Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
(Mam mały problem... Lepiej by było gdybyś miał Trezegueta :P Z nim mógłbyś grać skrzydłami i dośrodkowywać) Gra szkrzydłami szeroka, ale nie wiem jak to sie będzie sprawdzać. Poczekamy na efekty, pewnie zaraz ktoś bardziej kompetentny się wypowie i będzie git. Ja sam jestem ciekaw swoich pomysłów ^^ a np. Iaquinta niech będzie odgrywającym do Aguero.
Zrób dośrodkowania częste na odgrywającego.

Bartez Przodownik pracy

Załaduj bazę, zakładka CLUBS, Legia(np), STADIUM, TRAINING i YOUTH ACADEMY. YOUTH SETUP oznacza ilość przychodzących juniorów ze szkółki do składu.

Obrazek Dołączony.

omega Młody aktywista

18.02.2009 12:41    #6453     Sufler - Porady do gry - Karnego...którego nie ma
a wiec prosze o to moja wczesniejsza wypowiedz:
"moze obaj byscie najpierw poczytaliz asady panujace na suflerze szkoda ze admini dalej nie interweniuja
"Zarówno tematy jak i posty dotyczące piractwa komputerowego będą usuwane."
Jesli tu Twoim zdaniem nie ma nawizania do zasad to dalej uwazam ze klania sie czytanie ze zrozumieniem

Daniel_on Partyzant

18.02.2009 12:37    #6454     Sufler - Porady do gry - Karnego...którego nie ma
kurupt----> a żebyś wiedział że się orientuję, nie powinno to nikomu, a zwłaszcza Tobie, przeszkadzać. W technikum informatycznym uczą różne programy pisać, więc wszelkiego rodzaju generatory nie są mi obce, a zwłaszcza że wpisując w google (wiesz co to jest?) hasło "football manager" w poszukiwaniu choćby jakiejś łatki/czegokolwiek związanego z FM, co 6 strona to informacje na temat różnego typu pirackich plików umożliwiających grę.

omega----> Nigdzie tam nie napisałeś że to jest punkt z jakiegoś regulaminu, więc tekst w stylu "klania sie czytanie ze zrozumieniem..." jest nie na miejscu, ale przyznam że mój błąd bo nie zapoznałem się z tym regulaminem i chylę do ciebie czoło w tym momencie.
a wytykać błędy komuś z powodu że np. czegoś nie doczytał (co tutaj moim zdaniem nie miało miejsca) to zostaw dla siebie i najpierw na klawiaturze naucz się pisać.

omega Młody aktywista

18.02.2009 11:30    #6455     Sufler - Porady do gry - Karnego...którego nie ma
moze obaj byscie najpierw poczytaliz asady panujace na suflerze szkoda ze admini dalej nie interweniuja
"Zarówno tematy jak i posty dotyczące piractwa komputerowego będą usuwane."

Areek94 Partyzant

17.02.2009 17:52    #6456     Sufler - Porady do gry - Wygląd numerków na koszulkach
szkoda... dzięki za pomoc... :)

LFC-MaCiek Partyzant

16.02.2009 22:20    #6457     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem
[quote2=TheStar][quote=cineczek89]ja gram w lidze ,to nie zabardzo chce tracic bramki wstawiajac tego bramkarza [/quote] - ale ja mówie o sparingach, żebyś zorganizowal ;) to Ci w niczym nie zaszkodzi, jeśli wstawisz zawodników 18-tego skladu ;)
[/quote2]

Oczywiście że zaszkodzi bo jeśli będzie przegrywał to będą spadać morale zawodników...

TheStar Partyzant

16.02.2009 22:03    #6458     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem
[quote=cineczek89]ja gram w lidze ,to nie zabardzo chce tracic bramki wstawiajac tego bramkarza [/quote] - ale ja mówie o sparingach, żebyś zorganizowal ;) to Ci w niczym nie zaszkodzi, jeśli wstawisz zawodników 18-tego skladu ;)

tomfle Partyzant

15.02.2009 15:58    #6459     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ok to ja też się pochwalę:
http://www.bankfotek.pl/view/193916
http://www.bankfotek.pl/view/193917
http://www.bankfotek.pl/view/193918
http://www.bankfotek.pl/view/193923

Było o tyle gorzej, że Falcao praktycznie na drugą połowę rundy wypadł ze składu z powodu kontuzji a napad to moja najgorsza formacja. Ogólnie dużo kontuzji mi się przytrafiało. Powiem jeszcze, że nie poniosłem porażki w żadnych meczu pucharowym jaki i w lidze no i troszkę motywacji straciłem do dalszego prowadzenia River Plate, sami wiecie

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

14.02.2009 21:54    #6460     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem fm 2009
To takie trudne wpisać w wyszkę?

http://www.cmrev(...)ia_.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.