Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

smile Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2008 21:15    #6811     Sufler - Porady do gry - FM 09 zamówiony na gram.pl
[quote=Catalan]Witam!

Przepraszam, że przerywam wątek, ale mam pytanie odnośnie zamówienia. Otóż wykombinowałem sobie, że jeśli mieszkam blisko Warszawy, to opcję odbioru FM-a wezmę na "osobisty" (nie mam zaufania do poczty i kurierów). Tu moje pytanie: czy będę mógł odebrać grę w ten piątek?

Pozdrawiam.[/quote]

Gadalem z CDP i powiedzili mi ze moge juz o 10 w metrze centrum odebrac;]

Catalan Partyzant

19.11.2008 20:56    #6812     Sufler - Porady do gry - FM 09 zamówiony na gram.pl
Witam!

Przepraszam, że przerywam wątek, ale mam pytanie odnośnie zamówienia. Otóż wykombinowałem sobie, że jeśli mieszkam blisko Warszawy, to opcję odbioru FM-a wezmę na "osobisty" (nie mam zaufania do poczty i kurierów). Tu moje pytanie: czy będę mógł odebrać grę w ten piątek?

Pozdrawiam.

Marianinho Partyzant

19.11.2008 19:14    #6813     Sufler - Porady do gry - Mistrzowtwo polski i co dalej ;/
mam nadzieję że wyjdzie zanim dojdę Zniczem Pruszków do mistrzostwa :/

rzecz jasna muszę jeszcze kupić fm-a w piątek

Galileusz Partyzant

19.11.2008 16:18    #6814     Sufler - Porady do gry - Zmiana nazwiska ...
Mam pytanko, czy jest możliwa zmiana nazwiska podczas gry, FM Modiffer nie daje takiej możliwości, a czy jest jakiś inny edytor czasu rzeczywistego przy pomocy, którego można coś takiego zrobić. Chodzi w głównej mierze o graczy wytworzonych przez grę gdzie darza się np. Szkoci Hassan Smith lub Omar McGoldrick !!!, lub Laotańczyk z Irlandzkim paszportem Darren McDonagh

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.11.2008 20:32    #6815     Sufler - Porady do gry - urlop
[quote=raveniasty]... słuchaj gościu nie jestem twoim ziomkiem ani chłopcem - w stosunku do ciebie to nie jestem gejem więc nie nazywaj mnie tak !!! a skoro Cie to nie interesuje to po co w ogóle piszesz takie pierdoły nie na temat - sam sie lepiej trzymaj ale ... tematu cwaniaczku i nastepnym razem jak bedziesz chciał coś napisać to pomyśl dwa razy najpierw zanim coś napiszesz !!! ... rozumiesz!, bo nikomu tym sposobem nie pomagasz tylko sobie niepotrzebnie szkodzisz.[/quote]

Tak w skrócie to masz absolutny brak racji, czy Ci to odpowiada, czy nie.

Pozdrawiam Raveniasty, bez odbioru.

raveniasty Partyzant

18.11.2008 20:24    #6816     Sufler - Porady do gry - urlop
... słuchaj gościu nie jestem twoim ziomkiem ani chłopcem - w stosunku do ciebie to nie jestem gejem więc nie nazywaj mnie tak !!! a skoro Cie to nie interesuje to po co w ogóle piszesz takie pierdoły nie na temat - sam sie lepiej trzymaj ale ... tematu cwaniaczku i nastepnym razem jak bedziesz chciał coś napisać to pomyśl dwa razy najpierw zanim coś napiszesz !!! ... rozumiesz!, bo nikomu tym sposobem nie pomagasz tylko sobie niepotrzebnie szkodzisz.

Tobi Partyzant

18.11.2008 20:03    #6817     Sufler - Porady do gry - Będzie , nie będzie ?
Mam takie pytanie odnośnie jeszcze nie wydanego w polsce FM'a 09 .
Czy wyżej wymieniony FM bedzie w sprzedaży w ten piątek (21.11.08) na pomorzu w sklepach Empik ? Mieszkam w Słupsku i chciałbym wiedzieć czy bede mogł pojść i kupic owego dnia tę grę ;D
Będę wdzięczny za odpowiedz na którą mam nadzieję i szybką ;] ;D

Edit : Do szanownej redakcji ;)
Kiedy otwieracie dział Talentów FM 09 ? Oby jak najszybciej bo mam kilku na oku ( z Dema );]

wiluszyk Partyzant

18.11.2008 18:49    #6818     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
sukcesy jak sukcesy tylko ze wisla sie latwo gra... tylko teraz sie bawie kupujac zawodnikow za 100tys funtow a sprzedajac po 3 latach za 20-30 mln :)

http://img78(...)yot6.png
http://img52(...)6og7.png - a tu najwieksze zwycięstwo 18:0 szkoda ze przeciwnik Malta, chociaz udalo mi sie wygrac w LM bodajze 13:0 z olimpiakosem :D

DamianMKS Partyzant

Popracowałem troszke nad umiejetnosciami co do facepakow i wyszło mi takie coś. To jest facepack Kuby Błaszczykowskiego, jesli ktos by chcial facepacki takim style to prosze aby pisał na moj numer gadu: 9028253

Nie wiem czemu, ale cos zrobilo sie wokol Kuby, to nie moja wina ..., normalnie tego nie ma ...

rungusik Partyzant

18.11.2008 17:15    #6820     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
http://www.bankfotek.pl/view/154891

szkoda tylko że to ja prowadzę Derby ;)
ciągle mam tak że cisnę nawet mocniejszego rywala a kończy się wysoką porażką ;d

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.