[quote=niemamocnych]żeby nie zakładać nowego tematu o podobnym sęsie napisze to tutaj. Ze względu na ogromny przypływ gotówki (15 mln za dostanie się do LM)to mój wielki wyczyn 3 sezon lechią gdańsk i już lm sezon temu mistrzostwo ale niestety grupe mam trudną ;-) no dobra ale wrućmy do tematu... Ze względu na te przychody poprosiłem o rozbudowanie podstawowej szkółki młodzierzowej,zadowalającego obiektu trenngiwego i 15 tysięcznego stadionu(na każdy mecz 14-15 tysięcy!) no i zewzględu na super stan konta zarząd zgodził się na rozbudowy... i teraz po wyczerpującej wypowiedzi moje pytanie ile to wszystko potrwa?czy w czasie przbudowy stadionu będe grał na zastępczym czy niebędą dostępne wszystkie krzesła?czy jest to budowa nowego stadionu czy rozbudowa starego?[/quote]
Tak jak mowilem obiekty treningowe i mlodziezowe powinno zajac gora do pol roku, a odnosnie do stadionu to nie wiem bo nigdy nie rozbudowywali mi go.
Tak jak mowilem obiekty treningowe i mlodziezowe powinno zajac gora do pol roku, a odnosnie do stadionu to nie wiem bo nigdy nie rozbudowywali mi go.

;>
?? nie ma w ustawieniach jest tam polski, francuski, angielski i chyba jeszcze jakiś ale nie pamiętam i nie chce mi się patrzeć teraz..
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty