Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

tomfle Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Cavalerra]Działa tylko trzeba wmontować to: http://www.micro(...)ylang=en[/quote]

A moge sciągnąć najnowszego DirectX czy musze tego Development Kit bo to troszkę więcej zajmuje 400mb ?

v1r00z Partyzant

16.11.2008 14:35    #6832     Sufler - Porady do gry - Dodatki Fm 2009
Nom by sie przydały drugi dizen gram w fm 09 i troszke zmulka bez dodatkow :/

Palimpsest Młody aktywista

1. 24
2. Licencjat
3. Własna firma
4. Chyba od 2005 roku
5. Mam fazy uzależnień które przychodzą i mijają jak przypływy.
6. Niby miasto a właściwie wieś( obrzeża Krakowa).
7. Nie, a dlaczego?
8. Interesuje się piłką nożną.
9. Oprócz Was nie mam znajomych którzy by w to grali.
10. Od 2h do 4h(maksymalnie).
11. Nie.
12. Raczej nie, no może troszke.
13. Nic.
14. Marnuje wolny czas.
15. Picie, clubbing na rynku, jazda autem po mieście tudzież za miasto w jakieś ciekawe miejsca, sex.
16. Kupiłem CM 03/04 po okazyjnej cenie w Empiku.

Byłem szczery:) Gent a może Ty też byś wypełnił tę ankietę;)
@

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Chciałem napisać to jako manifest ale mam problemy techniczne

Społeczność gry Football Manager . Przyczyny atrakcyjności gry Football Manager wśród osób dorosłych

Koledzy! Chciałbym was prościć żebyście odpowiedzieli na poniższe pytania.Wypowiedzi mają być dość wyczerpujące i zwięzłe.
Pytania są kierowane do osób pełnoletnich , gdyż wasze wypowiedzi będą służyły mojej mamie do napisania projektu na uczelnie.Proszę aby osoby niepełnoletnie o nie zamieszczały odpowiedzi. Dziękuję

1.Wiek
2.Wykształcenie
3.Wykonywany zawód bądź uczelnia (np,urzędnik państwowy , ekonomista , student ekonomii)
4.Jak długo grasz w grę z serii Football Manager
5.Czy uważasz , że jesteś uzależniony od tej gry
6.Miejsce zamieszkania(miasto , wieś)
7.Czy myślałeś aby przestac grac w tę grę
8.Wymień kilka przyczyn dla których grasz w Football Managera
9.Czy dobrze się rozumiesz z osobami grającymi w tę grę
10.Ile godzin dziennie grasz
11. Czy grasz codziennie
12.Czy czujesz się związany ze społecznością osób grających w Football Managera
13.Co zyskujesz grając w tę grę
14.Co tracisz grając w tę grę
15.Jaki masz inny pomysł na wykorzystanie czasu ,gdybyś przestał grac
16.Czy pamiętasz okoliczności w których zetknąłeś się z grą Football Manager

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

adrian17 Partyzant

15.11.2008 18:28    #6835     Sufler - Porady do gry - Więcej klubów w LM
Szkoda moze w nowym Fm to poprawja i te kontrakty ze sponsorami okrogle 99tys rocznie to jest kasa;d
Do arek96 a co w tym ci nie pasuje ze sie spytalem?

Zagalo Partyzant

15.11.2008 16:58    #6836     Sufler - Porady do gry - FM 2009 a karta graficzna
Witam:) wczoraj dostarczono mi do domu FM2009 (mieszkam w UK). Zainstalowałem grę i...mam problem. Mianowicie gdy próbuje odpalic FM praktycznie za każdym razem wyłącza mi się komputer, a właściwie uruchamia się ponownie !! Raz mi się jakoś uruchomiła, pograłem z 5min i znowu to samo!! Z demem miałem ten sam problem ( ściągnąłem duże) !! Zaznaczam że formata robiłem całkiem niedawno. Patcha ściągnąłem działa bez zarzutu:) Będę wdzięczny za pomoc lub jakieś sugestie:) pozdrawiam

Zagalo Partyzant

Witam:) wczoraj dostarczono mi do domu FM2009 (mieszkam w UK). Zainstalowałem grę i...mam problem. Mianowicie gdy próbuje odpalic FM praktycznie za każdym razem wyłącza mi się komputer, a właściwie uruchamia się ponownie !! Raz mi się jakoś uruchomiła, pograłem z 5min i znowu to samo!! Z demem miałem ten sam problem ( ściągnąłem duże) !! Zaznaczam że formata robiłem całkiem niedawno. Patcha ściągnąłem działa bez zarzutu:) Będę wdzięczny za pomoc lub jakieś sugestie:) pozdrawiam

DamianMKS Partyzant

14.11.2008 23:55    #6838     Sufler - Porady do gry - FM 2009 Grafika
Mieszkam w Norwegii odrazu zaznaczam że nie jestem piratem, poprostu kupiłem FM'a dziś, ale w Norwegii, i nie wiem jak dodac facepacki, logopacki itd do gry. Czy robi sie to tak samo jak w 2008?? Prosze o odp :) z góry dzieki

Dzieki, własnie jest tak samo jak w FM 2008, ta informacja na przyszłość dla was :)) Dzieki, temat mozna zamknac

jagielskce Partyzant

14.11.2008 23:28    #6839     Sufler - Porady do gry - Dylemat przed zakupem nowego FM'a
Witam
Mam taki problem, demo nowego fm'a mi nie działało ,mam sprzęt: intel pentium 4 1.5 ghz ,radeon 9100,895 ramu, wcześniejsze wersje fm'a działały bez problemu. Chcę kupić nowego FM'a ale nie wiem czy w ogóle mi się odpali, bo demo nawet odpalić się nie chciało.Liczę na fachową pomoc gdyż nie wiem co mam zrobić.

Powiem szczerze,choć wiem że to zabrzmi głupio ale najpierw zobaczył bym pirata i sprawdził czy mi pójdzie ale słyszałem ze SI zrobiło dobre zabezpieczenia a więc cholera nie wiem czy fm się odpali czy nie a 90 zł mi szkoda wydać nie mając pewności :| Jestem w dużej kropce

Actimel Młody aktywista

14.11.2008 20:02    #6840     Sufler - Porady do gry - Zakup FM za granica
Mam pytanie, mieszkam za granica w Norwegii, czy jesli kupie tu oryginalna gre (norweska) po premierze polskiej wersji to bedzie do wyboru jezyk polski?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.