Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kalinka123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2008 21:10    #6711     Sufler - Porady do gry - Błąd-cd
Szkoda że mi temat usunęliście bo by sie teraz sprzydał.... zrobiłem tak jak kazaliscie szaisntalowalem net frameworka usunalem nawet wszytsko z dokumentow a błąd dalej wyskakuje już nie wiem czy w tego fma bedzie mi dane zagrac a pół seoznu na razie grałem i odczucia bardzo fajne;0
P.S mam oryginała uprzedam pewnie zadane zaraz pytanie:)

dull Młody aktywista

Piłkarzy typu Raul czy Del Piero jest co raz mniej. Jeśli chodzi o C.Ronaldo to nie sądzę, że chodzi wyłącznie o pieniądze (transfer do Realu) może już wymarzł w Manchesterze i chciałby troszkę się pogrzać w Madrycie....

arkadeusz Partyzant

Dodawałem już taki temat jednak został on zamknięty, a ja dalej nie mogę opublikować mojego manifestu!! Dostałem tam odpowiedź, że nie mogę edytować wielkości i koloru liter etc. Jednak poprawiłem wszystko tak aby było w wersji podstawowej (Size 2, kolor czarny, bez pochyłości pogrubień i podkreśleń) a jak nie mogłem opublikować tak nie mogę!! Szkoda by było trochę aby moja praca poszła na marne więc proszę o pomoc!!

dull Młody aktywista

Szkoda kasy na emeryta..lepiej inwestuj w młodych utalentowanych

roma Partyzant

Dawid229 to to wiem z ciekwości się pytałem oczywiście chodzi o grubaska :P w pierwszym sezonie jest do ściągnięcia za free.Jak sie nie da to sie nie da szkoda mimo to dzięki wszystkim za pomoc

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

07.12.2008 14:56    #6716     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
OMG. Ja w 08 notorycznie zdobywałem bramki V. Valdesem. Szedł pod pole karne w ostatnich minutach bach i tak 5 goli w sezonie. Szkoda, że to w statystykach jego nie uwzględnione było.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Delle_Alpi Partyzant

Ronaldo jest tylko jeden :D i napewno nie jest to ten z United. A wracając do tematu gram AZ i tam tez Ronaldo nie chce przyjść............a szkoda :)

roma Partyzant

ajjj szkoda pewnie by wymiatał w Polskiej Lidze a Edytora nie zamierzam używać bo szkoda psuć zabawę

roma Partyzant

Witam

Gram Wisłą i szukałem piłkarzy bez klubu.Wynalazłem Ronaldo jest bez klubu ale jak go ściągnąć do Polskiej ligi? proponowałem mu 39 tys, tyg i różne klauzre podywższkę i nic cały czas odżuca.Może jakiś edytor? chociaz to by było nie fair

Domi94 Partyzant

07.12.2008 12:17    #6720     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
poświęć troszke czasu na ustawienie treningu ja tak zrobiłem(dla każdej pozycji odzielny trening a nawet dla coniektórych grajków) dało świetne efekty... daj im czasem przed meczem po meczu z 1-2 dni odpocząć bo mogą być zmęczeni. Zmień taktykę(szybkie tempo,pressing,wysunięta obrona,ustaw też dla każdego gracza indywidualne polecenia) no i może poprostu grasz bez patch-a bo na pudełkowej wersji zdarzają się takie rzeczy że pomimo dobrej taktyki i graczy marnują itak sytuacje. Mam nadzieje że pomogłem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution