Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=erykadamczyk@wp.pl]W FM09 OPŚ zawsze ma najniższe noty z całej drużyny - chyba że strzeli ze 2 bramki, albo ma 2 asysty i więcej. Mnie to nie przeszkadza, bo mi grają dobrze (statystyki mają niezłe) a nikt mi ich podkupywać nie chce.
[/quote]
nie zawsze. U mnie Oscar jak gra ( a gra w pucharach krajowych zazwyczaj ) to jego ocena meczowa nie schodzi poniżej 7.20
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

erykadamczyk@wp.... Partyzant

W FM09 OPŚ zawsze ma najniższe noty z całej drużyny - chyba że strzeli ze 2 bramki, albo ma 2 asysty i więcej. Mnie to nie przeszkadza, bo mi grają dobrze (statystyki mają niezłe) a nikt mi ich podkupywać nie chce.

batata Przodownik pracy

09.01.2009 14:38    #6553     Sufler - Porady do gry - Jak gracie???
1-Wszystkie Anglia, 2 Francja, 2 Hiszpania, 2 Niemcy, 2 Polska, 2 Włochy
2- Akcje kluczowe, widok klasyczny
3- Ok. 4 godzin, jak się nie muszę uczyć to więcej "_" Ile zajmuje sezon hmmm ok.24 godziny. :)
Aha, rozegranie sezonu czasami zajmuje mi troszkę więcej czasu, gdyż gram na retainie :]

armbi Partyzant

09.01.2009 14:17    #6554     Sufler - Porady do gry - Jak gracie???
Witam mam pytanie, takie trochę sondażowe. Gram w FM'a baza danych ogromna, 5 lig grywalnych na pliku DDT retain, mecze oglądam w trybie 3D - akcje rozszerzone i problem jest taki, że rozegranie sezonu zajmuje duuuużo czasu. A nie są to czasy ogólniaka, gdzie człowiek grał od ostatniego dzwonka w szkole do późnej nocy. Wielu z Was też pewnie nie ma zbyt wiele czasu. Z tym, że taka konfiguracja gry pozwala mi najbardziej cieszyć się transferami, przeglądaniem klubów, wyników, a jeśli chodzi o mecze to tylko akcje rozszerzone dają czas aby porządnie analizować taktykę i przebieg meczu... Wiem, że wielu z Was powie: kup lepszą maszynę, ale moja nie jest najgorsza ( c2d e6550, 2GB RAMu, GeForce 8600GT), a zmienjszenie bazy danych czy ilości lig popsuje mi rozgrywkę.

Stąd mój sondaż:

1. Jaka konfiguracja gry (baza danych, ilość lig)
2. Jak oglądacie mecze (akcje kluczowe, rozszerzone)
3. Ile dziennie gracie i ile mniej więcej zajmuje wam rozegranie sezonu.

Dzięki maniacy :D

piszkoo_ Partyzant

08.01.2009 20:45    #6555     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Moje najwieksze osiagniecia to chyba czasy FM 2007 kiedy to w 3 sezonu Heraclesem Almelo wygrałem trzykrotnie Puchar Holandii , raz lige , raz brałem udział w Pucharze UEFA gdzie doszedłem do 1/8 finału i dwukrotnie w LM gdzie raz dostałem się do grupy a za drugim podejsciem byłem już w ćwierćfinale po drodze eliminujac Arsenal a odpadajac chyba z Realem albo Barcelona . Screenow nie mam bo to dawno było. Teraz sobie sprobuje z City zrobic najsilniejszy klub świata :)

dull Młody aktywista

08.01.2009 19:59    #6556     Sufler - Porady do gry - Wypłata dywidend
[quote=Adio28]Witam ! Mam taki problem odnośnie z tymi dywidentami...Moj klub generuje około 13 mln przychodów rocznie.Przychody głównie z biletów,ze zwycięstw i remisów w Lidze mistrzów.Po czym, po roku okazuje się,że muszę wypłacić aż 12.5 mln dywidendy akcjonariuszom ;| ? Oco dokładnie w tym chodzi ?? Dlaczego tak dużo ?? A no i jesli chodzi o przychody od sponsora to krucho.Wraz ze wzrostem reputacji klubu sponsorzy płacą tyle co zawsze...Występuje w kazdym roku w LM,czasami wychodze z grupy...a po sezonie okazuje się,że drugoligowe Zagłębie Lubin ma nwjiększe przychody od sponsora spośród wszystkich klubów...Żenada[/quote]

Pierwsza część pytania dotyczy mojego zawodu, także postaram się wytłumaczyć w najprostszy sposób. Mianowicie :
Klub który prowadzisz to spółka akcyjna, która została założona -( objęcie akcji spółki) - przez konkretne osoby tj. założycieli. Założyciele Ci przez zawiązanie spółki stają się jej współwłaścicielami - akcjonariuszami.
W skrócie mówiąc, gdy spółka (klub piłkarski) generuje zysk akcjonariusze w stosunku do posiadanych akcji otrzymują udział w tym zysku poprzez wypłatę dywidendy. To jest forma wypłaty wynikającej z posiadanych udziałów. Ważne jest, iż kwota wypłacana akcjonariuszom nie może przekraczać zysku osiągniętego przez spółkę (klub w tym wypadku) za ostatni rok obrotowy. Mam nadzieję, że troszkę wytłumaczyłem...

piszkoo_ Partyzant

08.01.2009 18:56    #6557     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry .
Po zainstalowaniu Net Frameworka i wpisaniu kodu aktywacyjnego wlaczam gre i ona sie nie chce wlaczyc , czyli po dwukrotnym kliknieciu na ikonke fm laduje sie jakby bo na kursorze jest klepsydra ale nie dziala . Co robić ?

piszkoo_ Partyzant

08.01.2009 18:04    #6558     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry .
Mam Service Packa 3 zainstalowanego. DirectX rowniez. Sterowniki do karty graficznej od razu były instalowane , sprawdze tylko tego Net Frameworka i napisze czy działa .

piszkoo_ Partyzant

08.01.2009 17:56    #6559     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry .
Wszystko mam zainstalowane . Takowy problem wystepuje i z latka 8.1 i z 8.2 i bez latki .

piszkoo_ Partyzant

08.01.2009 17:51    #6560     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry .
Przed formatem FM 09 chodzilo mi bez zarzutow , dzisiaj rano mialem zrobiony format . Po zainstalowaniu FM na nowo... wyskakuje mi blad ; ( . Zalaczylem obrazek w ktorym widac o co chodzi . Prosze o pomoc . Jezeli ktos wiedzialby o co chodzi to prosze niech napisze . Oczywiscie gra jest oryginalna .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution