Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Adio28 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2008 12:46    #6621     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
A apropo tej informacji o klubie ? To gdzie mogę ją dokładnie znaleść ? Ciągle szukam informacji o poziomie szkółki i bazy treningowej ale nie moge znaleść.

majorzabrze Partyzant

26.12.2008 23:31    #6622     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz piłkarza
szkoda :-(
dzieki

St0pa Młody aktywista

26.12.2008 18:50    #6623     Sufler - Porady do gry - Problem
[quote=gamakatsu]Nie moge wyslac do zadnego innego kraju. Nie moge znalezc zbytnio zadnego scouta z zagranicy ktory istnieje lub chcialbym przejsc do korony... nie dziwie mu sie! Ciezko osiagnac chwale samymi polakami[/quote]

Nie możesz wysłać scouta bo pewnie klub nie ma wystarczających funduszy na scouting poza obszarami kontynentu, a może nawet kraju. Wejdź w opcje szukaj sztab szkoleniowy, wybierz filtr: Rola w klubie Scout, Narodowość - nie Polak, i zaznacz nierealistyczne cele transferowe. Wtedy Twoim oczom ukaże się garstka jakichś scoutów zza granicy która może podpisać z Tobą kontrakt. Tak samo zrób w opcji szukaj piłkarzy tylko tam nie ma oczywiście w filtrze opcji Rola w klubie bo to chyba logiczne. Wtedy Twoim oczom ukarzą się piłkarze z zza granicy którzy mogą przejść do Twojego klubu. A jeśli chodzi o sam scouting. To wejdź w opcje siedziba zarządu i sprawdź na co pozwala Tobie zarząd jeśli chodzi o obserwacje piłkarzy przez scoutów.

P.S nie używaj wyszukiwarki w górnym prawych rogu! Korzystaj z opcji: Menedżer - szukaj - piłkarze (tam masz filtry itp.) a jeśli chodzi o sztab szkoleniowy to:
Menedżer - szukaj - sztab szkoleniowy.
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

gamakatsu Partyzant

26.12.2008 17:52    #6624     Sufler - Porady do gry - Problem
Prowadze korone kielce. W wyszukiwarce mam tylko polskich grajkow. Sciagnolem nawet asystenta z Nigeri aby zwieszyc swoja wiedze o innych zakatkach swiata. Nadal mam tylko polskich zawodnikow w wyszukiwarce. Co uczynic zeby w wyszkuwiarce miec zagraniczniakow? Musze miec scouta z innego kraju? Ciezko jest szukac po poszczegolnych klubach.
P.s
gram na najwyzszych wymaganiach

St0pa Młody aktywista

26.12.2008 17:44    #6625     Sufler - Porady do gry - Obrazek lub film
W lewym dolny rogu w edytorze manifestów masz 3 przyciski. Od lewej pierwszy do obrazków (po najechaniu myszką jest ukarze się napis "insert image", a trzeci do filmów (po najechaniu myszką ukaże się napis "insert you tube video". Jeżeli klikniesz, aby wstawić obrazek i podasz link bezpośrednio do obrazka np. ww...sialalala.obrazek.jpeg to wyświetli Ci się od razu w edytorze widoczny obrazek. Ale jeżeli podajesz do filmu to aby go zobaczyć musisz sprawdzić na podglądzie. Na podglądzie widać jak będzie wyglądał cały manifest po opublikowaniu.
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

chidehu Partyzant

26.12.2008 15:21    #6626     Sufler - Porady do gry - [FM2008]Problem z save'em
no nic, szkoda ;/ ale dzieki za pomoc i poswiecony czas.
chyba skusze sie i rozpoczne gre od nowa...

chidehu Partyzant

26.12.2008 14:29    #6627     Sufler - Porady do gry - [FM2008]Problem z save'em
No wiec mam maly ( chyba mały) problem, mianowicie save mi nie wczytuje ;/
Podczas ładowania gry robi sie mały postęp w wczytywaniu ale po chwili stoi i na tym koniec, zadnych komunikatów, wyskakujących błedów ... nic ;f
Czy ktos z was mial juz taki problem?
Szkoda gry, niby mam dopiero poczatek 2008 i otwarte okienko transerowe ale udało mi sie przeprowadzic 2 fajne transfery, ale tez wysokie miejsce w lidze, udało mi sie wyjsc z grupy LM, a gry od poczatku nie chce mi sie zaczynac, przynajmniej narazie. Pomozcie ...

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

2D niczym się nie różni od tego w 08. Tylko o dziwo troszkę ścina. Mi w 08 chodził cały FM płynniutko, a teraz nawet 2D niezbyt fajnie, ale grać można. Na rozpoczęcie czeka się zależy ile wybrałeś lig. Ja wybrałem kilka krajów i wyszło 17 lig. Czekałem parę sekund. Ogólnie 09 mnie zawiodło. :(

Baphometh Młody aktywista

25.12.2008 23:19    #6629     Sufler - Porady do gry - Wszystko ok ale....
Z jednej strony szkoda ze cfckarolexd slownika ortograficznego nie dostales... Bo czytam te twoje posty a tam bledow troche jest
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

dooomiiin Młody aktywista

25.12.2008 23:13    #6630     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste zapisywanie...
Mniejsza o to. Ale i tak nigdy mi to w niczym nie przeszkodziło:D
by dooomiiin

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.