Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

procop Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.01.2009 07:52    #6541     Sufler - Porady do gry - Znikający trenerzy
Jakiś czas temu kolega poinformował mnie, że występuje u niego problem ze znikającym sztabem szkoleniowym. U mnie po 4 sezonach nic takiego się nie działo aż do dziś. Po rozpoczęciu 5 sezony okazuję się, że z drużyny odeszło 8 osób ze sztabu. Bolesny problem ponieważ zawsze duża wagę przykładałem do dobrych trnerów, a znalezienie po kilku trenerów z maksymalnymi umiejętnościami do każdego elementu szkolenia nie jest łatwe. Ze sztabem, który nas opuścił bez powodu (mimo ważnego kontraktu) nie da się podpisać kontraktu nowego, ponieważ "nie widzą powodu, aby wracać do klubu". Spotkał się ktoś z podobną sytuacją?

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

13.01.2009 11:21    #6542     Sufler - Porady do gry - problem z końcówkami
fpskora - primo nie wiem czy zauważyłeś dyskusja dotyczy wersji `08.
Secundo - przyśpieszenie zawodnika przy cofniętej obronie i ścisłym kryciu i zagęszczonym środku pola zda się psu na budę ! No chyba że jest to przeciwnik dysponuje napastnikami pokroju np. Eto ... ale ja takowych w LP nie dostrzegam... a szkoda :P Aby sforsować tak ustawioną obronę przydatny jest moim zdaniem napastnik/czołg - silny, z dobrą głową, i zastawianiem piłki - a takowych drewniaków w LP nie brakuje.

Edit.

Mam dziwnego zwida że mylisz dwa pojęcia ścisłego krycia i krycia 1 x 1 co są dwie absolutnie różne rzeczy.

1 x 1 - chyba nie wymaga wyjaśnień, plaster krycie na raz.

Ścisłe krycie - inaczej krok w krok, krycie strefą, gdzie każdy obrońca odpowiada za krycie przeciwnika gdy ten znajduje się w jego strefie obronnej. Co nie wyklucza np podwojenia lub potrojenia krycia.

Podsumowując w słowach kliku :P Zupełnie Się Z Tobą Nie Zgadzam.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.01.2009 14:53    #6543     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Niby taka możliwośc istnieje jednak jest ona tak samo niezgodna z prawem jak piractwo :P

musielibyście mieszkac w tym samym "gospodarstwie domowym" bo tylko w obrębie niego przysługuje licencja

PS: Aha piractwu mówimy Nie! więc twoją przyszłośc na tej stronie widzę w czarnych barwach :P

arunaa Partyzant

12.01.2009 14:49    #6544     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Witam. Zwracam sie do was z jednym pytaniem. Otoz jestm wielkim fanem Fmow i wraz z kumplem tniemy przez neta. Jednak mamy piraty i czesto w czasie gry sa bledy. Obydowje chcemy kupic oryginal ale z funduszami troche krucho.. Stad mam pytanie : jako ze mieszkamy dos daleko od siebie - pareset kilometrow to czy istnieje mozliwosc aby np jeden z nas kupil FMa.. a drugi gral caly czas na piracie ale na kluczu z oryginalu? Jak myslicie czy jest taka mozliwosc i czy byla by ona dobra ?

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

11.01.2009 17:26    #6545     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
[quote=Arek96]Ja Evertonem ani razu nie zmieniałem taksy i i tak fajno grali ^^
Może zadyszka[/quote]

Bo mając tyle kasy i takich gracz to sztuką jest nie wygrać....

Sieman Partyzant

11.01.2009 14:55    #6546     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
A czy na spadek formy zespołu pomoze zmiana treningu? ( bo ciezko uwierzyc mi w to ze komp juz po roku rozgryzl moja taktyke i nagle musialbym ja zmieniac, i tak co roku) ma ktos jakies pomysly? albo jak wy sobie radziliscie ze slabsza forma zespolu( u mnie trwa ona ok 2 miesiace wiec nie jest to raczej chiwlowa zadyszka i cos musze zmienic).

bartek048 Partyzant

11.01.2009 12:59    #6547     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.

[quote3=Nites]
[quote2=bartek048][quote=Nites]ładnie :) też prowadze CSKA :)
a ja sprzedałem Zhirkova do Barcy za 31 mln ;)
http://i44.tinypic.com/iombtv.jpg[/quote]

U mnie Zhirkov kontuzja na 4 miechy, ale Erkin go godnie zastępuje :)

[quote=Owen-Michael]A moja kadra liczy ponad 220 zawodnikow:)[/quote]

Wrzuć screen.
[/quote2]

Troche mi szkoda tego Zhirkov'a ;P ale sprowadziłem na jego miejsce Tobrinsky'ego (gra świetnie) ;-)

PS: widzę że też masz Chicherin'a :) skubany czyści ;P[/quote3]

Chyba Torbinsky:) Mniejsza o to. Niezły jest. Na CSKA jak znalazł. Spróbuje go wyrwać i opylić Zhirkova (nie taniej niż 35 mln EURO)

Chicherin na razie się rozwija ale widać, że będą z niego ludzie.
PS. Kogo masz na prawym skrzydle?

Besthopper Partyzant

Nie wiem czy pisze to w dobrym temacie ale czy nie dało by się zmienić reklamy strony ipla.pl?
Ta z Włatcami Much (czy jak się to tam pisze) jest mocno denerwująca, zawsze gdy wchodzę na stronę muszę słyszeć jakiś głupi dialog.
Nie wiem jak innym ale mi mocno to przeszkadza więc chciałbym spytać redakcje czy nie dało by się coś z tym zrobić?

Pozdrawiam

Nites Partyzant

11.01.2009 10:29    #6549     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.

[quote2=bartek048][quote=Nites]ładnie :) też prowadze CSKA :)
a ja sprzedałem Zhirkova do Barcy za 31 mln ;)
http://i44.tinypic.com/iombtv.jpg[/quote]

U mnie Zhirkov kontuzja na 4 miechy, ale Erkin go godnie zastępuje :)

[quote=Owen-Michael]A moja kadra liczy ponad 220 zawodnikow:)[/quote]

Wrzuć screen.
[/quote2]

Troche mi szkoda tego Zhirkov'a ;P ale sprowadziłem na jego miejsce Tobrinsky'ego (gra świetnie) ;-)

PS: widzę że też masz Chicherin'a :) skubany czyści ;P
Co to sygnatura?

Kanius Partyzant

10.01.2009 13:35    #6550     Sufler - Porady do gry - Bogaty inwestor w Portsmouth
A sztab szkoleniowy mogę prosić? Aha thegunner20 masz całe kitspacki do angielskiej ligi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution