Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2008 11:10    #6691     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Szkład OK, tylko żeby ten gość był szybszy... :)

7kuba7 Partyzant

13.12.2008 10:40    #6692     Sufler - Porady do gry - Budowa stadionu
zazwyczaj jest tak, że stadion rozbudują pod koniec sezonu, lub po sezonie, ponieważ trwa to około 2 miesiące, np. u mnie zarząd jeszcze się nie zgodził, gram PSG, narazie nie wyrazili zgody, bo ich zdaniem podgrzewana płyta boiska jest ważniejsza, i ją zainstalowali, trwało to 2 miesiące i teraz przynajmniej żadne warunki atmosferyczne nie przeszkodzą mojej drużynie aby rozegrać mecz (w nawiasie mowiac, jak jest ulewa itd. PSG potrafiło przegrać z 2 ligowcem...) a a a tak btw. yy można jakoś zmniejszyć lub powiększyć cenę biletu..?

pozdro..:)

Pan(sz)czur Partyzant

13.12.2008 01:32    #6693     Sufler - Porady do gry - Steam FM 2009 ! ! !
O to chodzi drogi kolego ze mieszkam w holandii i mam orginalnego fma 2007 i 2008 (po 50 euro kazdy) a chcialem sprawdzic czy da sie spiracic jakąs gierke padlo na fma 2009 i ni hooja szukalem . to jest jak igla w stogu siana. ale dzieki za odezwe chyba mi pomogles.

dull Młody aktywista

12.12.2008 16:25    #6694     Sufler - Porady do gry - Budowa stadionu
Z[quote=leszcz]a ja mam takie pytanie... jeśli klub jest właścicielem stadionu, czyli ziemia należy do niego pod stadionem, to gmina nadal musi się zgadzać czy jak to jest ?[/quote]

Zależy od statusu właściciela stadionu tzn. w Anglii są dwie formy posiadania :
1. freehold - posiadasz najpełniejszy tytuł własności: wolny od jakichkolwiek historycznych zobowiązań. Jesteś właścicielem ziemi, a twoja własność sięga od środka Ziemi aż do gwiazd. Prawo własności trwa wiecznie, do kiedy właściciel, jego spadkobiercy i ich potomkowie żyją.
2. leasehold - dom składa się z kilku pięter a ty sprzedajesz 1 mieszkanie wówczas ustanawia się leasehold. Polega to na sprzedaży prawa do zamieszkiwania w tej nieruchomości przez określony czas, zazwyczaj jest to 99 lat, ale bywa i dłużej.

Nigdzie w FM nie ma stwierdzenia co do pełnego określenia charakteru własności, także pytanie twoje trudne ze względu na brak dokumentów jednoznacznie rozstrzygających przedmiotową kwestię.

Abramis Partyzant

12.12.2008 11:10    #6695     Sufler - Porady do gry - Steam FM 2009 ! ! !
Jestem tu nowy, ale proszę tylko dobrze zrozumieć to co napiszę.

Przeglądam tę stronę już od dawna, tylko nie chciało mi się nigdy tutaj konta zakładać, ale jakoś się przemogłem :) Z tego co zauważyłem, wielu ludzi co posiadają gry pirackie ma problemy z crackiem, bo wiele funkcji nie działa, a nawet ten najnowszy crack, który wyszedł mimo, że daje już możliwość pójścia na urlop to ma dalej sporo bugów. Desperaci pokroju założyciela tematu to tylko kropla w morzu. Ostatnio widać ich desperację w postaci notorycznie pojawiających się tematów tego typu na stronie cmrev. Jak już jest w miarę poprawny crack to są problemy z jego zaaplikowaniem, bo sporo trzeba mieszać w plikach.

Na koniec. Admini niech banują takie kwiatuszki a reszta niech nie podbija takich tematów. Jeżeli ktoś ma problem z zainstalowaniem gry to powinien podać szczegóły tzn. co wyskakuje za okienko, czy coś innego. Tu widać użytkownik ściągnął sobie pirata i nie wiem czego tu szuka...

adrian_9243 Partyzant

11.12.2008 21:31    #6696     Sufler - Porady do gry - Mam 2 pytania..
Ja mam 07 orginalną.

Na tego już mi szkoda kaski troche.

dull Młody aktywista

Jak grali dobrze stali się obiektem zainteresowania innych klubów, a że kiedyś w nich grali widocznie samym zainteresowanym (zawodnikom) to nie przeszkadza..pozdrawiam

JoeCole92 Partyzant

Widze że nikt nie wie jak poradzić sobie z tym problemem ... ;/ A szkoda przecież formata nie będę robił ...

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

09.12.2008 17:04    #6699     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps znowu ;/
Mojemu koledze crash dumps pojawiło sie juz po raz niewiem ktory :/ czy mozna to jakos usunąć, zeby nie uszkadzało sejva? Bo kolega zaczyna gre, łąpie rytm, a tu mu wyskakuje takie crash dumps :/ Da się cos z tym zrobic? I czy to jest moze wina wersji gry? ( Gra jest orginalna ). Proszę o szybką pomoc.

dull Młody aktywista

08.12.2008 21:52    #6700     Sufler - Porady do gry - Pytania
Kliknij na ikonę w formie "domku" pojawi się panel wyboru w pierwszej kolejności
zespół, potem rezerwy, potem u -21, niżej zaufanie, trening, finanse, obserwacje, wyszukiwanie, transfery, sztab szkoleniowy i pod tym INFORMACJE.
Co do 2 części pytania nie ma pojęcia bo nie używam FMM czy FMRTE.
Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.