Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

resq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Mam pytanie na temat kariery trenerskiej byłych zawodników. Gram Chelsea a problem dotyczy Johna Terrego, przez dłuższy czas przed zakończeniem kariery piłkarskiej miał w planach zostać trenerem. Chciałem mu zaproponować taką funkcję ale się nie dało, w końcu skończył karierę piłkarską i całkowicie zniknął z gry. Co prawda co jakiś czas wypowiada się dla prasy, np gdy zdobędę jakieś trofeum to mnie chwali, ale nie ma już takiego profilu, ani zawodnika ani trenera.

Czy jest on na jakimś szkoleniu i wróci on po jakimś czasie jako trener? Czy już całkowicie przepadł? Co się w ogóle z nim stało/stanie?

Taka sytuacja zdażyła mi się po raz pierwszy w moim zespole, ale widzę że Jerzy Dudek jest trenerem, i kilku innych byłych piłkarzy.

p0rnstar Partyzant

02.07.2009 14:13    #6112     Sufler - Porady do gry - Poważny błąd w grze
Dzieki.Nie podoba mi sie koncowka tej wypowiedzi 'No nic, po prostu musimy się do tego przyzwyczaić...' Wydalem na ta gre nie male pieniadze jak wiekszosc z Was i oczekiwalem naprawde dobrego produktu bo wkoncu ta gra wychodzi przez iles tam juz lat.Nie wiem , czy oni w ogole biara po uwage te wzystkie skargi ? Ta gra ma nadal wiele bugow ,a wydane kolejne latki nie naprawily wszystkiego badz tych powazniejszych bledow.(Czy to takie skomplikowane ??) Az sie boje co to bedzie w nastepnej odslonie FMa..szkoda..

ziarnok Partyzant

01.07.2009 18:46    #6113     Sufler - Porady do gry - Proporcje w składzie
Mam pytanie. Jakie są odpowiednie proporcje ilości zawodników do składu. Np. 3 bramkarzy, 9 obrońców, 9 pomocników, 5 napastników. Ewentualnie proszę o podanie również proporcji do drużyny U-21.

PS. Prowadzę Znicza Pruszków, początek sezonu 2008/2009.

burinek Przodownik pracy

A o to mój sukcesik w pojedynczym meczu. Szkoda, że wyjazd mi się nie udał

Snpr9 Partyzant

Ni c*ja gwałcą nasza ortografię bez litości. I pewnie jeszcze "zaras" zbluzgają od krasomufcuf i grafomancuf... Przepraszam za OT, ale skorzystam i zaapeluję(wiem nie to miejsce, ale szkoda zakładać nowy temat). Uprasza się o zachowanie pozorów człowieka rozumnego i pisanie po polsku! Nie róbcie "ortów", używajcie znaków interpunkcyjnych, używajcie polfontów! Alt palce odgryzł? Rozumiem, że zdarzy się błąd, errare humanum est (or sth[a propos pisania po polsku]), ale nie można wszystkiego usprawiedliwiać "wododupiem i dyzlekcją leworęczną". Przepraszam niemamocnych, że pod Twoim tematem, ale jakoś tak wyszło ;)

Szemek Ekspert

29.06.2009 17:58    #6116     Sufler - Porady do gry - Skuteczność zawodnkiów.
Szkoła taktyki, poza tym trening. Ofensywne ustawienie, nie ma złotego środka. To Twoja drużyna sam znasz ją najlepiej, moja rada to nie przywiązuj się do nazwisk. Zobacz kto jest skuteczny w rezerwach albo meczach sparingowych, stawiaj na piłkarzy, który są w najwyższej formie. W prawym górnym rogu stronki jest wyszukiwarka, korzystanie z niej w każdy nieparzysty dzień tygodnia jest darmowe.
"To tylko Internet k*rwa."

patryk11 Przodownik pracy

29.06.2009 14:15    #6117     Sufler - Porady do gry - gra strasznie muli
Belgia-1, Anglia-Conference, Francja-2, Niemcy-3, Grecja-1,Włochy-2, Holandia-1, Polska-2, Portugalia-1, Rosja-1, Hiszpania-3, Szkocja-1, Peru-1, Ukraina-1 na średniej bazie. Mam chyba 7 krajów z all zaw.
Windows XP, 1Gb ram, procek: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2010 MHz, Grafa 256Mb
I co z tym?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

szukaj -> sztab szkoleniowy -> PPM na trenerze [najlepiej Polaku, gdyż zagraniczni nie zawsze się zgadzają -> zaproponuj pracę -> menedżer U-21, menedżer U-19, trener, trener bramkarzy, a także fizjoterapeuta [dostępna tylko w przypadku właśnie fizjoterapeutów]

[quote] niedawno objołem[/quote]
litości :|

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

27.06.2009 18:10    #6119     Sufler - Porady do gry - rozgrywający
[quote=Piotr Sebastian]Nie udało się w pełni ani odwzorować roli jaką pełni środkowy pomocnik w drużynie, ani oddać różnorodności pełnionych przez niego zadań. Wyjątkiem jest oczywiście powierzenie mu roli rozgrywającego w drużynowych poleceniach taktycznych, ale jeszcze lepsze rezultaty przynosi przydzielenie tego odpowiedzialnego zadania naszemu defensywnemu bądź ofensywnemu pomocnikowi.[/quote]

Myślę, że po prostu dlatego, że przez niego przechodzi najwięcej akcji. Taki gośc musi mieć dobrą kreatywność, podania, grę z pierwszej piłki, a nie zaszkodzi również błyskotliwość, czy drybling.

Delle_Alpi Partyzant

27.06.2009 15:50    #6120     Sufler - Porady do gry - Data edytor
Szkoda, bo właśnie próbuje zrobić taki mały update na własne potrzeby, zrobiłem transfery, pozmieniałem budżety, PA, właśnie miałem zabierać się za kontrakty i chciałem pozmieniać ceny zawodników, no ale jak się nie da to trudno. I tak dzięki za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution