Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.06.2009 15:20    #6171     Sufler - Porady do gry - problem z manchesterem
Cudze taktyki to trochę kijowa sprawa, bo i tak coś będziesz musiał pozmieniać pod kątem swoich piłkarzy i to już może tak nie działać jak normalnie. Czytałeś szkołę taktyki Piotra Sebastiana? Sprawdź jakie jest twoje boisko a jakie boisko przeciwnika i dostosuj grę pod nie. I obczaj jakich masz piłkarzy. Jak masz dobrych środkowych to nie pruj skrzydłami lub odwrotnie. Tak samo jak masz szybkich ale niskich napadziorów to graj środkiem a nie skrzydłami

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

Jego osobowość, ukryte psychiczne atrybuty i tym bardziej determinacja nie ulegną zmianie. Atrybuty tego typu nie da się wyszkolić na treningu.
Ewentualnie pod opieką mentora w odpowiedniej formie mógł by się psychicznie w tych elementach poprawić ale nie szczególnie.
Także mając psychikę, osobowość i determinację na takim poziomie nie będzie z niego dobrego piłkarza.

Szemek Ekspert

05.06.2009 16:55    #6173     Sufler - Porady do gry - Płace dla sztabu szkoleniowego ?
[quote=snatch]siedziba zarządu --> modyfikacja budżetu --> zwiększenie budżetu płacowego
Jeśli grasz w niższej klasie rozgrywkowej postaraj się awansować wyżej, zarząd stanie się dzięki temu wyrozumialszy i pozwoli ci zatrudnić więcej trenerów i zaoferować im lepsze kontrakty.[/quote]

Płace sztabu szkoleniowego są w ogólnym budżecie więc zależą od stanu Twojego konta, na które wpływ mają przychody klubu. Modyfikacja jaką wyżej zaproponował nasz towarzysz niczego nie zmieni. Właściwie nie masz na to żadnego wpływu, w krótkim czasie. Klub musi przynosić zyski żeby to się zmieniło, a to jest proces długofalowy.

EDIT
[quote=snatch]W takim razie nie ma rady, musi dojsc do jakiegos dużego skoku funduszy - sam musisz zdecydować jak skołować pieniądze. Wraz z poprawą sytaucji finansowej klubu i większym zaufaniem, będziesz mógł zaoferować sztabowi szkoleniowemu większe pieniądze.[/quote]

tu się zgadzam, z tym że ciężko mu będzie samemu skołować pieniążki. Brzmi to łatwo, a fakty są takie że musi być wysoka frekwencja i sukcesy, żeby przychody się zwiększyły- to nie zawsze jest proste
"To tylko Internet k*rwa."

snatch Partyzant

05.06.2009 10:52    #6174     Sufler - Porady do gry - Płace dla sztabu szkoleniowego ?
W takim razie nie ma rady, musi dojsc do jakiegos dużego skoku funduszy - sam musisz zdecydować jak skołować pieniądze. Wraz z poprawą sytaucji finansowej klubu i większym zaufaniem, będziesz mógł zaoferować sztabowi szkoleniowemu większe pieniądze.

snatch Partyzant

05.06.2009 09:47    #6175     Sufler - Porady do gry - Płace dla sztabu szkoleniowego ?
Wejdź w zakładkę sztab szkoleniowy i tam wybierz trenera, któremu chcesz podnieść pensję. Po lewej na dole masz opcję nowy kontrakt. PORADA: skorzystaj z tej opcji :)

KALAN Partyzant

05.06.2009 09:43    #6176     Sufler - Porady do gry - Płace dla sztabu szkoleniowego ?
Witam, mam takie pytanie gdzie ustawić płacę dla trenerów itd. ? Chciałbym podnieść pensje ?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
05.06.2009 00:58    #6177     Sufler - Porady do gry - Kiedy strona?
Jestem pewien, ze nie jest to temat na sufler. Tym bardziej, ze zaczeliscie bezsensowne pogaduszki.

SlimShady7 Młody aktywista

Mój problem polega na tym że kiedyś interesowałem się zawodnikiem który zwał się Eric Lichaj. Ostatnio sekretarka poinformowała mnie że został on usunięty z mojej listy życzeń. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że kobieta męczy mnie tą wiadomością od 2 miesięcy. Codziennie dostaje info że "Lichaj został skreślony z listy życzeń". Ma ktoś pomysł co z tym zrobić ?? W grze nie przeszkadza ale strasznie irytuje...

Dodam że próbowałem ponownie wrzucać go na listę i usuwać wielokrotnie ale to nic nie daje. Mam nadzieję ze jedynym wyjściem nie bedzie kupienie go lub czekanie aż skończy kariere bo chłop ma dopiero 21 lat :P

Dorzucam screena i proszę o pomoc ;)
Forza Grande Milan !!!

Kecaj1603 Młody aktywista

02.06.2009 13:41    #6179     Sufler - Porady do gry - jak zagrać z mocnymi?
nie graj defensywnie z silnymi tylko troche do przodu. Towi przeciwncy mają lepszych graczy ofesnywnych więc jak się od początku bronisz to w końcu ci strzelą. Ja zawsze z silniejszymi zaczynam ofesnywnie bo to jedyna szansa że strzele gola a jak to się uda to idzie już z górki :) w końcu remis z liverpoolem 1:1 grając lechem na anfield to chyba dobry wynik :). A wogóle to graj raczej krótkimi podaniami i powoli w końcu jesli ty będziesz przez 60% gry przy piłce to oni mają mniej czasu by strzelic gola.

[quote=szfedo]hehe ano w kwestii taktycznej jestem beznadziejny :P ale kit. wkurzają mnie te dystanse i irytują. Mam nadzieje ze w 10 to poprawią (pewnie złudna nadzieja tak jak kwestia poprawienia grywalności. niedlugo trza będzie brać kursy trenerskie w PZPN zeby cos ugrac :P) ano dostają w sumie. kit. ale szkoda tanich pkt tracic chocby z middlesbrough[/quote]

też nie jestem geniuszem taktyki ale nie rozumiem dlaczego ludzie cały czas marudzą że tak trudno wygrywac po prostu troche poczytaj statystyki pooglądaj przeciwniki a nie cały czas tylko w spacje udezacie i byle do następnego meczu i poźniej w 1 dzieź cały sezon

Henry14 Partyzant

01.06.2009 23:46    #6180     Sufler - Porady do gry - Taktyka, czyli jak w to się gra?
Ja jeszcze do dzisiaj do 20.00 mówiłem, że nie potrafie grać w FM 09 i , że sie za niego nie wezme ...
po 3 minutach rozmowy z Piotrem Sebastianem już wiedział co jest ze mną nie tak.
A mianowicie???!!!!??!?!:
Spytał się-ile ogladałeś całych meczy nie tylko kluczowych sutyacji
ja- 0
Piotr- no widzisz i to jest two błąd
Podczas oglądania tak cos mu wypisywałem a on wtedy napisał:
-nie Oglądaj.... ZOBACZ!!!
zagrałem z 3-4 mecze ogladając całe i kombinując i jest wkońcu mam to czego chciałem ;p troche pomocy w szkole taktyki Piotra i prosze bardzo xD
Dawka może to właśnie jest rozwiązaniem na twoje problemy ;p
hihihii

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.