Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

wypasiony-foczek... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2008 21:48    #6791     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
A wiecie jak to jest z ta reputacja klubu czy ona rosnie w miiare sukcesow itp. bo w starszych wersjach fm to bylo troche wkurzajace jak klubem z OE zaszedlem do finalu LM a zawodnicy troszke lepsi od polskich nie chcieli do mnie prtzychodzic
Ps.a czy zmienili cos z rankingiem klubowym bo w fm 08 caly czas byl taki sam bez zmian i przez to wiele zeczy bylo nie tak

Taher Młody aktywista

22.11.2008 18:14    #6792     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
Znaczki są z fm 2008 i pochodzą z tej stronki.Obserwuje Arke i kupili juz 9 osób za 6,5Mln zł miedzy innymi Robak,Zganiacz ostatnio wygrali z Lechem 2:1.Szkoda tylko ze przez buga nie zagraja w pucharach europejskich

rafalinsky1906 Partyzant

22.11.2008 18:05    #6793     Sufler - Porady do gry - Wolno dzialajacy fm 2009
ja mam 758RAM, Radeona 9600PRO i Semprona 2300+.... wszystko mi płynnie chodzi nawet fifa09 płynnie , a fm tak muli, ze szkoda gadac....... ramu juz nie dokupie bo teraz juz takich nie robia (teraz sa ddr2 itd..), musze zmienic kompa chyba..... :(

batata Przodownik pracy

22.11.2008 17:29    #6794     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=Yodarj][quote]może kiedyś i moje Telford ( twoje też Kash :P ) przejmie jakiś Abdul Al Wasabi :P FM-owe marzenie.... :)[/quote]

A nie lepiej dochodzić stopniowo do potęgi finansowej?

Ja mam aktualnie budżet płacowy na poziomi 4,94 tys euro, a wydaje 10,84 tys. Zarząd jeszcze nic nie mówi, ale w końcu pewnie zaczną :P[/quote]
Czasami lepiej dojść samemu, zwłaszcza klubem z Conference, ale czasami też fajnie jest jak ktoś Ci troszkę pomoże w budowaniu potęgi :P City nie kupiłby Robinho, gdyby nie ten Abdul :P Ja mam budżet płacowy 6.3 tyś, a wydaje 8,4 tyś, ale jeszcze nic nie sapali :P

batata Przodownik pracy

22.11.2008 15:53    #6795     Sufler - Porady do gry - FMRTE - spolszczenie
[quote=Robi2009]Wszystkie wasze propozycje są OK, tylko teraz wymyślcie jak to zmieścić w kilkunastu znakach, żeby nie było dłuższe za dużo niż oryginalne - Wing Back Right/Left. W tym cały szkopuł ;/ Ja wykombinowałem Lewo/Prawoskrzydłowy Obrońca.[/quote]
Może Wysunięty OL i OP :)

Robi2009 Młody aktywista

22.11.2008 15:50    #6796     Sufler - Porady do gry - FMRTE - spolszczenie
Wszystkie wasze propozycje są OK, tylko teraz wymyślcie jak to zmieścić w kilkunastu znakach, żeby nie było dłuższe za dużo niż oryginalne - Wing Back Right/Left. W tym cały szkopuł ;/ Ja wykombinowałem Lewo/Prawoskrzydłowy Obrońca.
There's nothing to fear except the fear itself

stiop Partyzant

22.11.2008 15:07    #6797     Sufler - Porady do gry - Małe problemy z FM
Dzisiaj otrzymałem paczuszkę z FM2009, zainstalowałem na laptopie i lipa. Nawet się nie włącza. Wyskakuje że za słaba karta graficzna (myślałem że jak FM08 mi działa to i 09 będzie ale przy wyłączonym trybie 3D ). Przykra niespodzianka ale na szczęście mieszkam na stancji ze znajomymi i jest drugi laptop z lepszą kartą. Zainstalowałem FM i odpalił ale przy wczytywaniu lig wyskoczył błąd pliku fm.exe. Za drugim razem wszystko się wczytało ale nie wiem na jak długo i czy raptownie mnie nie wywali.

Kupuje człowiek orginał i tyle problemów i bugów.

Czy miał ktoś taki problem i czy patch to naprawia (właśnie zna ktoś jakiś link do patcha ale taki z którego będzie można wznawiać download bo od czasu do czasu laptop gubi sygnał z siecią wf-fi i nie mogę ściągnąć do końca (np. z rapidu)

Aha i jak to jest z polską ligą błąd jest tylko po pierwszym sezonie czy non stop co sezon?

Dzięki za odp. Pozdro

Taher Młody aktywista

22.11.2008 13:28    #6798     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
No ja tez sie nie spotkalem z fuzja wiec dla mnie to bedzie cos nowego i ciekawego.Mimo bugu gram w polskiej lidze i to jest nienormalne.Zwolnili Janasa w listopadzie wprzychodze do klubu a tam milion zadluzenia!Prowadze legie i w pazdzierniku mam 300 tys na minusie o co chodzi?To jak wyglada gra zespolami z najnizszych lig?Znaczy nie zwolnili go sami tylko wyrazilem zainteresowanie i w trybie natychmiastowym go zwolnili.A moze te zadluzenie jest bo musieli zaplacic mu odszkodowanie?I jeszcze nie spotkalem sie z pieniedzmi od praw telewizyjnych

batata Przodownik pracy

[quote2=JackoBB][quote=batata]FM already is running czyli, że za dużo razy kliknąłeś. :P Kliknij dwa razy i poczekaj :) Potem jak wyświetlą się te tolkieny to klikaj ok i FM powinien się włączyć :)[/quote]
To znaczy że gra się zaraz włączy a nie ze za duzo razy kliknąl.[/quote2]
Tak, wiem, ale chciałem to wytłumaczyć troszkę inaczej :P

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.11.2008 12:00    #6800     Sufler - Porady do gry - Duży problem
Po pierwsze, ale masz syf na pulpicie, a po drugie to masz uszkodzony facegen i dlatego nie chce Ci się włączyć.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.