[quote=goferzo]Pamiętaj też żeby nie przesadzać z poleceniami taktycznymi, zwłaszcza w słabych klubach/ligach, łatwo o to, że Twoi gracze po prostu się gubią - zawsze zaczynaj od możliwie najmniej skomplikowanej taktyki, a potem z biegiem czasu rób jakieś niewielkie zmiany.[/quote]
Skoro czytał Szkołę Taktyczną to powinien, a nawet bankowo o tym wie
A co do umiejętności taktycznych, analizy przeciwnika i reszty tych utrudnień

sam jestem ciota w tym względzie, podobno taksę ustala się pod drużynę, ale jeśli tak robię to grają jak ostatnie cioty więc wolę się trzymać ulubionych ram taktycznych. Jeśli Ci nie idzie, a nie chcesz prowadzić mocarzy i klikać wyłącznie kotnynuuj (chociaż nawet grająć Barcą czy MU bankowo przegrasz z jakimś Xerez czy Sheffield ;D) możesz zawsze wziąć jakiś spadkowy i powalczyć o utrzymanie, bądź środek tabeli. Obiecuję, że niekiedy to trudniejsze niż wprowadzenie jakiegoś zespołu do wyższej ligi

a poza tym mam nadzieję, że FMa 10 zmienią pod kątem trudności. Bo jeśli ja mam ślęczeć 20 min nad rozpracowywaniem Boltonu bo mam kłopoty nawet z ostatnim zespołem w tabeli to ja dziękuję. Wolę czasy CM 03/04 gdzie gra była grą i nikt nie przejmował się, że Messi czy Adu (fakt, że nastolatki wtedy) gra w Lechu i nie musiałem co pięć sekund przesuwać lekko w prawo czy lewo suwaczków żeby wygrać.
Najnowsze posty