Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

longer91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.11.2008 19:23    #6781     Sufler - Porady do gry - Szukanie sztabu!! Gdzie to jest?!
nie wiem czy o to ci chodzi, ale wybierasz szukaj=> sztab szkoleniowy i tam mozesz wybrac sobie kogo chcesz kupic

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Nowy patch, prócz poprawienia wielu błędów, wprowadził nowe, m.in. błąd z polską ligą. Również włoska liga została poszkodowana.

Cytując ze strony Centrum FM:
"Przeglądając forum SI i oglądając bugi odkryte przez eFeManiaków znalazłem pewną informację, która przyciągnęła moją uwagę. Była to notka mówiąca o popsuciu się zapisu gry w dniu 24 lipca 2009 roku. Inne osoby potwierdziły prawdziwość jego słów, w tym również użytkownicy hiszpańskiej wersji forum. U wszystkich graczy, którzy mieli nieszczęście doświadczyć na własnej skórze, a raczej na własnym komputerze, tego błędu, były wczytane ligi włoskie. W wypowiedziach najczęściej pojawia się wzmianka o pucharze Serie C, który rzekomo ma być sprawcą całego zamieszania."

Postanowiłem sprawdzić ten bug. Wybrałem sobie menedżera bezrobotnego i poszedłem na urlop do 22 lipca 2009 roku. Następnie kontynuowałem aż do 29 lipca, zapisałem, wyszedłem, wczytałem ponownie i ... nic się nie stało.

Czy ktoś może grał już drugi sezon ligą Włoską i zdarzył mu się ten błąd?

Bardzo mnie to interesuje, gdyż bardzo chciałbym zagrać w lidze włoskiej, ale nie chciałbym również, aby po sezonie mi nagle wywaliło grę i save się zepsuł.

To od razu tutaj spytam - czymże jest wybierany na początek budżet transferowy od pierwszego sezonu i kluczowy personel?

Zakładam, że w przypadku odznaczenia tego pierwszego, nie będziemy mieli w pierwszym sezonie grosza przy duszy. A drugie?

Michał - dDs09, wersja pierwsze. Druga mi się mniej podoba ;)

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

23.11.2008 17:00    #6783     Sufler - Porady do gry - Problem z xml...
Boże . Enty temat już dzisiaj. Wyszukiwarka tak boli ?

Masz błąd w configu. Usuń go bądź przeinstaluj
Może masz uszkodzone logosy lub coś w ten deseń. Pousuwaj. powinno działać.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Ontiz Partyzant

23.11.2008 14:43    #6784     Sufler - Porady do gry - Błąd podczas gry
no dobra ale dlaczego tak się dzieje nawet jak zainstalowałem grę na nowo?
[quote=Morszczuk]To się zdarza i na oryginałach. Musisz usunąć jakieś pliki które wrzuciłeś (np skórki itp) bo jedna z nich jest najprawdopodobniej uszkodzona. miałem to samo, usunąłem all i cacencjo ; ][/quote]
dobra zaraz zobaczymy.

hmm tylko fajnie bo nie mogę tego confligu nigdzie znalezć

23.11.2008 14:43    #6785     Sufler - Porady do gry - Błąd podczas gry
To się zdarza i na oryginałach. Musisz usunąć jakieś pliki które wrzuciłeś (np skórki itp) bo jedna z nich jest najprawdopodobniej uszkodzona. miałem to samo, usunąłem all i cacencjo ; ]

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
23.11.2008 12:35    #6786     Sufler - Porady do gry - trening tug's
Nie warto się licytować komu konkretny trening pomaga a komu szkodzi bez podawania ligi w jakiej się gra. Ostry trening na Wyspach Brytyjskich spowoduje plagę kontuzji, za lekki w Polsce przyniesie efekt braku jakiekolwiek formy.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

23.11.2008 08:44    #6787     Sufler - Porady do gry - A kasa za transfery gdzie?
Może klub ma problemy finansowe i dlatego "zjada" ci kasę z transferów. Ta kasa nie zginie, może poproś zarząd o dodatkowe środki na kupno graczy lub zwiększenie budżetu płacowego. W ostateczności spróbuj poprosić o ulepszenie szkółek albo o wybudowanie nowego/ powiększenie stadionu.

mgrradar Partyzant

22.11.2008 22:52    #6788     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=wypasiony-foczek-15]A wiecie jak to jest z ta reputacja klubu czy ona rosnie w miiare sukcesow itp. bo w starszych wersjach fm to bylo troche wkurzajace jak klubem z OE zaszedlem do finalu LM a zawodnicy troszke lepsi od polskich nie chcieli do mnie prtzychodzic
Ps.a czy zmienili cos z rankingiem klubowym bo w fm 08 caly czas byl taki sam bez zmian i przez to wiele zeczy bylo nie tak[/quote]
a jak juz ta reputacja naszej ligi urosnie czy dalej sie dostaje marne grosze za zajecie 1 miejsca w lidze ???

22.11.2008 22:51    #6789     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Pierwszy osobisty sukces w FM 09.

Derby Szkocji. Derby Glasgow

Celtic : Rangers

Wynik mówi sam za siebie ; ]

http://www.bankfotek.pl/view/156000

22.11.2008 22:26    #6790     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=wypasiony-foczek-15]A wiecie jak to jest z ta reputacja klubu czy ona rosnie w miiare sukcesow itp. bo w starszych wersjach fm to bylo troche wkurzajace jak klubem z OE zaszedlem do finalu LM a zawodnicy troszke lepsi od polskich nie chcieli do mnie prtzychodzic
Ps.a czy zmienili cos z rankingiem klubowym bo w fm 08 caly czas byl taki sam bez zmian i przez to wiele zeczy bylo nie tak[/quote]

eeee. U mnie po 6 latach gry w Lechu, po zwycięstwach w LM jakoś przychodziły gwiazdy a ranking z roku na rok się piął w górę -.-"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution