Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2008 11:16    #6871     Sufler - Porady do gry - Młodziki
Jeśli zawodnik mówi, że chce grać, bo inaczej odejdzie oznacza to, że jest po prostu ambitny a to bardzo dobrze o nim świadczy. Mnie to czasem wkurza, ale wiem, że gracz chce spróbować swoich sił w pierwszej drużynie.

Takim młodzianom powinieneś koniecznie dawać szanse w Pucharze Anglii czy Ligi. Ograją się, nabiorą doświadczenia, przyzwyczają do taktyki. Jeśli koniecznie nie chcesz ich wystawiać - wypożycz. Szkoda marnować talent.

mrjonhs Młody aktywista

22.10.2008 20:40    #6872     Sufler - Porady do gry - Determinacja i Agresja
1.Dzisiejszego dnia grając w FM-a zauważyłem coś bardzo dziwnego- kiedy mój zawodnik w meczu dostał czerwoną kartkę i ostro skrytykowałem jego zachowanie, gwałtownie w dół poszły punkty umiejętności "agresja". Czy to jest normalne w takich przypadkach? Czy agresja może tylko spadac, czy także wzrastać(choć nigdy się z tym nie spotkałem).
2.Za każdym razem, kiedy szkole młodych zawodników i siedzą w rezerwach mając po 17 lat zauważyłem dziwny spadek atrybutu determinacji, lub u newgenów skok tego atrybutu aż o 2-3 punkty naraz. Co zrobić, żeby u niektórych zawodników nie spadał ten atrybut?(chociaż regularnie wystepuja w drużynie rezerw, min Sankhare, Sakho)

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2008 12:24    #6873     Sufler - Porady do gry - PA
[quote=endrus]Powiedzmy angielska Championship.Jestem teraz beniaminkiem.[/quote]

Sam niedawno byłem beniaminkiem championship i spokojnie gwiazdami byli gracze z CA i PA poniżej 130. Nie przeceniałbym aż tak bardzo znaczenia PA. Wielokrotnie spotkałem się z sytuacją, że gracz o PA>=180 nigdy nie rozwinął się w przyzwoitego gracza, mimo "wypasionej" bazy szkoleniowej i bardzo dobrych trenerów. Czasami trzeba mieć po prostu szczęście. Jak w życiu. Można mieć bardzo utalentowanego gracza, który po prostu zmarnuje swój talent. A można po prostu trafić na gracza, który dzięki dopasowanym do swojej pozycji umiejętnościom gra dużo lepiej niż gracz o większym CA,PA. Wystarczy spojrzeć na gracza Ślaska Wrocław Sztylke (bodajże CA-115 PA-120), a radzi sobie nawet w premiership. Takich przykładów jest wiele (Janukiewicz, Hernani, Kronaveter, Perch, Bilinski, Rusescu, Kislyak i wielu wielu innych) .
Pozdrawiam.

omega Młody aktywista

19.10.2008 17:27    #6874     Sufler - Porady do gry - Co znaczą strzałki?
instrukcji nie ma na piratach i blagam cie nie mow ze tak miales....
po co odpisujecie na pytania ktore sa w instrukcji darmowe punkty? szkoda ze admini takimi sptawami rowniez sie nie zajmuja

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

19.10.2008 17:18    #6875     Sufler - Porady do gry - CMrev-transfer
W szkółce CMRev U-21 trafił mi się dobry zawodnik Mogę go zatrudnić, czy będzie potraktowany jako transfer?

endrus Młody aktywista

17.10.2008 22:15    #6876     Sufler - Porady do gry - Budowa stadionu
A najśmieśniejsze jest to, że rada gminny wydała taką decyzję w oparciu o protesty mieszkańców którzy nie zgadzali sie na rozbudowe.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

17.10.2008 15:22    #6877     Sufler - Porady do gry - prosze o pomoc eksperta
[quote=adimuszka]
1.czy mozna jakos poprawic bledy w savie, bez musowego zaczynania gry od poczatku?[/quote]
Czytaj wyraźnie.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

adimuszka Partyzant

16.10.2008 22:00    #6878     Sufler - Porady do gry - prosze o pomoc eksperta
acha no to dzieki wielkie za pomoc..
w takim razie jestem skazany na polska lige do emerytury:| chyba ze kupie fm09..

adimuszka Partyzant

16.10.2008 21:33    #6879     Sufler - Porady do gry - prosze o pomoc eksperta
przepraszam wszystkich jak juz byly podobne pytania do moich ale nie mam czasu czytac wszystkich postow bo to meczace i dlugotrwale..
mam 2020 rok w fm 2008 prowadze lech poznan od poczatku udalo mi sie zdobyc dwa razy puchar europy, rozbudowac stadion do 40tys rozwinac na maxa osrodki mlodziezowe i treningowe mam reputacje swiatowa itp itd.. ALE jest problem, a mianowicie zaczalem grac jak jeszcze nie bylo latek poprawiajacych a ta gra posiada mnostwo bledow i juz mnie trafia.. wiec chce sie was zapytac:
1.czy mozna jakos poprawic bledy w savie, bez musowego zaczynania gry od poczatku?
2.czy mozna w jakikolwiek sposob zaznaczyc dodac sobie ligi ktorych sie nie zaznaczylo na poczatku gry bo zaznaczylem tylko lige polska;/ i jestem skazany na polskie druzyny (wiem, ze w grze nie da sie tego zrobic bo dlugo szukalem ale czy przez jakies edytory czy moze w katalogach gry da sie cos pozmieniac?)

norbi 77 Partyzant

16.10.2008 18:06    #6880     Sufler - Porady do gry - Sztab
Kogo do sztabu szkoleniowego Polski zatrudnić tych co mają wiedzę o Polsce , czy tych z wysoką reputacją?
Kogo lepiej?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution