Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.09.2008 14:08    #6911     Sufler - Porady do gry - jak zrozumieć to słowo?
no dobra... to dlaczego ludzie w swoich opisach piszą ekwiwalent za wyszkolenie?:P skoro to niby wiąże się z pozyskaniem grajka?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Szobinho Młody aktywista

23.09.2008 14:00    #6912     Sufler - Porady do gry - jak zrozumieć to słowo?
Nie mam pojęcia co oznacza słowo "ekwiwalent". wielokrotnie się z owym słowem spotykam ale nie mam pojęcia jak je rozumieć ;D Chociażby jest opisywany talent i na końcu zdanie "Ekwiwalent za wyszkolenie... 120tys euro." Więc jak mam to zrozumiec? 120tys musze za niego zapłacić zeby go pozyskać? 120tys - tyle wydam mu na pensje zanim stanie sie zawodnikiem pierwszego zespołu?

Bunio Partyzant

23.09.2008 02:02    #6913     Sufler - Porady do gry - Fenix SuperUpdate - WYDANY!
tego updejta sciagac nie bede, wiec nie oceniam, ale tak chwalone przez Was dzielo Fudiego i Mesinho rowniez zawiera bledy. Spojrzalem tylko na moja ulubiona druzyne - Widzew - i od razu odechciało mi sie grac, tylko w tym klubie sa 4 dosc razace bledy. Szkoda.

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
22.09.2008 22:32    #6914     Sufler - Porady do gry - Fenix SuperUpdate - WYDANY!
[quote4=glosik1][quote3=bajkopisarz][quote2=Misery][quote=sepmati]no z tego co słyszę, to ten update jest wielkim niporozumieniem, po co robić takie idiotyczne future transfer ???[/quote]

Po to żeby transfery przeprowadzone w 2008 były rzeczywiście przeprowadzone w tym właśnie roku, mi sie to podoba :][/quote2]

a w update fudiego nie ma;d??[/quote3]
nie ma ... na fudim transfery są już od 1.07.07 .... na updacie fenixa transfery wchodzą w życie rok później i przyznam ze jest to jedna z (nielicznych co prawda ale jednak ) zalet updatu[/quote4]

Glosik no niby. Ale np Matusiak przyjdzie 30.1.2008 do Wisły :> A jaki jest jego obecny status klubowy :> Robiąc takie transfery potrzeba troszkę to przemyśleć, bo da się nieźle namieszać :>

Szobinho Młody aktywista

22.09.2008 18:34    #6915     Sufler - Porady do gry - jaka liga? ;]
powiedzcie mi, drodzy rewolucjoniści! W jakiej lidze jest mało druzyn a co za tym idzie mało meczów i szybko kończy się sezon? Sprawdzałem szkocje, ale tam mimo 12 drużyn gra się po trzy razy z tym samym rywalem? więc doradzcie mi ;]

Fenix Partyzant

21.09.2008 19:13    #6916     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Lol lepiej sam zobacz kto pierwszy zaczął pisać nie na temat, gratuluję spostrzegawczości

Ja się wypowiedziałem na temat a jeden z użytkowników miał do mnie jakieś uwagi więc odpowiedziałem a dwa ostatnie posty (w tym przemusia-dziubdziusia) były offtopikiem. Przeanalizuj to tylko skończ do jutra

Szczepiek - powiem szczerze - gdy Fudi i Messi wydali tego update'a, a choć było mnóóóstwo błędów choć ogólnie całkiem nieźle (i tak jestem zdania że da się zrobić o wiele lepszy), to wszyscy FM-aniacy zacieszali michę i mówili że to jest perfekcyjny update, to zastanowiłem się "po co i dla kogo ja właściwie to robię"? Tym bardziej, że nadszedł rok szkolny, matura i po prostu są ważniejsze rzeczy.
Postanowiłem więc nie wydawać update'a choć dokończenie go było blisko - sam gram na nim i jest mi dobrze. A nie wydam bo jestem profesjonalistą i nie wydaję update'ów z błędami (powtarzam - transfery nie są wszystkie uaktualnione np. w lidze holenderskiej itp, chociaż jak chcecie mogę gdzieś wrzucić).

Aha, i cały czas gadamy na offtopie ale ok

Lol reakcjonista o Boże chyba zrobię pod siebie

zmijen Partyzant

21.09.2008 17:51    #6917     Sufler - Porady do gry - rozpracowanie rywala problem
to moze jeszcze jedno troszke mi pomogliscie i dzieki

jak poprsotu grac na waskich boiskach? bo z tego co widze kazdy moj rywal ma takie

czy grac wlasnie srodkiem,szybkie tepo krotkie podania i prostopadle i skrzydla w ogole olac czy wrecz przeciwnie szeroka gra oboma skrzydlami podania mieszane itd.

bo juz sam nie wiem z tego co widze lepiej wychodzi moim zawodnika jak gram ta druga metoda a moj skaut pisze mi ze na tak waskim boisku nie beda mieli zabardzo co robic skrzydlowi i wygra druzyna ktora bedzie dominowac w srodku...wiec sam juz nie wiem

pozdrawiam!

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.09.2008 13:29    #6918     Sufler - Porady do gry - Bundesliga,problem!
Zależy od Twojej szkółki młodzieżowej, trenerów juniorów, klasy drużyny.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Szkoda, że nikt mi nie odpisał, no ale nic.

http://www.bankfotek.pl/view/133870

Jestem zalogowany czy nie?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

13.09.2008 15:18    #6920     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Polak w składzie to podstawa ;) Szkoda że Biliński nie chce przyjśc , ale jakoś sobie bez niego poradzę ;)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution