Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2008 21:32    #6721     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie do 2006
Thx. Szkoda tylko, że nie ma polskich znaków, bo te kwadraciki są denerwujące :/

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

06.12.2008 21:07    #6722     Sufler - Porady do gry - Brak zdjec w profilach w lidze
A nie prawda. Niektóre zespoły mają herby. Ale z tymi fotami to mi nie przeszkadza ; ]
Może to wina łatki 9.0.1 ?
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

daver1977 Partyzant

szkoda,ze sie nie da,dzieki za pomoc :-)

Mos1ek Młody aktywista

odzielnie są liczeni trenerzy skauci oraz fizjoterapeuci wiec zwolnienie scouta nic nie da...
ale wraz z rozwojem klubu bedziesz mogl zatrudniac coraz wiecej szkoleniowców ;p

Piotr Sebastian Młody aktywista

Witam.
Gra wysuniętą linią obrony nie wpływa znacząco na pozostałe polecenia taktyczne, określa tylko pozycję obrońców w odległości od pola karnego podczas posiadania piłki przez przeciwnika. W praktyce maksymalnie cofnięta to linia obrony grająca na wysokości pola karnego czyli na 16-18m, zaś maksymalnie wysunięta to podejście pod połowę boiska czyli około 40-45m.
Zwróć jednak uwagę, że obrońcy będą tak się zachowywali tylko podczas straty piłki, czyli w momencie konstruowania ataku przez przeciwnika.
Kiedy to Twój zespół będzie przy piłce, zaczynają odgrywać rolę polecenia wydane zawodnikom, więc jeżeli np. Twoi boczni obrońcy dostali polecenie częstych rajdów to będą wychodzić do przodu poza tą linię, albo np. jeżeli któryś z obrońców ma nastawienie ultradefensywne to będzie się nieco cofał za tę linię.
Ustawienia dla obrońców w okolicach średnich wartości na pasku zapewnią Ci podobne ustawienie linii obrony zarówno podczas posiadania piłki jak i jej utraty.
Dziękuję za wypowiedź.

EDT: Będzie o tym szczegółowo na jednej z lekcji w Szkole Taktyki.

bocian1916 Partyzant

06.12.2008 10:07    #6726     Sufler - Porady do gry - No zgłupiałem
Umiem instalować skórki - nie moje broszka że si zrobiło w tym roku badziew jakich mało - nie to co fm08

vikary6 Młody aktywista

[quote=Arek96]Szkoda że pułapki nie zawsze się udają :][/quote]

I dlatego ja właśnie nie gram na pułapki ;)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Szkoda że pułapki nie zawsze się udają :]

fpskora Partyzant

04.12.2008 12:44    #6729     Sufler - Porady do gry - podania bezposrednie tzn?
4 razy w tygodniu trenujemy już od ponad roku. Obłożyłem się książkami, chodzę na szkolenia, mam trochę wtyczek w środowisku i jakoś się kształcę. Ale powiedz mi raczej, co z tymi podaniami bezpośrednimi? Zgadzasz się z moim pojmowaniem tychże?

dobre? Partyzant

04.12.2008 11:40    #6730     Sufler - Porady do gry - podania po ziemi pilne
w opcjach druzynowych krotkie podania musisz dac a do tego jeszcze indywidualnie zawodnikow posprawdzac i jak ktorys ma bezposrednie , dlugie lub mieszane tez pozmieniac na krotkie:) ale zeby dobrze krotkimi grac musisz miec dobrze wyszkolonych technicznie zawodnikow:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.