Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

klepcio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.01.2009 20:06    #6511     Sufler - Porady do gry - Odinstalowanie FM na STEAM
Witam. Przejrzałem tematy związane ze STEAMem ale nie znalazłem interesującej mnie informacji. Mianowicie, chcę odinstalować FM'a przed formatem, aby odzyskać 1 z 5 slotów instalacyjnych. Jak się to robi? Bo chyba przy ponownej instalacji po formacie będę musiał wykorzystać kolejny slot (a mam już 3 wykorzystane, więc szkoda mi kolejnego). Proszę o pomoc.

dull Młody aktywista

24.01.2009 08:41    #6512     Sufler - Porady do gry - Sprawa Crouch'a
Daj mu pograć, niech strzeli troszkę bramek a potem wystaw go na listę transferową. Jeżeli będzie w formie łatwiej znajdziesz mu nowy klub..

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.01.2009 19:53    #6513     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Przyrowski jak na bramkarza jest młody i ma możliwości dalszego rozwoju. Szkoda tylko, że Tottenham wolał Cudiciniego od niego. Tyle względem Sebastiana.

Choć i tak nie jest to już takie oczywiste, bo jedni mówią że Carlo jest już piłkarzem Kogutów, inne nie. Najprawdopodobniej Przyrowski nadal będzie bronił barw Polonii W-wa i nic tego nie zmieni.

Co do Kotora, błąd ten występował na 9.0.1. Na 9.0.2 jest podobnie?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

22.01.2009 09:43    #6514     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć szaraki ze składu?
Szarakom zaoferuj kontrakt. Każdemu. I potem będą już normalnymi zawodnikami i będziesz mógł ich zwolnić. Wypłata chyba 1 tys. €. ^^
Z resztą co oni przeszkadzają? Nie zarabiają przecie :P
Oni przychodzą tak jak w rzeczywistości na takie niby testy. Są to amatorzy właściwie, których biorą z ulicy i sprawdzają czy się nadają (rzadki przypadek).
W RL też tak jest i to jest fajne. Czasem się trafi gość z PA 170

lechpoz Partyzant

21.01.2009 22:02    #6515     Sufler - Porady do gry - CA a atrybuty
W obecnym kierunku dyskusji nie mam żadnych "ale". Dla mnie też zawodnik obunożny będzie lepszy od jednonożnego choćby ten jednonożny miał atrybuty większe o oczko, dwa... Jedynie polemizowałbym nad pozycją środkowego obrońcy - według mnie najmniej potrzebuje wyszkolenia słabszej nogi. W przypadku stoperów ważniejsze jest każde oczko w np. mentalnych niż słabsza noga.
P.S. Przykład Hameda Diomande który ma słabszą nogę 1 i PA 160. Świetny obrońca jeden z najlepszych w calym FM 09. Sądzę, że lepszy od niejednego obrońcy z PA >170 ale z lepiej wyszkoloną gorszą nogą...

michaeel Przodownik pracy

20.01.2009 17:47    #6516     Sufler - Porady do gry - 9.3.0?
Ja tam osobiście na żaden bug jeszcze nie trafiłem i nic mi nie przeszkadza ;]

dooomiiin Młody aktywista

20.01.2009 10:21    #6517     Sufler - Porady do gry - Idiotyczny prezes
To nie jest bug tylko po prostu taki prezes;p
Jak będzie chciał kogoś znowu sprzedać to Ty mu też zaoferuj kontrakt, może zostanie u Ciebie.
A jak Ci to będzie jeszcze przeszkadzać to ściągnij sobie jakiegoś edytora i poszukaj u prezesa atrybutu 'interference' i go zmniejsz na maksa.
by dooomiiin

slake1 Partyzant

Niestety nie widzę żadnej opcji...nie ma nawet wzmianki, że przechodzi do Lechii..

Kit, że oszustwo. Lepiej, żeby chłopak się szkolił w angielskiej lidzie lub w panathinakosie a nie męczył w Lechii :PP

zig77 Partyzant

19.01.2009 19:25    #6519     Sufler - Porady do gry - CA a atrybuty
lechpoz dzięki, o taką odpowiedź mi chodziło.

Tak sobie myślałem o tym systemie oceniania. Według mnie przez głupie zasady, nim rządzące poszkodowani są jakby zawodnicy "obunożni". Przesadą jest, że takie atrybuty jak gra głową czy atrybuty psychiczne są uzależnione od słabszej nogi. Żeby było wszystko tak jak należy gra obydwiema nogami nie powinna być brana pod uwagę przy ustalaniu CA. Bo tak to nie wiem jak traktować atrybuty dla obunożnego w porównaniu do jednonożnego.

batata Przodownik pracy

[quote2=kurupt]Jeżeli wyemigrował do Szkocji, to jakim cudem:
[quote=Tofu]
Baskiem o dziwo jest też Shaun Maloney, o ile się nie mylę :)[/quote]
[/quote2]
Widocznie się pomylił :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.