Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Actimel Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.11.2008 07:11    #6821     Sufler - Porady do gry - urlop
[quote]
Mieszkasz w Norwegii a miescie Krakow ale pewnie dopiero co sie przeprowadziles i zapomniales zmienic buhahahah
No ale w sumie nie napisal wprost ze jest piratem wiec admini olewka;] ale walka z piractwem trwa Nie zrozumiem postepowania panow redakktorow;][/quote]

Mam napisane Kraków bo z tego miasta pochodzę :) Mieszkam w Norwegii owszem, koło miejscowości Trondheim na wyspie Frøya, w Nordskagen, możesz poprosić adminów o sprawdzenie IP :)

Nie przyznam się że mam pirata, bo bym skłamał. Jest to oryginalna angielska wersja gdy, zakupiona z Anglii. Plus Patch i spolszczenie. (Z tego co mi się wydaje spolszczenie to nie piractwo bo to tylko plik tekstowy, ale mogę się mylić.)

smile Partyzant

17.11.2008 23:17    #6822     Sufler - Porady do gry - urlop
[quote=Actimel]A kto powiedzial ze ja nie mam zainstalowanej gry? :P
No patcha sciagalem z CMREV, i do tego spolszczenie ale to chyba nie jest piractwo? W koncu nie sciagam calej gry a po prostu samo spolszczenie, wiec nie wiem jak to ma sie do piractwa. :)
Mieszkam w Norwegi wiec taniej mi wyszla przesylka z Anglii niz z Polski.
[/quote]
Mieszkasz w Norwegii a miescie Krakow ale pewnie dopiero co sie przeprowadziles i zapomniales zmienic buhahahah
No ale w sumie nie napisal wprost ze jest piratem wiec admini olewka;] ale walka z piractwem trwa Nie zrozumiem postepowania panow redakktorow;]

2paclife88 Partyzant

Witam
Mam taki problem. Kupilem sobie FM'a i gram od wczoraj ostro. Mam 19 kolejke i jest pieknie. Lecz 1 rzecz mi pusuje gre .... Chodzi mi o kontuzje. Tzn było tak. Wyleczył mi sie zawodnik po 2 miesiącach kontuzji. Nie zagrał meczu i znów kontuzja na treningu na 5 miesiecy. Ale pomyslałem ,że takie zycie i gram dalej. Bedzie smaczek dodatkowy z kombinowaniem ludzi z rezerw. Lecz teraz gra wyglada tak ze mam koło 7 kontuzji po pare miesiecy ;/ . Wiec szkam edytora czasu rzeczywistego do FM'a , takiego jak podobno był w 2008. Prosze o pomoc . Jak ktos zna niech prosze da tu linka ....

batata Przodownik pracy

17.11.2008 19:53    #6824     Sufler - Porady do gry - patch 9.1.0
[quote=Kash]Jeśli masz dobrze ściągniętego patcha to klikając dwukrotnie na ikonkę uruchomi Ci się instalator[/quote]
Ewentualnie klikając prawym przyciskiem myszki na ikonkę i naciśnięcie na "Otwórz" :)

Actimel Młody aktywista

17.11.2008 19:27    #6825     Sufler - Porady do gry - urlop
A kto powiedzial ze ja nie mam zainstalowanej gry? :P
No patcha sciagalem z CMREV, i do tego spolszczenie ale to chyba nie jest piractwo? W koncu nie sciagam calej gry a po prostu samo spolszczenie, wiec nie wiem jak to ma sie do piractwa. :)
Mieszkam w Norwegi wiec taniej mi wyszla przesylka z Anglii niz z Polski.

Actimel Młody aktywista

Grzmotrex

Bardzo fajnie, tylko Assulin jest chyba troszkę źle wycięty, ale jeśli masz czas na poprawkę to będę zadowolony no i daję niżej zdjęcia reszty :)
Zdjęcie Henrique: http://i33.tinypic.com/2h35ul0.jpg
Zdjęcie Thiago: http://i33.tinypic.com/245bx8l.jpg /

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
17.11.2008 08:32    #6827     Sufler - Porady do gry - FM 2009
Błędów jest bardzo mało po tym patchu, więc nie marudzić. Realistycznie rzecz ujmując 9.2 jest nieuniknione. Powinienem wrzucić Reakcjonistę za złe nazewnictwo tematów, ale dziś mam dobry dzień - zaczynam karierę Znicza Pruszków w nowym FMie ;)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

CR7 Partyzant

16.11.2008 21:12    #6828     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Szkoda go ;(

batata Przodownik pracy

16.11.2008 17:33    #6829     Sufler - Porady do gry - Bląd podczas gry
Aaa, teraz dopiero zauważyłem, że chodzi o FM 09... :)
Z Londyńskiego sklepu... hmmm chyba wiele osób od 14 listopada mieszka w Anglii :)

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
16.11.2008 17:28    #6830     Sufler - Porady do gry - Bląd podczas gry
[quote=Edek]Hmmm... Od cioci?[/quote]
Skończcie już tą nagonkę... jest jakiś konkurs "Kto wyłapie jak najwięcej piratów"?
Może mieszka w Anglii? Jeśli nie to wkrótce dostanie WL (i to bynajmniej nie Wybitny Literat xD) od Adminów i tyle się skończy zabawa z suflerem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.