Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.12.2008 11:43    #6641     Sufler - Porady do gry - dyscyplina
[quote=portowiec1992]Niektóre problemy same z czasem przechodzą.Czasami zawodnicy są zdenerwowani na to ze w klubie zatrudniono niedoświadczonego menadżera.Na wiele problemów lekarstwem są po prostu sukcesy.[/quote]
No właśnie. Szczególnie w takim klubie jak Barcelona, zawodnicy na początku w profilu mają napisane: Uważa, że niedoświadczony menadżer może zaszkodzić klubowi, czy jakoś tak. Po prostu musisz im pokazać, że dasz sobie radę i że to ty w tym klubie masz pełną władze :)
Btw. Wesołych Świąt everyone ! ;)

kamil_malin Partyzant

23.12.2008 23:59    #6642     Sufler - Porady do gry - Rezerwy - Francja
Też tak mam, gram Lyonem (mam trzeci sezon) i przez ten czas rezerwy nie rozegrały ani jednego sezonu. Też się zastanawiałem czy to błąd czy co.
Szkoda bo "chłopcy" się opitalają :/

brodacz_niemily Partyzant

atrybut uniwersalnosc im wyzszy tym szybciej sie wyszkoli na naturalna bardzo ciezko czesto waha sie miedzy naturalna a uzdolniona, mi sie szkolil jakos pol sezonu (granie szkolenie = szybsze efekty)

mc71 Partyzant

Pare lat - troche długo. Mam nadzieje, ze Veloso sie szybciej przystosuje, bo Diarra chce odejśc więc Veloso będzie musiał przejąc pierwsze skrzypce. Choc pozytyw jest taki, ze po pół roku podszkoczyła mu o jedną (z 4 na 5) gwiazdek gry na pś. Wiec może szybciej się uda. Chodziło mi głównie o to czy są szanse na to:)

edit: Kronavete w 2k8 był mastah jak gral na opś to miał po 20 asyst w sezonie, a jak grał jako napadzior to asysty zmieniał na bramki:)

Kash Przodownik pracy

23.12.2008 16:42    #6645     Sufler - Porady do gry - retein a nie ogromna baza
Skoro ładuje wszystkich, to rozmiar bazy nie ma znaczenia, tylko nie wiem jak ta sprawa ma się ze szkoleniowcami i tu moje pytanie, czy retain dodaje również wszystkich trenerów, fizjoterapeutów itp. ?

kaczmar123 Partyzant

23.12.2008 15:56    #6646     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Głosik]jak najbardziej drugi sezon, pisze przeciez 2009/2010 ;>
szkoda że pozwoliłes odejśc Wojtkowiakowi [/quote]

też żałuje, ale niestety nie chciał podpisać kontraktu nowego

P.S. wybaczam ;p

tabela po 1 sezonie: http://i39.tinypic.com/2nqqfwo.jpg
wygrałem jeszcze puchar polski 1:0 z Wisła a w superpucharze przegrałem w karnych z legią (w meczu 1:1)

EDIT:

Guzman: http://i39.tinypic.com/32zhw10.jpg

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.12.2008 15:53    #6647     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jak najbardziej drugi sezon, pisze przeciez 2009/2010 ;>
szkoda że pozwoliłes odejśc Wojtkowiakowi

A Guzmana możesz pokazac ?

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

23.12.2008 15:46    #6648     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Kaczmar. To jest 1 sezon w FM 2009 Lechem...

Szkoda że Lech ma na początek 66 tysięcy Euro..
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

sefko1 Przodownik pracy

23.12.2008 08:59    #6649     Sufler - Porady do gry - Real Time Editor
Niestety muszę sprostować mojego poprzednie posta. Jeśli posiadasz Vistę i nie chcę Ci się uruchomić Genie Scout, FMRTE lub inny program, spróbuj to zrobić klikając prawym przyciskiem myszki na piku wykonywalnym i uruchom go w trybie administratora (czy jakkolwiek inaczej uruchamia się dany program w trybie administratora). Podobno wystarczy to tylko za pierwszym razem. Pozdrawiam.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.12.2008 22:29    #6650     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
[quote=dziubek1993]Jak mam niezły talent to moge go wstawić tu czy musze wysyłać do Wujka ? :) a jeśli wysyłać to na który e-mail ?[/quote]
Czy ktoś tu wstawił talent?
Ślij do Wujaszka e-mail:

bodajże :).
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.