Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

foreverlasting Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.05.2009 19:00    #6231     Sufler - Porady do gry - ceny za zawodnikow w ekstraklasie
no właśnie ode mnie. Zapłaciłem 35mln funtów CSKA ale sie opłacało, co widac po bilansie bramkowym :). A zarabia bagatelka 50 tyś funtów tygodniowo.Może przy przejściu zawarzyło to że kadrę Rosji prowadziłem.
A co do stadionu to mam komplet regularnie, już raz mieszkańcy oprotestowali jakies 3 lata temu więc zbieram na nowy mam 150 mln w kasie i 215 na transfery, a zarząd ciągle odmawia:/

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

12.05.2009 18:34    #6232     Sufler - Porady do gry - ceny za zawodnikow w ekstraklasie
na 9.2.0 zrobilem z naszej ligi 5-ta sile w europie hehe..ale nie przekladalo to sie na sukcesy innych polskich zespolow...to jakie masz sukcesy w lm?? co do stadionu to najwiecej zalezy od zarzadu..jezeli bedziesz mial sukcesy i zapelnial trybuny na maxa to pewnie uznaja ze czas rozbudowac stadion..no chyba ze Ci sie zbuntuja okoliczni mieszkancy heh

..a mozesz sciagac jakichs fajnych grajkow do swojej jagi z mocniejszych lig czy dalej jest z tym problem?? pytam bo na 9.3.0 nie gralem w ekstraklasie bo poswiecilem sie mojemu SOUTHPORT..i tak oto mam z nimi rok przeszlo 2030 hehe

snatch Partyzant

Jeśli możesz to zatrudniaj trenerów oddzielnie do dzieciaków i osobno do pierwszego zespołu. Trener, który ma na głowie dwie drużyny do prowadzenia będzie mniej produktywny niż taki który będzie prowadził jedną. Warto z tego powodu zatrudniać trenerów do drużyny juniorów z jak najwyższym atrybutem treningu młodych jak i nienajgorszym współczynnikiem rodzaju treningu jakiego ów trener ma się podjąć. To chyba dość logiczne ;)
Osobiście rzadko zatrudniam trenerów juniorów, a to dlatego że zazwyczaj nie zajmuję się szkoleniem młodzieży tak więc nie prowadziłem wnikliwszych obserwacji dotyczących wpływu trenerów juniorów na ich wychowanków.

[quote="Julius"]kiedy asystent mowi mi, ze jest za duza luka pomiędzy obroncami, a pomocnikami, bądz pomocnikami i napastnikami, to czym moze byc to spowodowane i jak to poprawic? zdarza się to sporadycznie, dziwne to tymbardziej, ze gram caly czas niemal 4-4-2, czasami w diamencie...[/quote]
W takim wypadku powinieneś zmniejszyć nastawienie formacji, tak aby nie przekraczałoby ono 4-5 na suwaku.

[quote="Piotr Sebastian - Szkoła taktyki"]Ogólnie rzecz biorąc należy przestrzegać zasady, aby różnica w nastawieniu pomiędzy poszczególnymi liniami nie była większa niż 4, przy czym różnica pomiędzy ostatnią linią defensywną (obrońcy) a pierwszą linią ofensywną (napastnicy) nie była większa niż 10. Są to oczywiście wartości skrajne, powyżej których powstają prawdziwe dziury między formacjami narażając Was na wzrost niecelnych podań w ataku i spadek skutecznych odbiorów w obronie. Polecam stosowanie mniejszych wartości, które uczynią Waszą formację bardziej zwartą i spowodują lepsze współdziałanie zawodników na boisku (np. wzrost asekuracji w obronie). Szczegółowo omówimy to podczas lekcji poświęconej w całości nastawieniu.[/quote]
http://www.cmrev.com/manifesty/notka/11289,Kurs-podstawowy_-Lekcja-2_-Formacje-taktyczne_,847.html
Jeśli masz jakieś wątpliwości taktyczne to najlepiej rozwiązania szukaj w Szkole taktyki.
http://www.cmrev.com/manifesty/blog/11289,Piotr-Sebastian.html

Vachu Partyzant

tylko mi wyskoczył BLUE SCREEN (wyskakuje to w celu zabezpiecznia systemu przed uszkodzeniem jakies czesci, lub niezgodnosci systemu, w każdym razie jak to masz to drżyj :D ) tak wiec to nie był pospolity reset, no ale wychodzi na to ze efekt koncowy jest taki sam

Vachu Partyzant

szkoda, Shrewsbury już w premiership byłem ;/ no fajnie jak by jeszcze jedna osoba sprawdziła, ale dzięki LOKII :)

Szobinho Młody aktywista

11.05.2009 15:10    #6236     Sufler - Porady do gry - Facepack Eircom League
szkoda...
'Por Que?No Entiendo Por Que'

snatch Partyzant

Wskazowki jakie tu podalem u mnie sprawdzają się w 100%. Zauważyłem jednak, że w FM09 jest o wiele mniej gwałtownych i masowych skoków atrybutów u juniorów niż w poprzednich wersjach gry. U mnie zawodnikom gwałtownie skaczą statystyki w wieku 18-22 lat gdy grają już w pierwszym składzie.

Podałeś przykład jednego piłkarza, który się nie rozwinął. Na takiej podstawie nie można wyciągnąć żadnych wniosków bo zawodnik może mieć już np. CA=PA lub ambicję 1(tutaj nie pomoże nawet PA 200 bo zawodnik mało ambitny będzie sobie odpuszczał treningi i nie będzie się rozwijał). Lepszym odnośnikiem byłoby kilku zawodników o zbliżonym wieku i umiejętnościach

Gram zawsze na takim samym treningu i raczej nie miewałem problemów ze szkoleniem młodzieży, co więcej nigdy nie ustawiam treningu juniorom. Dla młodego i utalentowanego zawodnika przepisem na sukces jest gra w pierwszym składzie i trening dla pierwszego składu. Taki combos zawsze dobrze wpływa na rozwój zawodnika :)

Snpr9 Partyzant

09.05.2009 12:56    #6238     Sufler - Porady do gry - problem z meczem
A ja nie polecam Ci żadnych śmiesznych szkół (wbrew pozorom nie podważam umiejętności Piotra S). Za to polecam poleganie na własnym mózgu i kompletny brak wiary w programistów :) Inaczej się w to grać nie da. Takich błędów (jeżeli czelsi [wymiot] wygrywa 100x pod rząd, to jest to błąd) jest mnóstwo i tyle. Życzę radości z gry i pozdrawiam :)
Aha i jeszcze jedno: Meczy owca (nie koza jak niektórzy pisali w swoich manifestach...). Zboczenie językowe, sorry.

Adrim Młody aktywista

09.05.2009 12:19    #6239     Sufler - Porady do gry - problem z meczem
Na prawdę 100 razy tak robiłeś? Może źle dobierasz skład. Polecam szkołę taktyki Piotra Sebastiana http://www.cmrev(...)ian.html

Morrison7 Partyzant

Ta skorzystalem z tej szkoły taktyki tzn dokłaadnie z ustawień dla napastników i w ogolę nie strzelali =)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.