Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Goldberg1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.01.2009 18:19    #6501     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa
[quote=niemamocnych]żeby nie zakładać nowego tematu o podobnym sęsie napisze to tutaj. Ze względu na ogromny przypływ gotówki (15 mln za dostanie się do LM)to mój wielki wyczyn 3 sezon lechią gdańsk i już lm sezon temu mistrzostwo ale niestety grupe mam trudną ;-) no dobra ale wrućmy do tematu... Ze względu na te przychody poprosiłem o rozbudowanie podstawowej szkółki młodzierzowej,zadowalającego obiektu trenngiwego i 15 tysięcznego stadionu(na każdy mecz 14-15 tysięcy!) no i zewzględu na super stan konta zarząd zgodził się na rozbudowy... i teraz po wyczerpującej wypowiedzi moje pytanie ile to wszystko potrwa?czy w czasie przbudowy stadionu będe grał na zastępczym czy niebędą dostępne wszystkie krzesła?czy jest to budowa nowego stadionu czy rozbudowa starego?[/quote]

Tak jak mowilem obiekty treningowe i mlodziezowe powinno zajac gora do pol roku, a odnosnie do stadionu to nie wiem bo nigdy nie rozbudowywali mi go.

adimuszka Partyzant

30.01.2009 18:14    #6502     Sufler - Porady do gry - język hiszpański w fm2008
gracias amigo... ahora aprendo espanol en FM2008 l;] el mejor juego en mundo!

śmiga.. pozdrawiam

niemamocnych Partyzant

30.01.2009 17:36    #6503     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa
żeby nie zakładać nowego tematu o podobnym sęsie napisze to tutaj. Ze względu na ogromny przypływ gotówki (15 mln za dostanie się do LM)to mój wielki wyczyn 3 sezon lechią gdańsk i już lm sezon temu mistrzostwo ale niestety grupe mam trudną ;-) no dobra ale wrućmy do tematu... Ze względu na te przychody poprosiłem o rozbudowanie podstawowej szkółki młodzierzowej,zadowalającego obiektu trenngiwego i 15 tysięcznego stadionu(na każdy mecz 14-15 tysięcy!) no i zewzględu na super stan konta zarząd zgodził się na rozbudowy... i teraz po wyczerpującej wypowiedzi moje pytanie ile to wszystko potrwa?czy w czasie przbudowy stadionu będe grał na zastępczym czy niebędą dostępne wszystkie krzesła?czy jest to budowa nowego stadionu czy rozbudowa starego?

adimuszka Partyzant

30.01.2009 15:57    #6504     Sufler - Porady do gry - język hiszpański w fm2008
Marcin co ta buźka ma znaczyc:( ;>;)?? nie ma w ustawieniach jest tam polski, francuski, angielski i chyba jeszcze jakiś ale nie pamiętam i nie chce mi się patrzeć teraz..

Pawisco wszystko było by ok, ale nie mogę go ściagnąć.. pisze mi coś, że nie mam pozwolenia przez serwer na ściągniecie tego pliku.. po zarejestrowaniu i zalogowaniu również..

adimuszka Partyzant

30.01.2009 14:24    #6505     Sufler - Porady do gry - język hiszpański w fm2008
potrzebuję języka hiszpańskiego do FM2008.. Ma ktoś może? Dużo czasu spędzam grając w grę ale też uczę się hiszpańskiego i chciałbym wykorzystać ją właśnie do takich celów.. ;]

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

28.01.2009 19:13    #6506     Sufler - Porady do gry - scouting
[quote2=Bartez][quote=chmieluk]Ja ze swojego doswiadczenia wiem że pieniądze nie odgrywają tak wielkiej roli jak tu wszyscy piszą. Grając fortuna dusseldorf awansowałem do 2 ligi niemieckiej i mogłem wysyłać skautów gdzie chciałem pomimo tego że mój stan konta był na minusie jakieś 2M Ł.[/quote]

No zgoda. Tylko że niemiecka 2 liga ma co najmniej identyczną reutację co polska ekstraklasa, a to robi różnicę.[/quote2]

Tu chodzi tez o lige, w ktorej grasz. Zgadzam sie tu w zupelnosci z Bartezem. Ale jak pamietam tamten temat dotyczyl Ligi Polskiej, a tam najwieksza role odgrywaja pieniadze. Wiem bo wiele razy w FM 2008 grałem LEGIĄ i po przekroczeniu granicy 30 milionow nagle moglem wysylac scoutow na cały swiat, a jak powoli zaczalem sie zadluzac(stan konta spadal) to nagle znowu powracalo do wyszukiwania tylko w zakresie Europy. Ale po reszte odsylam do tamtego tematu, bo jeszcze raz wszystko od nowa pisac to szkoda mi palcow.

http://www.cmrev(...)ing.html

kruger1985 Partyzant

28.01.2009 11:14    #6507     Sufler - Porady do gry - scouting
Witam

Gram legia drugi sezon i mam w sztabie dwóch scoutów z Brazylii a nie mogę ich wysłać do Brazylii na szukanie talentów. Ktoś coś podpowie?

A drugie to dziwna sprawa gdyż w pierwszym sezonie zająłem piąte miejsce nic nie zdobyłem a mój klub przejął jakiś AL-coś tam z Iranu i włożył 230mln zł w klub i rozbudowuje mi bazę treningowa i szkółkę.

FM 2009 oryginał z gram.pl kupiony łatka 9.0.2 nie używam edytorów bo i tak na Viście 64bit nie chodzą.

Pozwoliłem sobie poprawić nazwę tematu, zjadłeś "o". - dop. Grzechoo

paziu Młody aktywista

[quote=chmieluk]Mam tez drugie pytanko odnośnie pucharów europejskich czy dalej przy zgłaszaniu zawodników wśród nich musi być przynajmiej 6 wychowanych w danym kraju i 3 wychowanków(w zasadach pucharów tego nie ma napisanego) od tego zależeć będą moje transfery w następnym sezonie.[/quote]

8 wyszkolonych w kraju i 4 wychowanków.

bartek151191 Partyzant

26.01.2009 17:20    #6509     Sufler - Porady do gry - LOW MEMORY przy 4GB!!!!
@rakowiec89:
zmien dilera, ok?

Ja też podzielam zdanie Kasha. Pewnie masz za malo pamieci wirtualnej ustwione, albo zapchaną partycję. Jakby to nie pomagało to sprawdz innego save'a, bo może rzeczywiście jest uszkodzony.

tejdzik Partyzant

25.01.2009 22:23    #6510     Sufler - Porady do gry - inicjalizacja?...
otóż wale prosto z mostu kupiłem dzisiaj fm 09 instaluje wszystko cacy i nagle przychodzi wpisanie cd key'a ( pewnie mieliście ten sam problem 0 i o ) gdy mi się udało wyskoczyło okno z napisem inicjalizacja i tak już od 10 min. Mógłby mi ktoś pomoc? co mam zrobić? szkoda mi tych 70 zl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution