Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Yakuza Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2009 13:16    #6121     Sufler - Porady do gry - Problem z avatarem.
Muszę o to zapytać, bo nie wiem.
Nie widać mojego avataru, prawda? Ja go nie widzę i nie wiem dlaczego? Na www.pes-rev.com jest widoczny. Może to wina tego, że tam go wgrywałem? Ale to nie powinno sprawiać problemu. Jak najadę myszką na pasek "Moje Konto" to kwadracik, w którym znajduje się avatar, jest jasnoniebieski.

nera1989 Młody aktywista

26.06.2009 10:07    #6122     Sufler - Porady do gry - Liga Czarnogóry 2009
a... nawet nie wiedziałem, bo dopiero zacząłem grać w tą wersje ( tak to grałem w 08... szkoda było mi opuszczać Czarnogóry) trudno dzięki

jaruone Młody aktywista

25.06.2009 20:33    #6123     Sufler - Porady do gry - Najnowszy update 09/10 - 20.06.09
[quote=Przemu$^^]wrzuć to do manifestu i dokładniej opisz co i jak ;) jak Ci się chce oczywiście :D[/quote]

trzeba by najpierw pograć ;) może w poniedziałek jak w pracy będą nudy coś skrobnę.
Po godzinnych badaniach (gram Hellas Verona , ale ustawiłem sobie wszystkich Polaków) - jak ktoś chce grać w ligi polskie niech odpuści sobie ten update. Nic nie ruszono transferów (choć ceny zawodników niskie ;) )- np. w Koronie wciąż Bonin, Sasin. Costly w Bełchatowie, Edson (!) w Legii etc. ;)
Mi to trochę przeszkadza, ale po sezonie i tak co lepsi przejdą do Bułgarii czy Czech a reszta zostanie przemiksowana więc wsio ryba - a Lewandowski za 60 tyś, Boguski za 70 (mimo słabszych parametrów) to łakome kąski dla włoskiego 3 ligowca ;)
Tym bardziej że w updacie Devila polscy zawodnicy są IMO trochę przepakowani (aczkolwiek to subiektywne wrażenie po patrzeniu na statystyki - a te często kłamią. Miewałem graczy ze statsami na 10 a dzięki ukrytym wartościom CA i PA(tak podejrzewam, że to o to chodziło, bo scoutów nie używam) wymiatali ;)
Takie na szybko wrażenia ;)

ps. FM09 rządzi - teraz to widzę, gdy mam pogląd po kilku sezonach - tam taktyka jest sensowniejsza, tryb 3D daje radę, a wszelakie usprawnienia - usprawniają grę np. podgląd na to jak kto na danej pozycji się czuje. Dlatego jak ktoś nie jest przekonany do FM2009 namawiam do rozegrania kilku sezonów - polubicie zaręczam :)

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

25.06.2009 14:59    #6124     Sufler - Porady do gry - problem z seejwem... ;/
Plyta nie jest uszkodzona, bo na innym kompie wszystko jest ok... Ale przed instalowaniem , wylaczyc fma ze skanowania przez antywira?
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

Kamilx Młody aktywista

25.06.2009 14:51    #6125     Sufler - Porady do gry - problem z seejwem... ;/
Zrób reinstall. ;-) Powinno pomóc. Albo jest płytka uszkodzona.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

24.06.2009 18:19    #6126     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo.
[quote]Lista po ilu latach można dostać obywatelstwo:

* Anglia - 5 lat
* Austria - 5 lat
* Belgia - 3 lata
* Bośnia i Hercegowina - 3 lata
* Brazylia - 15 lat
* Bułgaria - 3 lata
* Chiny - 8 lat
* Chorwacja - 5 lat
* Czarnogóra - 3 lata
* Czechy - 5 lat
* Dania - 7 lat
* Finlandia - 6 lat
* Francja - 5 lat
* Kolumbia - 4 lata
* Irlandia - 5 lat
* Irlandia Północna - 3 lata
* Izrael - 5 lat
* Grecja - 10 lat
* Hiszpania - 4 lata
* Holandia - 5 lat
* Korea Południowa - 5 lat
* Łotwa - 5 lat
* Maroko - 10 lat
* Meksyk - 5 lat
* Niemcy - 5 lat
* Norwegia - 5 lat
* Polska - 3 lata
* Portugalia - 5 lat
* Republika Południowej Afryki - 5 lat
* Rosja - 10 lat
* Rumunia - 4 lata
* Serbia - 3 lata
* Słowenia - 10 lat
* Szkocja - 5 lat
* Szwajcaria - 5 lat
* Tunezja - 5 lat
* Turcja - 5 lat
* U.S.A. - 5 lat
* Ukraina - 5 lat
* Urugwaj - 3 lata

W Hiszpanii piłkarze z tych krajów już po 2 latach gry mogą się ubiegać o obywatelstwo: Argentyna, Boliwia, Chile, Kolumbia, Kostaryka, Kuba, Republika Dominikany, Ekwador, Salwador, Honduras, Gwatemala, Meksyk, Nikaragua, Panama, Paragwaj, Peru, Portoryko, Urugwaj, Wenezuela, Filipiny, Gwinea Równikowa, Andora, Portugalia.[/quote]

Poczytajcie trochę FAQ...

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

24.06.2009 16:52    #6127     Sufler - Porady do gry - Jak wam sie rozwinal Giovinco?
Od tego sztab szkoleniowy, by pomogli CI ocenić go...

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

23.06.2009 12:49    #6128     Sufler - Porady do gry - Facepacki , problem
Po pierwsze, To na pewno nie jest PATCH. Patch to, po przetłumaczeniu na język bardziej ludzki, ŁATKA. Czyli coś co naprawia błędy w kodzie gry.

Po drugie, to nie forum, tylko sufler.

Po trzecie, nie można napisać, że ściągnąłeś "patcha" i "rozpakowałeś ją", ponieważ w języku angielskim "patch" to rodzaj męski.

Po czwarte, najlepiej w folderze graphics zrobić jeszcze foldery: Facepacks/Facepacki, Kitspacks/Kitspacki, Logopacks/Logopacki, Backgrounds/Background'y i powrzucać do nich odpowiednio: zdjęcia piłkarzy, koszulki, herby i tła.

[quote=michaeel]Po piąte, nie ZDJĘCIE tylko SCREEN. [/quote]

To miała być forma żartu, moja wina, że nie powstawiałem "uśmieszków" przy każdym zdaniu. I skoro nalegasz to proszę:

Screen

Thomas_92 Partyzant

23.06.2009 00:26    #6129     Sufler - Porady do gry - Dziwne (nienormalne) transfery
Żadnego edytora nie dotykałem ;| w samej grze to nie przeszkadza (o ile te transfery nie dojdą do skutku!) ale zaintrygowało mnie to... i jeszcze te GKP Gorzów (lol)

warząchew Partyzant

22.06.2009 20:05    #6130     Sufler - Porady do gry - Problem z łatką
[quote=Maciek1195]Witam. Mam problem zainstałowałem łatkę 9.3.0 i wyskakuje mi takie okienko http://img25(...)ik.png/. Mam pirata a więc zkąd mam mieć ten kod wystarczy wpisać cd-keya?? Proszę o szybką pomoc[/quote]
Szkoda, że nie przeczytałeś zasad przed napisaniem tematu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution