Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

maciekigood Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Co masz dokładnie na myśli mówiąc : "braki w wyszkoleniu"? Myślę, (tak na prosty język ;p), że po prostu lubią ze sobą grac i współpraca ze sobą wychodzi im lepiej niż z jakimś innym piłkarzem.

Taher Młody aktywista

Dzieki za pomoc.Tych marudnych już sprzedałem ,a był to bramkarz(co się chyba często zdarza chyba zacznę mieć jakiegoś juniora tylko na zmianę)no i napastnik.Z innymi piłkarzami daje rade chociaż na lewego pomocnika mam 4 dobrych piłkarzy.Swoją droga mam w zespole braci-Tomasz i Piotr Tomasik(jednego odnalazlem przez zakladne osobiste i uznałem ze sie przyda w zespole).Gdzies pisali ze jak lubia sie nawzajem to wplywa korzystnie na postawe zespolu na poisku i w szatni i cos tam "tworza niezapomniany duet".No to czy ten duet potrafi zalatac braki w wyszkoleniu?Chyba nie bo przeciez gra 11 zawodników a nie 2

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

13.04.2009 16:08    #6303     Sufler - Porady do gry - Lobowanie
[quote=maciekigood]W czym innym tkwi problem: sytuacje sam na sam są w FM2009 tak rzadko wykorzystywane, że...eh.... I to nie jest wina zawodnika czy złej taksy, ale raczej błąd w grze(jeżeli można to tak nazwać).[/quote]

Złe myślenie. Dużą zmianą w tej wersji jest to, że olbrzymią wręcz rolę pełni współczynnik "opanowanie". Świetnie wyszkoleni technicznie napastnicy z wysoką umiejętnością wykańczania akcji nic nie zdziałają, jeśli nie potrafią opanować się pod bramką.

heniu1990 Partyzant

13.04.2009 12:29    #6304     Sufler - Porady do gry - Gyan odszedł ?
[quote=batata]Też mnie to zawsze irytuje. Gyanem interesują zapewne się jakieś kluby i media spekulują, że pozyskasz kogoś na jego miejsce. Ot taka kaczka dziennikarska :)
Gyan bez twojej wiedzy na pewno nie odejdzie :)[/quote]

nikt sie nim nie interesuje a szkoda :) juz mnie denerwuja jego ciagle kontuzje w swojej karierze byl juz 25razy kontuzjowany przez co mial tylko jeden bardzo dobry sezon u mnie

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

11.04.2009 17:21    #6305     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Henry14]Tzn w tamtym meczu gral Lewandowski i Evans.Ale ty jesteś cudotwórcą Hidalgo napisałeś, że będzie lepiej i prosze w 2 meczach zdobyłem 6 pkt ;d w tym 4:2 z Newcastle xD[/quote]
Cicho bo mnie inkwizycja spali ;D

Ten wątek zmienił nazwę z "Przechwałki" na "Pogaduszki"? Chyba niedowidzę... w każdym bądź razie proszę trzymać się tematu, inaczej bałagan się zrobi. - dop. Grzechoo
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

P@vel Partyzant

10.04.2009 21:55    #6306     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Delle_Alpi]No to szkoda że dalej nie możemy doczekać się wielkiego talentu................a mam jedno takie osobiste pytanie jak sobie radzi moje ukochane JUVE wygrywają coś?, mają jakieś gwiazdy?.[/quote]
Ano co do Juve to... akurat mnie wyrzucili poza burte z LM w ćwierćfinale ;) Rozszalał sie Giovinco i taki napastnik newgen którego mogłem mieć ( fuck! ;D)
[quote2=football38][quote=P@vel]Sorka znalazł się jeden rodzynek ale niewiem czy warto go ściągać. Podpowiedzcie mi ;)
http://i43.tinypic.com/i1ip87.jpg[/quote]
Nie ściągaj, za słaby jest, a rozwinąć się chyba dużo nie rozwinie. [/quote2]
Spox. Cóz dalej bede stawiał na obcokrajowców ;)

Chlopiej Partyzant

10.04.2009 21:13    #6307     Sufler - Porady do gry - Najszybsza liga
[quote2=Głosik]
pierwszy lepszy przykład w Szkocji jest 12 drużyn i 33 mecze bo grają 3 razy
[/quote2]

W Szkocji graja 38 kolejek (po 33 meczach liga dzieli sie na 2 grupy po 6 zespolow)

/edt
Majki szybszy =p

88majki88 Partyzant

10.04.2009 21:13    #6308     Sufler - Porady do gry - Najszybsza liga
[quote2=Głosik][quote=Arek96]Tam gdzie jest najmniej drużyn.[/quote]
mylisz się
pierwszy lepszy przykład w Szkocji jest 12 drużyn i 33 mecze bo grają 3 razy ;p Czyli już więcej niż chociażby w Polsce :] w Austrii to samo

Najmniej jest o ile mi wiadomo w Indiach, ewentualnie Islandia albo Hong Kong
[/quote2]
mylisz się
w Szkocji po 33 meczach liga dzieli się na mistrzowską i spadkową i do rozegrania pozostaje jeszcze 5 meczów, a wiec łącznie 38 ;)
wiem bo gram ;)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.04.2009 20:28    #6309     Sufler - Porady do gry - Najszybsza liga
[quote=Arek96]Tam gdzie jest najmniej drużyn.[/quote]
mylisz się
pierwszy lepszy przykład w Szkocji jest 12 drużyn i 33 mecze bo grają 3 razy ;p plus jeszcze 5

Czyli już więcej niż chociażby w Polsce :] w Austrii to samo

Najmniej jest o ile mi wiadomo w Indiach, ewentualnie Islandia albo Hong Kong

EDIT: @majki
Dzięki za wyprowadzenie z błędu ;)

Delle_Alpi Partyzant

10.04.2009 19:49    #6310     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No to szkoda że dalej nie możemy doczekać się wielkiego talentu................a mam jedno takie osobiste pytanie jak sobie radzi moje ukochane JUVE wygrywają coś?, mają jakieś gwiazdy?.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution