Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.04.2009 00:33    #6321     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Brigante Carlito]Weź mi tu nie opisuj swoich rodzinnych tradycji, ok? Twój stary Ci wpychał lance w pysk chyba. Masz 29 lat, nigdy nie ruchałeś cipy ( szarlotki się nie liczą i gumowe lale też cepie ) i strugasz w necie kozaka, więc zamknij tą mordę, ok? Jesteś jakimś przydupasem Arka69, czy jaki chuj? Poza tym w wieku 29 lat powinieneś dziecko bawić Ty pierdolcu a nie w gry grać! Tak w ogóle to chujowy nick masz.[/quote]

HAHAHHAHAHAHHAHHAHAH. Jaka patologia :) To jest jego sprawa co on robi w życiu. On gra w gry, a ty powinieneś pójść do szkoły :)

Yakuza Młody aktywista

Witajcie
Czytałem Szkołę Taktyki Piotra Sebastiana, wydaje mi się, że stosuję się do jego uwag. Jednak bardzo słabo idzie mi w lidze za każdym razem gdy rozpoczynam nową grę. To mnie zniechęca. W FM 2009 nie odniosłem jeszcze praktycznie żadnego sukcesu. Stosuję trening Tuga, czy jeśli zawodnicy na początku meczu mają kondycję 95% - 90% to to słaba kondycja? W przerwie mają ok. 70% - 75%. Co mam zrobić, żeby... zacząć wygrywać? To głupie pytanie, ale jestem przygnębiony tym, że w FM nie odnoszę sukcesów. Co mogę robić źle?

MC_Mike Partyzant

08.04.2009 18:50    #6323     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=mahdi]MC Nike - muszę Ci powiedzieć, że ja kiedy tylko kupię FM 2009 (a kupuję ZAWSZE pod koniec realnego sezonu) też zamierzam spróbować sił z Hoffenheim! To pociągający zespół - bez żadnych sukcesów, absolutny beniaminek - więc wyzwanie jest kuszące! Widzę, że Tobie całkiem przyzwoicie idzie! A jak w Europie?[/quote]

Heh jak już to bym wolał MC Adidas ;p A tak już poważnie to w Europie tak sobie. Dwa razy 1/8 Lm - raz odpadłem z Milanem 1:2 i 0:0, a dwa sezony potem odpadłem z Realem 2:3 ( u siebie) i 1:0 ( w ESP), więc tak troszkem pechowo, ale cóż życie, może w tym się uda ;D A i jeszcze był chyba 1/8 albo 1/4 UEFA ale już nie pamiętam z kim ;] A takowo za największe sukcesy w Europie to uważam pokonanie Realu 1:0 u nich, dwa remisy z Chelsea i wyeliminowanie Romy z 3. rund kwa. do LM - 0:1 i 2:0 ;]

Henry14 Partyzant

07.04.2009 22:41    #6324     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Arek96]Henry ->
O Boże, ale masz problem...
Dałem tylko przykład, a bo ja wiem ile maja. To była tylko taka aluzja, że POLSKEI KLUBY MOGĄ O TYM POMARZYĆ.

Brigante Carlito ->
Szkoda klawiatury na Ciebie.[/quote]
O Broże ja napisałem , że to tylko taka inf .................................................

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

07.04.2009 21:51    #6325     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Henry ->
O Boże, ale masz problem...
Dałem tylko przykład, a bo ja wiem ile maja. To była tylko taka aluzja, że POLSKEI KLUBY MOGĄ O TYM POMARZYĆ.

Brigante Carlito ->
Szkoda klawiatury na Ciebie.

Brigante Carlito Partyzant

07.04.2009 21:50    #6326     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Arek96]Ale sie w tym sezonie działo!
Zdobyłem Mistrzostwo Anglii (tabela) Puchar UEFA i FA Cup.

=====

PUEFA to prawdziwy dramat. MC mnie miażdżyło w każdej chwili a ostatecznie wygrałem... Saucedo jest Bogiem :)

Screen:

http://s2.za(...)jpg.html

=====

Z Boro to w ogóle jakiś kabaret. Dzień przed meczem na reprezentację wyjeżdża Saucedo!!! Potem okazuje się, że w meczu Pucharowym zagrać nie może Preston Edwards... Ja zupełnie zniechęcony zmuszony byłem postawić na 18letniego reprezentanta Holandii... Jak się okazało wygrałem po... karnych!

Screen:

http://zapodaj.net/65484694.jpg.html

=====

Ja zostałem uznany Menedżerem Roku, Joe Garner Piłkarzem Roku Anglii wg Piłkarzy. A w XI Roku znalazło się miejsce dla: Saucedo, Salla, Marveauxa i Garnera. :)
Nikt by się tego nie spodziewał. :)
POTRÓJNA KORONA MOJA! :)[/quote]

Drogi Arku69, na początku mojego posta, chciałbym Cie pozdrowić. Teraz przejdźmy do meritum sprawy, moim skromnym zdaniem PIERDOLISZ, Twoje screeny to przeróbki w photoshopie, nie byłeś wstanie osiągnać tego takimi grajkami i taką drużyną, pewnie sobie myślisz, że zazdroszczę, ale ni chuja. Powiem więcej, masz sexi bryle.

Teraz coś na temat. Posiadam drużyne w III lidze Zimbabwe FC Akankakanka. Krótko i treściwie 7 mistrzostw Zimbabwe. Ale mogło by być z 8, ale El Szamano ( lekarz ) się zaćpał i kontuzji nikt nie leczył. Jutro wrzucę skreeny do tego czasu wnoszę postulaty(?) o nie zbanowanie Carlita.

Zapomniałem dodać: Brułenor to pała.

Edyta 2: Ja mam nową i mi nie szkoda, ale naskórka na palcach trochę szkoda.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

07.04.2009 18:51    #6327     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=batata]Skończyłem właśnie kolejny sezon Napoli, więc niezaszkodzi zapodać parę screenów :)
- Tabela
- Skład
- Taktyka
- Transfery
- Statystyki piłkarzy
- Terminarz cz.1
- Terminarz cz.2
Jak chcecie jakiegoś screena ( kogoś, czegoś ), to nie ma problemu :)[/quote]

Ci co mają po 50-60 meczów rozegranych, nie byli w ciągu sezonu przemęczeni? O_O

Chętnie ujrzę umiejętności Vitale i Colo ;]

batata Przodownik pracy

07.04.2009 18:47    #6328     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Skończyłem właśnie kolejny sezon Napoli, więc nie zaszkodzi zapodać parę screenów :)
- Tabela
- Skład
- Taktyka
- Transfery
- Statystyki piłkarzy
- Terminarz cz.1
- Terminarz cz.2
- Takie to ogólne "coś"
Jak chcecie jakiegoś screena ( kogoś, czegoś ), to nie ma problemu :)

pawel_raczek Partyzant

07.04.2009 18:03    #6329     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
sciagnij sobie uaktualnienie na 3marca i daj trening tug tylko troszke przerobiony i masz rozwiazanie

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
07.04.2009 14:53    #6330     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy, newgeny![FM08]
[quote=nesete]Zauważyłem, że jeśli ja mam narodowość polską a w sztabie szkoleniowym jakiś Polak sie pałęta, to większa jest szansa na to by pojawił się i newgen polskiego pochodzenia[/quote]

U mnie też często tak jest - nawet bez Polaka w sztabie szkoleniowym :]
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.