Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2009 11:08    #6331     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy, newgeny![FM08]
Zauważyłem, że jeśli ja mam narodowość polską a w sztabie szkoleniowym jakiś Polak sie pałęta, to większa jest szansa na to by pojawił się i newgen polskiego pochodzenia

Henry14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.04.2009 21:40    #6332     Sufler - Porady do gry - Znenie języka
skoro nie potrafią trenować to wyślij ich na pole buraków xDD
Daj im troszkę czasu ;d

Delle_Alpi Partyzant

06.04.2009 15:22    #6333     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
http://www.fotos(...)ac.html. Mój aktualny skład w tym sezonie wydałem aż 123MŁ na transfery więc ruszyłem troszkę klubowym budżetem. Zaraz mi ktoś napisze że gram wieklim klubem i że taki skład to nic wielkiego owszem gram wielkim klubem ale taka gra przynosi mi właśnie przyjemność bo gram zespołem który kocham. Jeśli chcecie jeszcze jakieś screeny to piszcie.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.04.2009 22:23    #6334     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
dalej

[quote=Henry14]żałosny jesteś...[/quote]
człowieku! czy ty jesteś nietykalny czy aż tak uraża Cię krytyka na swoją osobę czy co? no offence ale nie po raz pierwszy czytając twoje posty czuję się zirytowany :P

EDIT:
donos do władz z prośbą o ogarniecie tematu lub jego zamknięcie już poszedł :P

EDIT2: @Yodarj
z przyjemnością podrzucę niebawem paczuszkę ze screenami ^^ plus na pw taktyczkę^^

EDIT3: Sorry za to że nie kontynuowałem w poprzednim poście

pozdro i .. pokój

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

05.04.2009 22:10    #6335     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Henry14]żałosny jesteś...[/quote]
Gdybym miał zacytować wszystkie Twoje posty typu:

- Jak dodać karierę do profilu?
- Czemu updeter zmienił silnik gry?
- Gość ma problem ze sparingiem a Ty odpowiadasz: to zaplanuj nowy

To by miejsca nie starczyło.
I nie gadaj tak do Yody bo jest kilka razy mądrzejszy od Ciebie.
Co do poprzedniej strony nie będę tego komentował bo szkoda słów i klawiatury... Żałosne...
Przynajmniej się nie chwalę jak inteligent 2 posty wyżej:

"Kupiłem Doyle'a i to jest sukces bo gram QPR!"

P.S:
Kuab: To że u Ciebie się taksa nie sprawdziła to przykro mi. Teraz mam inne: na słabych u siebie, na słabych na wyjeździe, na mocnych u siebie i na mocnych na wyjeździe. Gdy nie ustawiałem pol. dot. ryw. słabo mi szło. Teraz ustawiam i wyniki są.
A taki u mnie Murat czy Suerez grają aktualnie lepiej od choćby Andersona czy Lamparda, a statystykowo również nie odstają...

Henry14 Partyzant

05.04.2009 20:50    #6336     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Cofam jeżeli to był 4 sezon. Bo myślałem, że 2 ale w czwartym jest to możliwe ale i tak troszke za dużo tych meczy wygrywał ;p

slake1 Partyzant

05.04.2009 15:01    #6337     Sufler - Porady do gry - Objąć kontrolę nad szarakami
Niestety, w przypadku tych szaraków nie widzę, żeby podane było, gdzie oni grają.

Btw, nie musiałem tak czy tak obejmować stanowiska trenera Niemiec, bo dzięki taktyce Kimza nawet Polaczki mogą z nimi wygrać. ;)

A jeszcze mi się wspomniało: jaką rolę w FM08 w reprezentacji pełni sztab szkoleniowy? tj. zatrudniłem Desaily, Moniza, Renshawa tak, żeby każdy z ich atrybutów był największy (tzn. Desaily ma 20 przy defensywnie, Moniz przy taktyce, Renshaw przy kondycji itd.). A widzę, że nie ma możliwości wybrania reżimu treningowego w przypadku reprezentacji.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

05.04.2009 14:28    #6338     Sufler - Porady do gry - Autobiografie
Też chciałbym poczytać sobie takie biografię, bo mam tylko Zbyszka Bońka :(

afro_13 Partyzant

04.04.2009 20:28    #6339     Sufler - Porady do gry - zasady przyznawania bramek
mi chodzi o sytuacje gdy pilka odbija sie od bramkarza i wpada do bramki. niejednokrotnie fm zaliczal to na konto bramkarza... a szkoda bo to byly piekne bramki...

Czikita Partyzant

03.04.2009 18:32    #6340     Sufler - Porady do gry - Kredyty
Witam. W angielskiej lidze Manachester United itd.. mają strasznie duże kredyty i niestety ale troszkę odechciewa to gry w Barclays League. Wiecie może jak to usunąć, aby kluby typu Man. Utd, Liverpool, Chelsea nie były zadłużone?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.