Dopiero teraz zauwzylem ten temat ;] Od razu przypomnialo mi sie jak gralem w FM2005. Bylem manadzerem jakiegos klubu z 2 ligi polskiej (juz nie pamietam jakiego). Moj styl gry to sprowadzanie mlodych i perspektywicznych zawodnikow z nizszych lig polskich oraz z Ameryki poludniowej i Afryki (a tych jest sporo). Gralem do 202x roku.
Na koniec udalo mi sie awansowac do polfinalu Ligi Mistrzów (w kwalifikacjach pokonałem Liverpool - co uwazam za najwiekszy swoj sukces) a zawodnika, jesli dobrze pamietam, nazywal sie Frenandez (Peru albo Kolumbia cos takiego ;p) sprzedalem do chelsea za 19 mln ;] Kilka razy zdobylem mistrzostwo polski i puchar polski. Wisla spadla do II ligi, hah to byly czasy.
Edit
No ja nie mam nawet kompa na ktorym gralem w ta wersje (juz na wysypisku^^)
Na koniec udalo mi sie awansowac do polfinalu Ligi Mistrzów (w kwalifikacjach pokonałem Liverpool - co uwazam za najwiekszy swoj sukces) a zawodnika, jesli dobrze pamietam, nazywal sie Frenandez (Peru albo Kolumbia cos takiego ;p) sprzedalem do chelsea za 19 mln ;] Kilka razy zdobylem mistrzostwo polski i puchar polski. Wisla spadla do II ligi, hah to byly czasy.
Edit
No ja nie mam nawet kompa na ktorym gralem w ta wersje (juz na wysypisku^^)

[/quote]
[/quote2]
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty