Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
31.12.2008 17:14    #6601     Sufler - Porady do gry - Inne ligi
[quote=Wikipedia]Mieszkańcy Czadu posługują się blisko 100 różnymi językami.[/quote]
;D
twitter.com/Ceyvol

romusmily Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam,

Chciałbym zapytać czy ktoś jeszcze ma ten problem? Mi on nie pozwala grać w FM'a. Niestety, ale po zainstalowaniu u kumpla (jego płyta) wszystko gra.. U mnie natomiast nie da się wcisnąć przycisku potwierdź. Konkretnie chodzi mi o ten, który zatwierdza transfer gracza, wymiary boiska, założenia na przyszły sezon, wymiary boiska itd.

Kolejnym problemem jest automatyczna zmiana ustawień. Np. zmienia mi się waluta po 3 dniach gry z byle jakiej zawsze na albański lek oraz auto save zawsze zmienia się na 'co dziennie' mimo, że ustawiam na 'co miesiąc'. Dzieje sie to w tym samym czasie co zmiana waluty.

Słyszałem, że FM09 jest zbugowany, ale żeby aż tak? Moim zdaniem szkoda pięniędzy, ale swoje 40zł dołożyłem i chce pograć :)

quarel Partyzant

29.12.2008 16:36    #6603     Sufler - Porady do gry - Football Manager przez internet
no ok, ale :)
z racji, że jeszcze nie mam fm'a to nie mam tego kodu. Pytanie jak go zdobyć? Nie widzę opcji buy fm ani nic podobnego. Gdzie to kupić?

inne gry można dodawać po prostu do koszyka a tej ani widu ani słychu

chyba, że jest to spowodowane moją lokalizacją zamieszkania, nie wiem, może to jest dla szwabów przez steam niedostępne?

Dawid229 Młody aktywista

29.12.2008 16:34    #6604     Sufler - Porady do gry - Urlop
[quote=Seju]Każdy kolejny post obrażający (nawet w minimalnym stopniu) innego użytkownika będzie karany. Doskonale wiemy, że ten błąd występuje na pirackich wersjach. Pomimo tego nie można od razu zarzucić Dawidowi owej posiadanie, bowiem mógł wystąpić podobny błąd na oryginalnej wersji. Przeinstaluj grę, zainstaluj najnowszą łatkę. Troszkę odkopany temat.[/quote]

Seju juz chyba wyłumaczyl. Temat do zamkniecia

quarel Partyzant

29.12.2008 16:13    #6605     Sufler - Porady do gry - Football Manager przez internet
Heloł wszystkim, jak w temacie, czy jest możliwość kupienia fm przez neta? mam tu na myśli nie wysyłkową sprzedaż, tylko np przez steama, żeby pobrać prosto na kompa. mieszkam w niemczech i pójście do sklepu mnie nie rajcuje bo pudełko kosztuje 55 ojro. z góry dzięki za jakieś info.

St0pa Młody aktywista

[quote=rysa]mam właśnie tego, a czy ma jakieś znaczenie to że windows xp mam z servis packiem 2 a nie 3?[/quote]
Bardzo możliwe, tak jak powiedziałem problem tkwi w systemie, nie w edytorze. Nie zaszkodzi zainstalować SP3 do windowsa. Być może to jest głównym problemem.
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
29.12.2008 13:27    #6607     Sufler - Porady do gry - Urlop
Każdy kolejny post obrażający (nawet w minimalnym stopniu) innego użytkownika będzie karany. Doskonale wiemy, że ten błąd występuje na pirackich wersjach. Pomimo tego nie można od razu zarzucić Dawidowi owej posiadanie, bowiem mógł wystąpić podobny błąd na oryginalnej wersji. Przeinstaluj grę, zainstaluj najnowszą łatkę. Troszkę odkopany temat.

Kash Przodownik pracy

29.12.2008 12:59    #6608     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Czy to taki problem ustawić sobie filtr szukaj-> Sztab szkoleniowy->scout/trener i zaznaczyć usuń nierealistyczne cele transferowe?

Kokonier Partyzant

29.12.2008 12:54    #6609     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
Poszukuje dobrze rokujących trenerów, może znacie jakiś ?Mogą być również skauci.
Najlepiej takich, którzy chcą trenować w polskiej ekstraklasie .

sebastianoXXI Partyzant

28.12.2008 18:10    #6610     Sufler - Porady do gry - ATHLETIC BILBAO
Athletic Bilbao w rzeczywistości jest to specyficzny klub. Prowadzi politykę polegającą na przede wszystkim szkoleniu piłkarzy w swojej szkółce i na kupowaniu tylko piłkarzy z Kraju Basków,
więc pytam:
1.Czy któryś z szanownych tutaj graczy kadencji 2008 grał tym klubem (jak tam się znalazł).
2. Czy prowadził taką politykę kadrową jak została wyżej opisana?
3. Jakie wyniki odnosiliście?
PYTAM bo ja nigdy nie prowadziłem tego klubu i jakoś nie mam ochoty spróbować narazie, może ktoś z graczy się skusi albo już tam był.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.