Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2008 21:46    #6651     Sufler - Porady do gry - Liczba trenerów w klubie.
[quote=longer91]musisz byc klubem klasy swiatowej. np. w 5 lidze angielskiej mozna miec np. 1 trenera[/quote]

Bueh, żartujesz?

W 6 lidze owszem - maksymalnie jeden trener. W 5 lidze możesz już mieć bodaj 4 albo 5. W 4 lidze już zatrudniasz ze spokojem 7.

Co do Lecha - tak jak Głosik rzecze - sukcesy i kasa. I kasa, i kasa. I jeszcze troszkę kasy.

dull Młody aktywista

22.12.2008 21:26    #6652     Sufler - Porady do gry - Ustawienie
Wejdź sobie do zakładki taktyka - następnie kliknij i przytrzymaj lewym klawiszem na myszki Defoe i przenieś go na pozycję, którą zajmuje Krajcar (cały czas trzymając lewy klawisz myszy)..powinno zadziałać...do pewności zapisz sobie zmiany pod inną nazwą niż taktyka, którą masz ustawioną by się nie pokrywały...

Kiyo Partyzant

22.12.2008 15:51    #6653     Sufler - Porady do gry - 2D w FM2009
Witam, Mam pytanko czy da sie przywrocic tryb 2d z fm2008 do fma 2009? przeszkadzaja mi troche te bandy, pilka wylatuje prawie na 2x ekrany po za boisko, przerywac nie przerywa (nie tnie) ale jest bardzo zamulony tryb . fm08 po zakonczeniu akcji wyrzuca do ocen pilkarzy teraz widze puste boisko;p po za tym wydaje mi sie mniejsze.

gram na 9.2 w fm09

Sorry za wszelkie bledy i spontanicznosc w pisowni.

mario84 Partyzant

22.12.2008 13:35    #6654     Sufler - Porady do gry - Taktyka 9.02
Witam. Moze ktos mi polecic jakas dobra takse na patcha 9.02 ? Tylko prosze nie podawac przykladow typu gram barca, milanem, arsenalem i wygrywam nia wszystko ... Ja gram BvB i i jakos moja nie przynosi skutku... mnudtwo remisow u siebie a o wyjazdach szkoda gadac...

dull Młody aktywista

21.12.2008 22:26    #6655     Sufler - Porady do gry - Bzdura w Wybrzezu Kosci Sloniowej
Baza danych z plikiem retain działa bardzo dobrze już z 4 gb ramu. Dlatego w najbliższym czasie zamierzam sobie te 2 gb dokupić :P[/quote]

Troszkę tego ramu przysadziłem, ale by grać w FM na wszystkich ligach i państwach dostępnych tyle chyba by trzeba było...

teddy-boy Partyzant

21.12.2008 21:50    #6656     Sufler - Porady do gry - Bzdura w Wybrzezu Kosci Sloniowej
Widocznie treneiro stwierdził, że jak w polu jest świetny, to i na bramce sobie da radę :)[/quote3]

Nastepna bzdura jest to ze nikt nie chce przyjsc do mojego sztabu szkoleniowego, wszyscy mi odmawiaja, wszyscy, to glupie, w koncu to dobra repra jest. Troche to wszystko takie byle jakie i psuje radoche

teddy-boy Partyzant

21.12.2008 21:38    #6657     Sufler - Porady do gry - Bzdura w Wybrzezu Kosci Sloniowej
[quote=Pawisco]No, ale satysfakcja, że wygrasz z cieniasem na bramce jest z pewnością duża. ;)[/quote]

Owszem masz racje, chociaz... Z Francja prowadzilem 2-0 (fakt jeden to ich samoboj, ale zawsze) az Francuzi stwierdzili ze mozna walic z 40 metrow i wpada :) Natlukli mi 5 bramek, he. Potem jeszcze trzecia moi strzelili na otarcie lez.
Z Holandia podobnie, prowadzilem 2-1 i na koniec stracilem bramke z polowy boiska, tylko usa okazalo sie za glupie na to.
Po prostu jeden slaby bramkarz to:
1. jest jedyny wiec w razie kontuzji badz kartki kogo wstawie?
2. niweczy osiagniecia kolegow z pola, ktorzy gryza trawe, dokopuja fancja czy holandii na mundialu a ten patafian puszcza szmate,
Z innym bramkarzem przeszedlbym i Niemcow po wyjsciu z grupy. Szkoda

teddy-boy Partyzant

21.12.2008 21:34    #6658     Sufler - Porady do gry - Bzdura w Wybrzezu Kosci Sloniowej
[quote=batata]No to nic wspólnie nie wymyślimy :) Pomóc w tym przypadku się nie da :)
Powodzenia :)![/quote]

Jasne, bede walczyl dzielnie ;)
Chcialem tylko podzielic sie dosc zalamujaca sprawa, bo jak przejalem WKS to w szoku zobaczylem w taktyce, ze na bramce maja obronce, wiec jak ten stary szkoleniowiec mogl dobrze wypasc?

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Witam. Od razu żeby nie było pytań. Mam orginalną grę. Gram na patchu 9.2 w lidze hiszpańskiej. Pojawił się następujący problem. Co jakiś czas pojawiają się w mojej pierwszej(!!!) drużynie jacyś zawodnicy, których widzę pierwszy raz na oczy. Mało tego, zostali dopiero co kupieni z wolnego transferu, zarabiają krocie, a mają umiejętnosći na poziomie przedszkolaków(nie obrażając uczęszczających do przedszkoli). Czasem też przychodzą newsy, że ktoś za kogo nie składałem oferty ją odrzucił i wybrał inną. Przed patchem tego nie było, a jest to dość irytujące, bo pieniądze, które zarabiają ci gracze mogłyby być spożytkowane dużo lepiej. Miał ktoś z was coś takiego?

augustowski Partyzant

21.12.2008 15:24    #6660     Sufler - Porady do gry - Ilość goli
tak sobie czytam, czytam i wnioskuje :D moim zdaniem tryb 3 D to wielki niewypał, szkoda czasu na oglądanie meczu :D a co do samej gry, mimo kilku błędów (mam nadzieje będą poprawione) gra jest fajna i godna uwagi a co do tematu to jak to w życiu, nie wszystkie sam na sam kończą się golem, poczytajcie w necie ilu jest piłkarzy co nie strzelili bramki nawet przez rok :D na pewno się ktoś znajdzie...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.