Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

longer91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.12.2008 21:46    #6701     Sufler - Porady do gry - Pytania
u gory na srodku wybierz menadzer => twoj klub => sklad a potem po lewej stronie masz informacje pod sztabem szkoleniowym i nad klubami filialnymi

czy teraz wyjasnilem lepiej?
mam nadzieje, ze pomoglem

thegunner20 Młody aktywista

z tą prędkością to moze być właśnie kiepsko bo mieszkam w akademiku a to różnie moze być czyli nie wiem poczekać do jakiejś późnej pory????

Goldberg1987 Partyzant

08.12.2008 17:27    #6703     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji!!!
[quote=Yodarj]Przede wszystkim zmniejsz natężenie.

Poza tym - takie plagi zdarzały się w poprzednich wersjach i nawet w realnym świecie się zdarzają.

Fizjoterapeuci - bardzo ważna część naszego sztabu szkoleniowe. Lepiej mieć 2 wyśmienitych niż 10 słabych.

Przygotowanie przedsezonowe - również bardzo ważna część. Jeśli źle przeprowadzisz - piłkarze będą ciągle przemęczeni i będą kontuzjowani.

Rotacja - polecam aktywne działanie na rynku transferowym. Nawet, jeśli nie masz odpowiednich scoutów (również polecam bardzo dobrych), przeglądaj sobie kluby z różnych lig i sprowadzaj rezerwy.

Rezerwy - nieodłączny element tego powyżej. Możesz mieć swoich faworytów w drużynie, możesz mieć swoje "kluczowe" elementy układanki, ale piłkarz to też człowiek. Musi czasem odpocząć. I dlatego powinieneś mieć silne rezerwy, aby w każdej chwili dany gracz mógł zostać zastąpiony przez rezerwowego bez większego uszczerbku na grze Twoich podopiecznych.

No, to się rozpisał. Mam nadzieję, że pomogłem ^^[/quote]

A jakie preferujesz natężenie treningu bo mam ustawione na wysokie. Czy może lepiej zeby były na średnie? Fizjoterapeutę mam jednego, ale za to zdolności medyczne ma na 18. A jakie preferujesz przygotowanie przedsezonowe? Mam w pierwszym zespole 29 zawodników (2-3 na każdą pozycję).

Staram się żeby mieli 100% (u niektórych jest 95-99%), gorzej jak sa mecze co 2-3 dni + do tego kontuzje to wychodzi że maja po 90%, a nawet i mniej>

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

08.12.2008 17:19    #6704     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
Ja Evertonem ani razu nie zmieniałem taksy i i tak fajno grali ^^
Może zadyszka

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

08.12.2008 17:09    #6705     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji!!!
Przede wszystkim zmniejsz natężenie.

Poza tym - takie plagi zdarzały się w poprzednich wersjach i nawet w realnym świecie się zdarzają.

Fizjoterapeuci - bardzo ważna część naszego sztabu szkoleniowe. Lepiej mieć 2 wyśmienitych niż 10 słabych.

Przygotowanie przedsezonowe - również bardzo ważna część. Jeśli źle przeprowadzisz - piłkarze będą ciągle przemęczeni i będą kontuzjowani.

Rotacja - polecam aktywne działanie na rynku transferowym. Nawet, jeśli nie masz odpowiednich scoutów (również polecam bardzo dobrych), przeglądaj sobie kluby z różnych lig i sprowadzaj rezerwy.

Rezerwy - nieodłączny element tego powyżej. Możesz mieć swoich faworytów w drużynie, możesz mieć swoje "kluczowe" elementy układanki, ale piłkarz to też człowiek. Musi czasem odpocząć. I dlatego powinieneś mieć silne rezerwy, aby w każdej chwili dany gracz mógł zostać zastąpiony przez rezerwowego bez większego uszczerbku na grze Twoich podopiecznych.

No, to się rozpisał. Mam nadzieję, że pomogłem ^^

Ryba Partyzant

07.12.2008 23:30    #6706     Sufler - Porady do gry - Remis goni remis...
Owszem przyjacielu z Pogoni mogła by to być zadyszka ale nie zaraz po okresie przygotowawczym :/ Mecz Jagiellonią był był na inauguracje sezonu.

DamianMKS Partyzant

07.12.2008 23:17    #6707     Sufler - Porady do gry - Remis goni remis...
Moim zdaniem to jest chwilowa zadyszka, zmeczenie. Może zmień minimalnie taktyke. Daj odpoczac kilku zawodnikom i powinno byc dobrze :) A po za tym takie serie są wpisane w zycie piłkarskie. Lepiej 4 mecze zremisowac niz 4 przegrac:)

Pozdro

nyczu Partyzant

07.12.2008 22:30    #6708     Sufler - Porady do gry - Bug - terminarz rozgrywek
Nie no spoko..tylko mnie ciekawiło,czy ci to przeszkadza.
To jak grasz w 1 lidze to nie powinien cię martwić PU i LM ,gorzej już z ligą,jak są mecze tylko w soboty.

jasiekkal Partyzant

07.12.2008 22:21    #6709     Sufler - Porady do gry - Bug - terminarz rozgrywek
Czy przeszkadza mi bug w Polskiej? Tak, Czy gram z rocznym opoznieniem? Nie. Gram Widzewem, wiec startujac w 1 Lidze nie ma to tak naprawde wiekszego znaczenia. A poza tym o tym bugu juz wiem wiec po co 150 raz o niego pytac. Zauwazylem cos nowego dlatego pytam. Moim zdaniem to bug wymagajacy poprawki.

nyczu Partyzant

07.12.2008 22:19    #6710     Sufler - Porady do gry - Bug - terminarz rozgrywek
Nie wiadomo jak to będzie po reorganizacji rozgrywek LM i PU.Ale wątpię by LM miałą grać np tylko w środę.
A tak na marginesie..to nie przeszkadza ci to w polskiej lidze której grasz,że w pucharach grasz z rocznym opoźnieniem.?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.