Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.05.2009 12:55    #6221     Sufler - Porady do gry - Uszkodzona płyta z FM
[quote=jaruone
Bo chyba na wspaniałomyślność CD-Projektu i wymianę na nieuszkodzoną płytę nie ma co liczyć (takie cuda tylko w erze :P )[/quote]

Akurat tu się mylisz drogi kolego. Ponoć CDP wymienia uszkodzone nośniki(nie jestem pewny ale gdzieś kiedyś chyba o tym przeczytałem). Najlepiej napisz maila do ich pomocy technicznej i tam dowiesz się czy to prawda.
@

jaruone Młody aktywista

17.05.2009 12:43    #6222     Sufler - Porady do gry - Uszkodzona płyta z FM
Problem może trochę nietypowy ale ciekaw jestem Waszych doświadczeń ;)
Dzisiejszego feralnego dnia po wyjęciu płyty z FM 2009 z napędu zauważyłem że jest ona od środka nadpęknięta - no aż mnie coś trafiło - jedyna gra w która grywam "na poważnie" i taki zonk !!!
Czy jest jakaś możliwość odratowania takiej płytki ??
Czy przez steama zainstaluję grę nie posiadając płyty (bo grać będę dalej - ale czuję że w końcu pęknie na amen) a jedynie oryginalny cd-key ??

Czy w steamie działają dodatki ??

Bo chyba na wspaniałomyślność CD-Projektu i wymianę na nieuszkodzoną płytę nie ma co liczyć (takie cuda tylko w erze :P )

mc71 Partyzant

16.05.2009 23:21    #6223     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniami.
Jako dzięki za pomoc, szkoda że wcześniej nad tym nie pomyślałem. A co do wypożyczenia Vagnera - byli lepsi na jego pozycje;p

devil11 Przodownik pracy

15.05.2009 23:20    #6224     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
W jego przpadku stadion St. Andrews jest własnością klubu, ale jego dalsza rozbudowa wymaga zgody okolicznych mieszkańców. To tak gwoli ścisłości :d

Szemek Ekspert

15.05.2009 23:02    #6225     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
[quote3=devil11]
Jeżeli będzie za często prosił zarząd o rozbudowe, to dostanie odpowiedź, że "zarząd ma już dość jego ciągłych próśb i woleliby, żeby więcej czasu spędzał na boisku niż w gabinecie prezes", a z tego wynika, że częstotliwość takich próśb ma wpływ na to, czy zarząd wyrazi zgodę, czy nie. Poza tym
19chudy19 napisał, że ma 32 mln. £ na koncie, co w zupełności wystarcza na rozbudowe stadionu ;p

[/quote3]

częstotliwość pytań ma wpływ na to czy stracą do niego cierpliwość czy nie (nie stawiaj im żadnego ultimatum w tej sprawie, bo wylecisz z hukiem- żeby się za to zabierać musisz być im niezbędny i mieć spora renomę). Jak będzie chciał rozbudować szkółkę, ośrodek treningowy czy poprosi o klub filialny to przy poprzednich bezustannych pytaniach o stadion może stracić szanse na powyższe rzeczy.
A te 32 mln funtów to budżet nie tylko na stadion, ale również inne rzeczy (płace sztabu, premie za wyniki itd.)

[quote5=devil11]

Rozbudowa stadionu to nie budowa nowego. W FM-ie koszta takiej rozbudowy oscyluje w graniach 10 mln. A poza tym to 19chudemu19 raczej nie grozi widmo spadku, bo powiedział przecież, że w poprzednim sezonie zajął 6 miejsce w lidze ;p[/quote5]

jeżeli stadion nie należy do klubu, będą musieli zbudować nowy, może również konstrukcja stadionu nie pozwalać na dalsza rozbudowę albo zabudowa miasta- okolice stadionu mogą to ograniczać.
Czyli nie wiesz jak to jest i ile będzie kosztowało, tak czy inaczej tylko przy bardzo dobrych wynikach możesz się przekonać, poza tym to że w jednym sezonie był szósty nie znaczy, że w drugim nie będzie dziesiąty albo czternasty, nie wyklucza to również tego że może zdominować ligę i zdobyć wszystko co się da, a wtedy droga do nowych trybun będzie prostsza
"To tylko Internet k*rwa."

devil11 Przodownik pracy

15.05.2009 21:58    #6226     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Masz wystarczająco kasy na koncie? Na mecze Twojego zespołu przychodzi zawsze komplet publiczności?

Nie zapominaj też, że nie możesz ich bezustannie o to prosić, bo stracisz zaufanie zarządu. Najlepiej poprosić zarząd o rozbudowe stadionu pod koniec sezonu, bo jedynym momentem, w którym może sie taka rozbudowa zacząć jest początek nowego sezonu. Jeżeli na zakończenie tego bieżacego sezonu uzyskasz jakiś dobry wynik, to z pewnością tym razem zarząd zgodzi się na tą rozbudowe, chyba, że okoliczni mieszkańcy nie wyrażą zgody na rozbudowe, wtedy to całkiem inna sprawa.

Julius Partyzant

Kurcze no to ja musze miec cos nie tak w takim układzie nadal, rozegrałem na nowych ustawieniach jeden sezon dalej tak sredniawo, przykładowo Carlos Vela z Arsenalu rozwinął się nieporównywalnie lepiej niż Giovani Santos, Ignacio Camacho wielki talent, ktory udalo mi sie sprowadzil poprawił w ciągu 2 sezonów ze 3-4 atrybuty tak po 1 pkt.

Keirison to samo, co dziwne zawodnicy, ktorych wyporzyczam wcale nie wracaja w lepszym stanie mimo gry przez caly sezon.

Jelsi chodzi o grę to rraczej nic nie mozna zarzucic - ale rozwój baaardzo kiepsko.

Ostatnio w szkółce pojawil mi sie zawodnik, ktorego okreslono mianem wielkiego talentu, ale o ile pozatkowo mial wzrost kilku atrybutow jednoczesnie, to teraz kolejne pół sezonu nie poprawia sie prawie nic, gra dosc regularnie - staram sięgo w wieku 17 lat wpuszczac jak nie w 1skladzi to z ławki tak co 2 mecz, jest dosc skuteczny ale atrybuty stoją jak zaczarowane...

Powiedzcie mi - w ogolnym oknie treningu, gdzie mamy do wyboru reżimy itd, podczas sezonu tryb widoku --> trening tam jest pokazany postep zawodnika, jak tam u was wyglada ? bo u mnie praktyznie caly czas jest pozioma kreska, sporadycznie cos iwskoczy jakas zielona do góry, a czerwone w dół pojawiaja sie calkiem czesto.

Morale w zespole mam dobre, czaami tylko jacys nadambitni z rezerw sie domagaja gry ;]

mc71 Partyzant

14.05.2009 00:02    #6228     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniami.
Na screene pisze że wraca 7 a jest 6, niestety na pewno nie wróci;] http://i44.tinypic.com/2q316cl.jpg
Oferty też dalej wyśmiewa, szkoda go bo zaczął w koncu grać i ma formę jakby wrócił to razem z Oliciem zapewniłby mi mistrza:) A tak to tylko ciekawy bug, kocham tą gre;p

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

13.05.2009 21:30    #6229     Sufler - Porady do gry - PA w Genie Scoucie
Zależy wszystko od wieku, bazy treningowej, a nawet od graczy w klubie. Może być ten zawodnik szkolony przez jakiegoś zawodnika klasy światowej i będzie mu wtedy bliżej do osiągnięcia najwyższego PA. Musisz o wszystko zadbać. Wszystko jest w tym ważne. Zwróć też uwagę na trenerów, w jego wypadku z powodu niskiego wieku mogą to być trenerzy juniorów, ale jak ma kontrakt zawodowy to patrz na trenerów normalnych ( pierwszego składu ). Jeżeli chcesz go kupić, to daj mu, by zawodnikiem zajął się jakiś zawodnik klasy światowej.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
[quote=setville]ale cóż nie ma to jak dyskryminacja gracza...:/ [/quote]
Gdyby głupota była w stanie latać... Ktoś, kto kradnie, nie może czuć się dyskryminowany, jeśli stawia się go przed sądem i wsadza do więzienia, prawda?

[quote=Karol888]Masz pirata - Twoja strata ;][/quote]

Szkoda, że nie mamy tu emotki :respekt: ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.