadza to w grze, wiec grałem dalej, jednak gdy po chwili próbowałem zapisac gre to wyskoczył komunikat ze "zapis gry zakonczył sie niepowodzeniem" i powstał backup gry. Oczywiscie próbowałem kilka razy, ale bez skutecznie. Czytałem ze pare osób miało taki problem, ale u nich czesto w takiej sytuacji znikał terminarz, a u mnie nic sie z nim nie stało, mogłem normalnie grac dalej, no ale bez zapisania;/. Domyslam sie ze nie wiele sie da juz z tym zrobic, bo pewnie porpostu seve padł, ale ciekaw jestem dlaczego tak sie stało i czy ma to zwiazek ze znkinieciem historii piłkarzy.

qstosh Przodownik pracy

28.08.2008 10:17    #6946     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Ja myślę że tu chodzi o coś innego. Jak odpalisz grę i wczytasz swój save to odpal edytor FMM. wg niego KAŻDY klub na tzn skalę rozbudowy obiektów szkoleniowych. Zawiera się ona w liczbach od 1 do 20. czyli 1 to będzie najgorsza z możliwych a 20 to światowy poziom, i jeśli miałeś np poziom 10 i zleciłeś rozbudowę i po rozbudowie możliwe że zmieniło się np na 11 a oznaczenia słowne w stylu "podstawowa", "przeciętna" itp nie zmieniają sie co 1pkt tylko co kilka i możliwe że twoja baza szkoleniowa musi być rozbudowana jeszcze o te kilka "punktów" aby zmienił się jej tzw opis.

Abdulinho17 Młody aktywista

27.08.2008 00:06    #6947     Sufler - Porady do gry - Fenix Ultraupdate Wrzesień 2008
Mnie razi jedna rzecz ... slabe statyski Polskich ligowcow ... szczgolnie lecha ... Lech to obecnie najlepsza druzyna polskiej Ligi ( jak dla mnie i nie tylko dla Mnie xD ) a np. Gwiazda Ligi Semir Stilic jest slaby ... Chociaz na podstawowej latce go chyba jeszcze nie ma w lechu ... ale Semir stilic powinnien miec lepsze statystyki ... podobnie jak Robert Lewandowski ... Przeciez to jeden z lepszych polskich napastnikow ... Peszko tez bardzo szybki i dobry czego nie ma w FM ... Duzo by tak wymieniac ... Zmieniles jakos statystyki czy tylko sklady ?? ; >
Visca el Barça !

rafee Młody aktywista

26.08.2008 22:14    #6948     Sufler - Porady do gry - słaba gra skrzydłowych
i jak masz zawodnika na skrzydlke typu Krzynówek lub Jonathan Berg z IFK (też polecam) nie zaszkoszi czeste strzały z dystansu
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Grzelo Partyzant

26.08.2008 22:10    #6949     Sufler - Porady do gry - Masowa wyprzedaz
[quote]Tylko szkoda że nie moge dać ci Pomógł:( nie wiem czemu.[/quote]
Bo jestem tu redaktorem ;] .

[quote]Jeszcze jedno: jest gwarancja że żadnej gwiazdy nie strace jak tak zrobie jak radzisz??[/quote]
Jeżeli przez przypadek nie zaakceptujesz jakiejś oferty to masz gwarancję.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

adson43 Partyzant

26.08.2008 22:04    #6950     Sufler - Porady do gry - Masowa wyprzedaz
Baaardzo ci dziękuje Grzelo. Tylko szkoda że nie moge dać ci Pomógł:( nie wiem czemu. Jeszcze jedno: jest gwarancja że żadnej gwiazdy nie strace jak tak zrobie jak radzisz??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution