Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Dawidek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Taki ma charakter. Widze, że nie wystawiasz go zbyt często skoro ma 'Poważne braki kondycyjne' spróbuj go wystawiać częsciej... Poproś by zarekomendował szkoleniowca(profil-interakcja z piłkarzem-Poproś, by Alfaro zarekomendował kandydata na stanowisko trenera/scouta) myśle, że te czynności pomoga

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

16.10.2008 13:04    #6882     Sufler - Porady do gry - Młodziki
Mam małe pytanko. Zatrudniłem 20-latka z PA 189, trenerzy sądzą, że będzie "klasowym graczem". Mam najlepszą bazę treningową i szkółkę, trenerzy wszyscy po max. gwiazdek. I jeżeli ten piłkarz do np. lat 23 będzie grał tylko w Evertonie II to rozwinie się?

Kamilx Młody aktywista

14.10.2008 19:37    #6883     Sufler - Porady do gry - Raport PrzedMeczowy
Witam... mam taką sprawe, gdyż gram Zniczem Pruszkow, obecnie 1 sezon:) juz 2 kolejka a ja ciagle nie dostalem zadnego raportu meczowego, bardzo ciezko mi grac bez niego tymbardziej ze moj nastepny rywal To GKS Katowice... i latwo nie bedzie ! dlatego prosze was o rade, co zrobic by on dawal:) Asystenta mam

Palimpsest Młody aktywista

13.10.2008 23:03    #6884     Sufler - Porady do gry - Błąd trybu interaktywnego...
Przypuszczalnie błąd nie jest spowodowany samą grą ani płytą, a uszkodzeniem jakichś plików instalacyjnych.To o tyle dziwne, że na czystym Windowsie (bo piszesz, że reinstalowałeś system dopiero co)nie powinno się to zdarzyć.
@

michaeel Przodownik pracy

13.10.2008 22:55    #6885     Sufler - Porady do gry - Błąd trybu interaktywnego...
Innego rozwiazania jak uszkodzona płyta nie widzę niestety. Na Twoim miejscu odłożył bym pudełko na bok i czekałbym do 14 ;)

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

13.10.2008 20:15    #6886     Sufler - Porady do gry - Terning dla starszych piłkarzy
No to jest trochę problem z tymi starszymi grajkami po 30stce, z ich treningiem i spadkiem umiejętności... Można im oczywiście ustawić troszkę większy aerobik i też siłę by mogli jak najdłużej grać bez znaczącego spadku umiejętności fizycznych, bo głównie w tym wieku spadają atrybuty fizyczne. Ale ten spadek jest niestety nieunikniony i można go co najwyżej opóźnić odpowiednim treningiem, ale za jakiś czas i tak kondycyjnie, szybkościowo, siłowo dany zawodnik będzie wyglądał coraz gorzej.
Moja rada - inwestuj w młodych, przyszłościowych graczy którzy mają dopiero najlepsze lata przed sobą. Nie ma to jak mieć młodego grajka w którym dostrzegamy talent i widzimy jak się wspaniale rozwija.
pozdrowionka.

Szobinho Młody aktywista

13.10.2008 19:53    #6887     Sufler - Porady do gry - Terning dla starszych piłkarzy
no tak, mój ulubiony piłkarz, jeden z ulubionych ;] i w grze piekielnie skuteczny ;] tylko wiecie, chodzi o trening zeby nie było tak ze po jednym sezonie wykańczanie akcji, szybkość gra głową spadna każdy o dwa punkty :(

p.s. a z tym RvN to i tak kupie ;D ale nie wiem jak z tym treningiem... myślałem ze moze bedzie jakiś trening dla staruszków jak dark star czy tug. a i dodam jeszcze ze na Tugu murawskiemu, cueto i Stilicowi atrybuty spadały przez dwa sezony, zmieniłem trening na ogolny i szły w góre ;|
'Por Que?No Entiendo Por Que'

gauka Partyzant

12.10.2008 18:58    #6888     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Global King - "co to za piłkarz MYSZKA?" na dole ekranu... xD heheh pozdro

RzekaACM Partyzant

12.10.2008 11:14    #6889     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Prosze bardzo :)

1cz.składu
2cz.składu

Transfery dodam, jak wejde nastepnym razem, bo troszke sie spiesze :)

P.S.

Rewanż z Udine w I rundzie "pogrupowej" PU.

LegiaGromi

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.10.2008 18:27    #6890     Sufler - Porady do gry - 8.02 bez 8.01 ??
Kilka lig, kilka krajów - na takim kompie spokojnie wystarczy :)

Na małej bazie możesz wziąć troszkę więcej lig.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution