Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Adrim Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2009 20:50    #6161     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy, newgeny![FM08]
Ja mam polską perełkę w Bayernie. 17 lat, no ale reguła się powtarza-tam gdzie sztab szkoleniowy ma pojęcie o jakimś państwie, to i z tego kraju będą newgeny w naszym teamie. A poniewarz Bayern to Niemcy więc mam 4 newgenów Turków :-)

vikary6 Młody aktywista

10.06.2009 12:18    #6162     Sufler - Porady do gry - Szalony Update
Tak. Ale można się pobawić. Bo chyb tu chodzi przede wszystkim o zabawę. I odrobina luzu jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale oczywiście szanuje twoja opinie. Czekam na kolejne

Szobinho Młody aktywista

09.06.2009 15:19    #6163     Sufler - Porady do gry - stop generowaniu newgenów
szkoda :D
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Drama Partyzant

8.0.2 mam od początku...Kurde szkoda tego save ;/

Henry14 Partyzant

08.06.2009 01:00    #6165     Sufler - Porady do gry - Kreatywność a napastnicy
Mam takie małe pytanko. A mianowicie w szkole taktyki Piotra Sebastian idzie wyczytać , że jeżeli ustawiasz napastnika na FS czy tez na środkowego Piotr pisze ,że dobrze dać nieograniczoną swobode taktyczną, a czy jeżeli napastnik ma mała kreatywność też opłaca sie to dawać????

Szemek Ekspert

[quote3=Guezmir]Gramy w sieci w czwórkę i zauważyłem u każdego z nas jak niewielki jest procent bramek zdobywanych przez napastników, w porównaniu do dwóch pierwszych łatek. Mi to bynajmniej absolutnie nie przeszkadza, mam bramkostrzelną drużynę, strzelają wszyscy[/quote3]

mi to przeszkadza, 12 z 36 goli strzelili moi napastnicy. Nie mam bramkostrzelnej drużyny i pomimo przewagi w wielu spotkaniach, mam duże kłopoty ze skutecznością.
"To tylko Internet k*rwa."

Palimpsest Młody aktywista

07.06.2009 13:47    #6167     Sufler - Porady do gry - Problem z wybraniem składu
Jak rozumiem, w innych aplikacjach nie masz najmniejszych kłopotów z myszką?
@

Palimpsest Młody aktywista

07.06.2009 13:21    #6168     Sufler - Porady do gry - Problem z wybraniem składu
Być może podczas instalki sterowników myszy uszkodził się jakiś plik z grą. Skopiuj sobie gdzieś savy i zainstaluj grę ponownie.
@

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

07.06.2009 12:29    #6169     Sufler - Porady do gry - Problem z wybraniem składu
Mam następujący problem.Mianowice kiedy włączam FM nie mogę wybrać składu tzn nie da się przeciągnąć zawodnika z listy na wybraną pozycję. Dodam, że dzieje mi się tak od momentu kiedy kupiłem nową myszkę, ale jak podłączam starą to też taka lipa. Proszę o pomoc

Guezmir Młody aktywista

[quote2=nesete]
Możliwym jest także fakt, że po prostu dajesz mu złe polecenia indywidualne:D[/quote2]

Nie ma takiej opcji misiu nesete:D

Poza tym moje spostrzeżenia a propos proporcji między napastnikami a resztą drużyny, oparłem nie tylko na własnych doświadczeniach. Gramy w sieci w czwórkę i zauważyłem u każdego z nas jak niewielki jest procent bramek zdobywanych przez napastników, w porównaniu do dwóch pierwszych łatek. Mi to bynajmniej absolutnie nie przeszkadza, mam bramkostrzelną drużynę, strzelają wszyscy. Dokładne liczby podam późnym wieczorem lub jutro rano, bo nie mam teraz dostępu do gry.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.