Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

undro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.09.2008 12:18    #6921     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zagram w FM 2008 !!!!
Ligi dowolne byle nie polska.
Mieszkam w Grecji , normalna strefa czasowa, tylko hamachi
11706384

szczepek Młody aktywista

09.09.2008 22:41    #6922     Sufler - Porady do gry - Gra się nie włącza!
na bank musisz troszke odczekac zanim sie uruchomi :) albo jak to nie pomoze to reinstall gry :]

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

heh. Akurat drugi Twój link mi nie działa.;) ...podejrzane...;)
(o jest teraz mi 2 screen wskoczył)
Co do Twojego "edit" to nie zamierzam się bawić w jakieś ściąganie jakiś programów, rozpakowywanie niepotrzebnych plików itd., jak to jest takie proste jak na 1 screenie to dlaczego mam to wszystko robić w ten sposób który opisałeś w "edit".
Co do pierwszego screena to oczywista sprawa że tam próbowałem wklejać "defaulta" ale nic to nie dawało.
W sumie jest to już nie ważne bo jakoś specjalnie mi na tym nie zależy, bo można ustawić sobie tło poprzesz zdjęcia ze stadionów i w ekranach swojego zespołu i będzie tło, ale nie będzie to tło typowe tzw."defaultowe" tylko przykładowo pod dany zespół czy stadion.
Jak by był normalny prosty sposób na zmianę "defaultowego" tła w oryginalnej skórce to już ten prosty i zwyczajny sposób był by podany.
Uzyskał bym prostą odpowiedź. Bo proste sposoby typu wklejanie "defaulta" w foldery typu backgrounds itp.itd. nic nie daje.
Oczywiście na pewno się jakoś da na jakieś bardziej skomplikowane sposoby ale szkoda na to czasu.;) Nie jest to tak istotne, gdyż w ostateczności można to ustawić poprzez zdjęcia "stadionowe" i "zespołowe" danej drużyny.
Tzar już nie musisz tyle kombinować.;) szkoda czasu.
Ale mimo wszystko thx za fatygę.
pozdro.
aha no i mimo wszystko za fatygę dostaniesz punkcika.;)

miszka Partyzant

Aha i też zaplanowani nie są... Zmieniaam na rok 2008 i nie ma w nim żadnych meczów...

miszka Partyzant

Kerry pisałem, że dało się. Obejmowałem np. w lipcu 2007 i mogłem zaplanować te sparingi.

miszka Partyzant

Gram na 8.02 i wtedy też..

miszka Partyzant

Słuchajcie mam pewien problem. Nie ma możliwości zaplanowanie sparingu np. reprezentacj Polski w lutym i w marcu. Wcześniej jak grałem była taka możliwośc. Jakiś czas temu zaczęły dziać mi się takie rzeczy. Przeinstalowałem 2 razy i problem się powtarza. Jestem w oknie drużyny. Daje terminarz, zaplanuj sparing i data lutowa oraz marcowa są martwe... Wiecie o co może chodzić? Jak to naprawić?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.09.2008 17:44    #6928     Sufler - Porady do gry - Blad ?
bajkopisarz, może mógłbyś wziąć pod uwagę to, że nie miał czasu z jakichś tam powodów? ;/ póki się nie odezwie to przestańcie o czymkolwiek tu pisać, na razie w niczym nie pomożecie. Jakby wszyscy mieli tyle czasu co Ty, nie chodzili do szkoły, nie mieli żadnych obowiązków i nie spali, byle ciągle siedzieć na kompie ;]]

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Może się wyszkolił na dobrego bramkarza :)

Bartek-kibic Partyzant

Ja tak miałem dwa razy, raz zrobilem reinstall, zapisalem i bylo ok a drugi raz tez mi to wyskakiwalo ale sie zapisywalo... nie mozna bylo tylko wczytac ostatniej zapisanej gry bo wchodzilo w moment kiedy to wyskoczylo a jak przez wczytaj gre to normalnie chodzilo.. nie wiem jak jest u ciebie ale mysle ze pomoglem troszke ;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution