Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
To znaczy ze masz pisac jak przedszkolak?
Napisalem juz do Grzela W sprawie nowego punktu w regulaminie nt. okropnych błędów. Podobno na sie zastanowic :)

bzychol Partyzant

08.07.2009 22:19    #6102     Sufler - Porady do gry - Ułatwienie gry ... ?
Hmm jeżeli chodziło by tu o dopasowywanie idelanie piłkarzy pod taktykę to Liverpool jest i w tym wyjątkiem bo woleli postawić na Dzeko kosztem Torresa ... co najmniej dziwne postępowanie z ich strony ... No ale 2-1 mecz wygrałem więc nie płaczę tylko to mnie troszkę zraziło ...

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
08.07.2009 15:21    #6103     Sufler - Porady do gry - gra klubami bez ligi
[quote=FAQ]Swap Teams - komendy tej używamy do zamiany (dosłownie) dwóch klubów z różnych lig. Przykładowo linia:

"SWAP_TEAMS" "Legia" "Celtic"

sprawi, że Wojskowi będą grać w szkockiej Premier League, a Celtowie w Orange Ekstraklasie. Zamiast nazw klubów stosować ich numer ID (do podejrzenia w edytorze, FMM i samej grze po zaznaczeniu w opcjach "Pokazuj ID";)[/quote]
lucasinho.blox.pl

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

06.07.2009 11:41    #6104     Sufler - Porady do gry - Ilość lig = grywalność
Ja tak gralem bo mam podobny komputer do twojego, tylko, ze troszke lepszy procesor. Powiem tak, ja zawsze ustawiam wiekszosc lig europejskich, tylko, ze te najlepsze ligi ustawiam jako grywalne(np. Liga Angielska-5 lig), a ligi takie jak np. Słowenii ustawiam na podglad, bo wiem, ze raczej napewno tam nie bede gral. Takie rozwiazanie daje ci realistyczna rozgrywke bo wszystkie ligi sa z tabelami, wynikami, dochodzi w nich do bardziej realistycznych transferow, ale tez komputer nie jest tak bardzo obciazony.

krolik123 Partyzant

ktos w temacie przechwalki nie tak dawno chwalil sie ze ma silny bardzo klub (gral bodajze wisla), co roku sprzedawal najlepszych i kupowal mlodych do wyksztalcenia ... tak sobie żył mając silny skład i walczac w LM nie tylko o pietruszke... a moze ktoś z was wygrał LM polskim klubem?? dodało by mi to dużo optymizmu i wiedzialbym ze gram o cos :)

krolik123 Partyzant

siema!
zapragnąłem zrobic z polskeigo klubu topowy europejski zespół. ale na przeszkodzie staje tutaj reputacja naszej ligi. mam więc małe pytanka :
- czy ta reputacja nie zmienia sie W OGÓLE?
- czy nawet tak niska reputacja pozwoli mi ściągnąc do klubu zawodników gwarantujących dotarcie do finału Champions League? < czytałem ze piłklarze pokroju Messiego czy Ronaldo nie przejdą do Polski, ale np Porto kilka lat temu wygrało Lige Mistrzów mając w skłądzie tylko kilku klasowych zawodników i o to mi włąśnie chodzi; nie bierzmy pod uwage moich menegerskich umiejetnosci>

mam nadzieje ze zrozumieliscie moje pytanie :)
oczywiscie rozumiem ze proces budowania takiej druzyny trwa dluugo, jestem na to gotów
wiem, ze moze to nie jest temat na sufler tylko na forum, ale prosze o porade!

pzdr.!!!

ziarnok Partyzant

03.07.2009 15:46    #6107     Sufler - Porady do gry - Atrubuty sztabu szkoleniowego
Proszę o odpowiedź. Jakie atrubuty są potrzebne na poszczególnych stanowiskach? Np. u scouta coś oprócz oceny pot. i um.?
Proszę o wypisanie atrybutów potrzebnych na poszczególnych stanowiskach:
1. asystent
2. trener
3. trener bramkarzy
4. trener siłowy
5. trener juniorów
6. fizjoterapeuta
7. scout
(8. trener 1. zespołu)

Kash Przodownik pracy

03.07.2009 12:48    #6108     Sufler - Porady do gry - Przeróbka
[quote=raca]Szkoda :(
Kash, jest to coś podobnego do tego do 09 ?[/quote]
A to problem przeczytać opis i zobaczyć skriny, ewentualnie pobrać i sprawdzić?

raca Partyzant

03.07.2009 12:41    #6109     Sufler - Porady do gry - Przeróbka
Szkoda :(
Kash, jest to coś podobnego do tego do 09 ?

resq Partyzant

@satjow
Nie, on odrazu zniknął. Nagle powiedział że kończy karierę, bo nie mieścił się w pierwszym składzie, rozgrywał może 3 mecze w sezonie. Ale za to cały czas był mentorem dla jakiegoś dzieciaka i to utrzymywało jego morale wysoko.

@Pucek
Tak, nawet kilkukrotnie, nie pamiętam dokładnie jaka była jego odpowiedź, ale na pewno on najpierw chciał zostać trenerem, a w dalszej przyszłości managerem. Zauważyłem też że u niektórych zawodników którzy chcą zostać trenerami u kresu kariery piłkarskiej pojawia się już w profilu zakładka z profilem trenerskim, i można im zaoferować kontrakt trenerski. U niego nic takiego się nigdy nie pojawiło :(, sprawdzałem dosyć regularnie.

Szkoda takiego zawodnika, bo Terry na pewno byłby dobrym trenerem obrony.

PS: Przed chwilą w FM Genie Scout znalazłem Johna Terrego, wiek by się zgadzał atrybuty trenerskie też, ale ma on funkcję Chairman i nie jest zatrudniony w żadnym klubie. Ale w grze go nie można znaleźć.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution