Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

DamianMKS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2008 00:01    #6861     Sufler - Porady do gry - FM 2009
Przepraszam ale wie może ktoś kiedy wychodza FM'y 2009 w innych krajach Europy, najbardziej mnie interesuje Norwegia, bo tam mieszkam. Z góry dzieki

adimuszka Partyzant

01.11.2008 19:27    #6862     Sufler - Porady do gry - koniec gry
Aha okey ale nie savowałem gry w ogóle po prostu dałem kontynułuj i wszystko padło.. nie wiem.. trudno:/

adimuszka Partyzant

01.11.2008 19:16    #6863     Sufler - Porady do gry - koniec gry
sorry.. właśnie teraz zobaczyłem.. mogę grać dalej mając 67lat ale wszystkie osiągnięcia, rekordy skasowane.. tak jakbym zaczynał od nowa:/

adimuszka Partyzant

01.11.2008 19:13    #6864     Sufler - Porady do gry - koniec gry
witam.. czy skończył ktoś managera 2007? bo wydaje mi się, że skończyłem dzisiaj grę.. po równych 30 sezonach wszystko się pokasowało rekordy i takie tam.. nie ma nic.. mam 67 lat i LIPA.. mogę jedynie rozpocząć grę nowym graczem.. a może coś się stało w grze? JA NIE CHCĘ NA EMERYTURĘ!!!

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.11.2008 10:48    #6865     Sufler - Porady do gry - PA u członków sztabu?
Atrybuty nie zawsze mówią prawdę. Wielokrotnie, mając "geniusza" przejechałem się - miał same dwudziestki, ale grał jak kaleka.

Zdecydowanie bardziej liczy się CA czyli umiejętności. To one wyznaczają, co potrafi zawodnik/trener. Dlatego, w moim odczuciu, powinieneś kierować się umiejętnościami, nie atrybutami.

Jak rozwijać? Zawodnik swoje umiejętności szkoli podczas intensywnych treningów, natomiast trener poprzez komfort i warunki pracy. Im lepsza baza treningowa, tym lepszy staje się trener. Innego wytłumaczenia nie ma.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.10.2008 19:05    #6866     Sufler - Porady do gry - KAPITAN - Czym się kierować?
[quote=Arek96]Miałem to dobre słowo. Miałem Yobo, Phile'a Neville'a i Akinfeeva.[/quote]
To szkoda, że już nie masz Yobo :] Tacy piłkarze jak Terry w Chelsea, Gerrard w L'poolu, Puyol w FCB czy Yobo w Evertonie to wymarzeni kapitanowie.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

30.10.2008 17:44    #6867     Sufler - Porady do gry - Przebudowa - morale
Przemyślałem te decyzję. Huttona i Farfana to się nie zastanawiałem. Ale Akinfeweva mi szkoda... Ale Lee gra świetnie. A dużo na nich zarobiłem. Są wyceniani na:
Hutton - €5,75M
Farfan - €10M
Akinfeev - €18,25M.

adimuszka Partyzant

28.10.2008 11:32    #6868     Sufler - Porady do gry - Determinacja i Agresja
;] nie zgadzam sie delgard.. Kerry ma rację też to zobaczyłem.. mam zawodnika co często dostaje żółte i czerwone kartki ilekroć go ukarze leci mu agresja w dół.. jest to środkowy pomocnik jedyne co ma na żółto to właśnie agresje 6 i waleczność 8 (a tak wszystko ponad 10).. obserwowałęm tego zawodnika i na początku mu leciała gwałtownie teraz trochę mniej.. pamiętam też jak miałem zawodnika podobnego zleciała mu agresja aż do 2 więc to napewno zależy od karania zawodnika.. postaram się poeksperymentować troche i go nie karać za kartki :)

Geras Partyzant

26.10.2008 11:54    #6869     Sufler - Porady do gry - Sztab
Musisz to wypośrokować. Członek sztabu szkoleniowego w reprezentacji nie moze mieć za małej reputacji a i umiejętności powinny byc odpowiednie do pełnionej funkcji. Nie przesadzaj z zagranicznymi, ale 1/2 moze wnieśc coś ciekawego, pokazać zawodnikom inny sposób gry/treningu/przygotowania. Jak to mówią, co kraj to obyczaj.

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

25.10.2008 11:46    #6870     Sufler - Porady do gry - Jaki trening?
Na pewno zawodnik zapowiada się interesująco.
Ja bym go dał na trening dla skrzydłowych, jest bardzo szybki i na skrzydle powinien sie bardzo dobrze spisywać. Sprawdź w opiniach trenera czy tam asystenta gdzie najlepiej się spisuję i na tej pozycji go szkol.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.