Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

snail7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.05.2009 13:50    #6201     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy w reprezentacji
[quote=Tofu]zatrudnij jakiegoś byle jakiego. Potem weź szukaj-sdztab szkoleniowy-filtr. Niech asystent ten byle jaki usunie nierealistyczne cele. I stamtąd sobie wybierz najlepszego, zaoferuj mu kontrakt a obecnego zwolnij.[/quote]

Zgodził się jakiś frajer z notami z którymi strach w ogóle dopuszczać go do roli asystenta w kadrze. Niestety opcja wyeliminowania nierealistycznych celów jest niedostępna w repr. i zaznaczona na szaro.

ale pomysł był dobry :)

Tofu Młody aktywista

26.05.2009 13:28    #6202     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy w reprezentacji
zatrudnij jakiegoś byle jakiego. Potem weź szukaj-sdztab szkoleniowy-filtr. Niech asystent ten byle jaki usunie nierealistyczne cele. I stamtąd sobie wybierz najlepszego, zaoferuj mu kontrakt a obecnego zwolnij.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
26.05.2009 13:15    #6203     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy w reprezentacji
Dziwi mnie to, co piszesz, bo grałem troszkę reprezentacją Polski (FM 2008) i praktycznie każdy się zgadzał - a byli to trenerzy z najlepszych lig... Ale może w FM 2009 jest inaczej...

snail7 Partyzant

26.05.2009 12:33    #6204     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy w reprezentacji
Witam,

Prowadzę reprezentację Argentyny i chciał bym zatrudnić asystenta, żeby mi trochę pomagał, ale nikt nie chce się zgodzić.
Gram w Fm09 na średniej bazie, około 10lig z 10 krajów. Co prawda argentyńskiej ligi nie mam, ale wybór w śród szkoleniowców latynoskich i tak jest spory.
Próbowałem już wszystkiego, Zatrudniać polaków, Argentyńczyków, ludzi którzy mnie lubią, utalentowanych asystentów ze słabą reputacją... nikt, ale to nikt nie chce się zgodzić! :( Sztab trenerski też nie chce się przekwalifikować na asystenta
To samo mam z fizykoterapeutami. Nie mogę znaleźć żadnego który by się zgodził.

Jedynie paru trenerów mam, ale akurat na nich mi najmniej zależy.

Ktoś wie dlaczego nikt nie chce pracować ze światowej sławy trenerem reprezentacji Argentyny? Co mam zrobić?

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
26.05.2009 06:58    #6205     Sufler - Porady do gry - Problem z rozbudową stadionu...
Zwykle jest tak, że po takim komunikacie w ROKU NASTĘPNYM rada gminy jednak się zgadza a "okolicznym mieszkańcom" już nie przeszkadza fakt rozbudowy:-)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

25.05.2009 15:25    #6206     Sufler - Porady do gry - Ilość obcokrajowców
hidalgo4:

[quote=FAQ]Przyznawane jest piłkarzowi po spędzeniu określonej liczby dni w danym państwie (każde państwo ma indywidualnie określony okres potrzebny na przyznanie obywatelstwa). Po spędzeniu wystarczającej ilości dni, piłkarz rozważa przyjęcie nowej narodowości (gracz jako manager nie może skrócić czasu pomiędzy Rozważa przyjęcie obywatelstwa a Otrzymał obywatelstwo). Ilość dni potrzebnych do uzyskania obywatelstwa danego kraju można zobaczyć w profilu piłkarza w zakładce Osobiste. Aby zawodnik dostał obywatelstwo danego państwa, musi spełnić dwa warunki:

1. mieszkać i grać kilka lat dla klubu w tym państwie
2. chcieć dostać obywatelstwo

Po spełnieniu tych warunków, zawodnik może dostać obywatelstwo państwa. Niektórzy gracze mogą być tym oburzeni, że ich zawodnicy już mieszkają odpowiednią liczbę lat w ich kraju, a nadal nie mają obywatelstwa. W niektórych państwach istnieją ograniczenia co do liczby obcokrajowców. Dzięki obywatelstwu, zawodnik może zwolnić miejsce jednemu obcokrajowcowi.

Lista po ilu latach można dostać obywatelstwo:

* Anglia - 5 lat
* Austria - 5 lat
* Belgia - 3 lata
* Bośnia i Hercegowina - 3 lata
* Brazylia - 15 lat
* Bułgaria - 3 lata
* Chiny - 8 lat
* Chorwacja - 5 lat
* Czarnogóra - 3 lata
* Czechy - 5 lat
* Dania - 7 lat
* Finlandia - 6 lat
* Francja - 5 lat
* Kolumbia - 4 lata
* Irlandia - 5 lat
* Irlandia Północna - 3 lata
* Izrael - 5 lat
* Grecja - 10 lat
* Hiszpania - 4 lata
* Holandia - 5 lat
* Korea Południowa - 5 lat
* Łotwa - 5 lat
* Maroko - 10 lat
* Meksyk - 5 lat
* Niemcy - 5 lat
* Norwegia - 5 lat
* Polska - 3 lata
* Portugalia - 5 lat
* Republika Południowej Afryki - 5 lat
* Rosja - 10 lat
* Rumunia - 4 lata
* Serbia - 3 lata
* Słowenia - 10 lat
* Szkocja - 5 lat
* Szwajcaria - 5 lat
* Tunezja - 5 lat
* Turcja - 5 lat
* U.S.A. - 5 lat
* Ukraina - 5 lat
* Urugwaj - 3 lata

W Hiszpanii piłkarze z tych krajów już po 2 latach gry mogą się ubiegać o obywatelstwo: Argentyna, Boliwia, Chile, Kolumbia, Kostaryka, Kuba, Republika Dominikany, Ekwador, Salwador, Honduras, Gwatemala, Meksyk, Nikaragua, Panama, Paragwaj, Peru, Portoryko, Urugwaj, Wenezuela, Filipiny, Gwinea Równikowa, Andora, Portugalia.[/quote]

hidalgo4 Młody aktywista

25.05.2009 15:12    #6207     Sufler - Porady do gry - Ilość obcokrajowców
ja sie dopisze do pytania: w ktorym kraju najszybciej mieszkancy poludniowoamerykanskich panstw dostaja UE obywatelstwo?

LoOcas Partyzant

25.05.2009 13:10    #6208     Sufler - Porady do gry - Problem z wypożyczeniami
Otóż mój problem polega na tym, że chcę wypożyczyć zawodnika, ale nie chcę go po tym wypożyczeniu bezpośrednio sprzedawać. Chciałbym aby zawodnik ten na wypożyczeniu podszkolił się, bo u mnie na razie nie ma miejsca, ale w przyszłości będzie z pewnością świetnym piłkarzem. Chodzi o to, że jak chcę go wypożyczyć (tu standardowa procedura - niepotrzebny - dostępny do wypożyczenia - proponuj klubom) to chętne kluby zawsze, ale to zawsze składają ofertę wypożyczenia z opcją późniejszego kupna, a jak mówiłem nie chcę go sprzedać... Bug? Czy może coś robię nie tak? Dzięki za pomoc.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Taktykę ustawiaj pod zawodników jakich posiadasz. Poczytaj Szkołę Taktyki Piotra Sebastiana, z pewnością pomoże ci ona w odpowiednim zestawieniu zespołu.

devil11 Przodownik pracy

22.05.2009 20:40    #6210     Sufler - Porady do gry - Ile(pomóżcie)
Przy takim kompie to ja sądze, że najlepiej dla Ciebie będzie ok. z 5 lig, bo inaczej będziesz miał problemy z płynnością. FM 2009 ma wyższe wymagania niż 2008, więc te 12 lig Arka może się okazać dla Ciebie zbyt dużym obciązeniem. Więc jeżeli nie chcesz sie narazić na bardzo długie przetwarzanie danych to lepiej wybierz troszke mniej lig (około 5).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.