Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Peledona Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ech, szkoda. Teraz stosuję ofensywną i sprawdza się całkiem nieźle(cały czas gram w FM 2008). Trzeba będzie kombinować...

Palimpsest Młody aktywista

21.11.2008 22:11    #6802     Sufler - Porady do gry - FM 09 nie chce się włączyć!
[quote2=M8_PL]
Tak bezmyślne komentarze zachowaj dla siebie. Owszem, są zabezpieczenia antypirackie ale tutaj koledze wyskakuje błąd pliku .exe więc nie wiem co do tego ma piracka czy oryginalna gra. Masz oryginał? To proszę, pilnuj go. Cudzymi się nie zajmuj. Ja Cię nie pytam czy monitor kupiłeś w sklepie czy wyniosłeś w plecacu ze szkoły ani też tego nie sugeruję.

zainstaluj DirectX(najnowszy) i net framework 2.0 - musi śmigać ;) [/quote2]
W sumie do piractwa to kolega się grzecznie przyznał:
[quote=todol] (mam xp ale pirackiego). nie wiem juz co robic[/quote]
@

michal24s Młody aktywista

21.11.2008 21:19    #6803     Sufler - Porady do gry - FM 09 nie chce się włączyć!
[quote2=M8_PL][quote=michal24s]hmmm... Tak przeważnie się dzieje, gdy ma się pirata, ale ja Cię nie posądzam o to przestępstwo.[/quote]
Tak bezmyślne komentarze zachowaj dla siebie. Owszem, są zabezpieczenia antypirackie ale tutaj koledze wyskakuje błąd pliku .exe więc nie wiem co do tego ma piracka czy oryginalna gra. Masz oryginał? To proszę, pilnuj go. Cudzymi się nie zajmuj. Ja Cię nie pytam czy monitor kupiłeś w sklepie czy wyniosłeś w plecacu ze szkoły ani też tego nie sugeruję.

zainstaluj DirectX(najnowszy) i net framework 2.0 - musi śmigać ;) [/quote2]
Oryginała mam. Od dzisiaj. A o piractwo nikogo nie oskarżam.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
21.11.2008 20:48    #6804     Sufler - Porady do gry - Czarny ekran przy włączaniu.
Opcje folderów.

Dziękuję lukasz :) Jestem zwolennikiem naprowadzania, niech człowiek sam pogłówkuje troszkę :P Przyzwyczajenia do otrzymywania gotowego na tacy ciężko się oduczyć.

Arek - nie spamuj na PW, bo czarna lista na razie jest pusta.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
21.11.2008 15:17    #6805     Sufler - Porady do gry - FM 09 nie chce się włączyć!
[quote=michal24s]hmmm... Tak przeważnie się dzieje, gdy ma się pirata, ale ja Cię nie posądzam o to przestępstwo.[/quote]

zainstaluj DirectX(najnowszy) i net framework 2.0 - musi śmigać ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

krycha1101 Partyzant

21.11.2008 13:14    #6806     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorow
Jak najlepiej szkolic juniorow? slyszalem o treningu tuga dla juniorow ale skad go pobrac?

smile Partyzant

20.11.2008 23:13    #6807     Sufler - Porady do gry - FM 09 zamówiony na gram.pl
Po 8 meczach w sezonie i chyba 4 czy 5 towarzyskich mialem ze 2 kontuzje ktore obecnie to przeszlosc . Teraz 0 kontuzjowanych :D Akurat to chyba naprawili;] szkoda ze inne rzeczy sa zwalone;]

Kanius Partyzant

20.11.2008 20:32    #6808     Sufler - Porady do gry - FM 09 zamówiony na gram.pl
[quote=Kenny59]Hej wszystkim.Zamówiłem FM'a przez gram.pl.Dojdzie pocztą.W środe wysłali mi emaila ze pakują i jeszcze tego dnia wyśla.Mieszkam pod poznaniem.Czy jest szansa ze jutro fm by był?Pozdrawiam :)[/quote]

Tak ale łatka jest do dema ale chyba do pełnej wersji wejdzie też a mam nadzieję że nowy patch wyjdzie niedługo...

Kenny59 Partyzant

20.11.2008 19:01    #6809     Sufler - Porady do gry - FM 09 zamówiony na gram.pl
Hej wszystkim.Zamówiłem FM'a przez gram.pl.Dojdzie pocztą.W środe wysłali mi emaila ze pakują i jeszcze tego dnia wyśla.Mieszkam pod poznaniem.Czy jest szansa ze jutro fm by był?Pozdrawiam :)

michal24s Młody aktywista

19.11.2008 21:57    #6810     Sufler - Porady do gry - FM 09 zamówiony na gram.pl
[quote=Catalan]Witam!

Przepraszam, że przerywam wątek, ale mam pytanie odnośnie zamówienia. Otóż wykombinowałem sobie, że jeśli mieszkam blisko Warszawy, to opcję odbioru FM-a wezmę na "osobisty" (nie mam zaufania do poczty i kurierów). Tu moje pytanie: czy będę mógł odebrać grę w ten piątek?

Pozdrawiam.[/quote]
Jasne.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.