Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=widzewiak19105]Coś ten link mi nie trybi http://www.sorti(...)ownloads szkoda bo z torrentow mi sie nie chce ściągać[/quote]

innego do 2007 nie znalazłem...

szczepek Młody aktywista

25.09.2008 23:46    #6902     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!:)
hmm moze latka 8.0.2 ;P albo moze sciagles uszkodzony dodatek... sprobuj sciagnac jeszcze raz... :)

widzewiak19105 Partyzant

Coś ten link mi nie trybi http://www.sorti(...)ownloads szkoda bo z torrentow mi sie nie chce ściągać

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
25.09.2008 16:36    #6904     Sufler - Porady do gry - Fenix SuperUpdate - WYDANY!
Szkoda, że sie wcześniej nie udzielałem, Fenix nie zaszczycił mnie swoimi wiadomościami :[

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

25.09.2008 16:34    #6905     Sufler - Porady do gry - ,,własne talenty"
[quote=bulbeteur]Nie do końca tzn. grywał u mnie już w pierszym składzie, grał w Angli u-21 ale nic więcej z niego ,,nie wyrosło". Za to młodzież która kupuje z innych klubów często malutkich klubików robi wprost oszałamiająca karierę kiedy zacznie trenowac w tak duzym klubie. I własnie nie wiem z czym to jest związane;/[/quote]

w jakimś stopniu newgeni są dodawani losowo, oczywiście, że w Realu będą lepsi niż w Piaście Gliwice....
Ale jak napisałem wcześniej nie wszyscy wychowankowie wielkich klubów to są gracze z krwi i kości , którzy od pieluszki grali w wielkim klubie....
Sam sobie pomyśli raz na ile piłkarzy trafia się Pele, Maradona itp....
Ja jak grałem Barcą to mój newgen zdobywał złote piłki itp... jak dobrze pamiętam to nazywał się Victor Sikora i był Hiszpanem....:D

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

25.09.2008 16:16    #6906     Sufler - Porady do gry - ,,własne talenty"
W takich klubach aż roi się od talentów. Tylko trzeba tym zawodnikom pomóc w dotarciu na szczyt swoich umiejętności poprzez dobre treningi, odpowiednie motywowanie, wprowadzanie do gry itd. Zły trening uniemożliwi rozwiniecie się danego zawodnika na wysoki poziom. W takich klubach jakie wymieniłeś są najlepsze szkółki piłkarskie, najlepsze obiekty treningowe, najlepsi trenerzy... itd.
Dodać do tego jeszcze odpowiedni trening dla danych zawodników i odpowiednie kierowanie nimi w ich karierze spowoduje że będziesz miał tych talentów jak grzybów po deszczu.

Math Partyzant

24.09.2008 17:52    #6907     Sufler - Porady do gry - Dobieranie mentora
Akurat w przypadku Keni nie było problemu z mentorami, bo Aguero Messi dos Santos i Silva maja perfekcyjnie opanowanego opś. Zapomniałem dodać, że Levana szkolił też dos Santos :D.

Math Partyzant

24.09.2008 17:08    #6908     Sufler - Porady do gry - Dobieranie mentora
Powiem tak, gram Arsenalem obecnie 4 sezon. Zrobiłem prawdziwa rewolucje kadrową ( http://www.fotos(...)a117f4a3 ). Jak możecie spostrzec w tej drużynie znajduje się Levan Kenia. Szkolili go wg kolejności Aguero, Silva i Messi. Przecież nie są to starzy zawodnicy, a przez te 3 sezony nauki Levan się rozwinął, że Aguero czuje się zagrożony na pozycji opś. Wg. Nie ma znaczenia aż tak wielkiego doświadczenie gracza, jeżeli jest on naprawdę dobry to młodzik może wiele zyskać. Pozdrawiam.

Elano Partyzant

23.09.2008 18:15    #6909     Sufler - Porady do gry - jak zrozumieć to słowo?
Musisz zapłacić ekwiwalent za wyszkolenie w przypadku młodzika ,czyli wynagrodzić klub ,który wychował zawodnika ,ale nie mógł podpisać z nim zawodowego kontraktu z powodu młodego wieku. To zazwyczaj nie jest wielka kwota(w polskiej lidze to ok. 40 tys. złotych)

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
23.09.2008 15:05    #6910     Sufler - Porady do gry - jak zrozumieć to słowo?
[quote=Szobinho]"Ekwiwalent za wyszkolenie... 120tys euro." Więc jak mam to zrozumiec? 120tys musze za niego zapłacić zeby go pozyskać? 120tys - tyle wydam mu na pensje zanim stanie sie zawodnikiem pierwszego zespołu?[/quote]
Ekwiwalent za wyszkolenie to np. tyle ile to wyszkolenie kosztowało klub. Klub inwestuje w piłkarza troche pieniędzy, ekwiwalent to ich równowartość. Gdy podpisujesz z zawodnikiem kontrakt na zasadzie prawa bosmana, to automatycznie przekazujesz właśnie ten ekwiwalent klubowi.
Heh, nie spojrzałem najpierw w linka bartexa55 :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution